سلام
اینجا در انجمن همیشه آنیم / اسپم میدیم و اسپم می خوانیم
هنوز هست در اینباکسم تذکر / ولی باز میدم اسپم با تکبر
همگی ما هستیم از انجمن راضی / عزرائیل مدیری داریم ما تو بازی
تعریف من از انجمن اینه: انجمن یک مکانه که مثلا باید همه بیایم در مورد چیز های فنی بازی فکر کنیم و مشورت ولی اینجا چیزی وجود نداره . اگه بخوام بچه هارو گروه گروه کنم میگم:
گروه یک(سردسته گروه ها) :اسپمرهای فعال انجمن که توی بازی نیستن خیلیاشون یا خیلی بازی نمیکنن و از هر موقعیتی برای اسپمای شاهانه استفاده میکنن.
من با نفوذ به مکان های مخفی انها ادرس و زمان هارو دریافتم
روز های تعطیل یا خلوت انجمن که فقط اون دسته ی پنج شش نفره ی اسپمر همزمان فعال میشن و در خلوت خودشون اسپم میدن
اخر شب هم که همه بای بای لالا میدن میرن می خوابن این کسی که تاپیکو زده حذف میکنه و صبحش اب از اب تکون نمیخوره
گروه دو (بچه های خوب): اینا از اونا هستن که مثل بچه ی گل میان جواب میدن و اصلا اهل اسپم نیستن که میتونم یکیشونم نام ببرم Benyaminmomeni
گروه سه (بحث و جنگ ): اینا از گردن کلفتای سرورا هستن که نمیدونم همش پز کتیبه هاشونو تو سرورا میدن و بعد میان چاخان و دعوا راه میندازن که خودشون هم فقط در جریان کارا شون هستن
گروه چهار ( تازه وارد ها ): اینا هم یکدفعه میان که فک کنم اونم بار اخر شون باشه و میان میگن کمک سرور سی و یک نفر اول سرور زدم و اینا بعدشم میرن
خلاصه همش برا شوخی و طنز بود لدفن فکر بد نکنید
باختن توی طبیعت من نیست
سلام:mrgreen:
اینجا در انجمن همیشه آنیم / اسپم میدیم و اسپم می خوانیم:mrgreen:
هنوز هست در اینباکسم تذکر / ولی باز میدم اسپم با تکبر :mrgreen:
همگی ما هستیم از انجمن راضی / عزرائیل مدیری داریم ما تو بازی :mrgreen:
تعریف من از انجمن اینه: انجمن یک مکانه که مثلا باید همه بیایم در مورد چیز های فنی بازی فکر کنیم و مشورت ولی اینجا چیزی وجود نداره . اگه بخوام بچه هارو گروه گروه کنم میگم:
گروه یک(سردسته گروه ها) :اسپمرهای فعال انجمن که توی بازی نیستن خیلیاشون یا خیلی بازی نمیکنن و از هر موقعیتی برای اسپمای شاهانه استفاده میکنن.
من با نفوذ به مکان های مخفی انها ادرس و زمان هارو دریافتم :arrow:
روز های تعطیل یا خلوت انجمن که فقط اون دسته ی پنج شش نفره ی اسپمر همزمان فعال میشن و در خلوت خودشون اسپم میدن:mrgreen:
اخر شب هم که همه بای بای لالا میدن میرن می خوابن این کسی که تاپیکو زده حذف میکنه و صبحش اب از اب تکون نمیخوره:geek:
گروه دو (بچه های خوب): اینا از اونا هستن که مثل بچه ی گل میان جواب میدن و اصلا اهل اسپم نیستن که میتونم یکیشونم نام ببرم Benyaminmomeni :mrgreen:
گروه سه (بحث و جنگ ): اینا از گردن کلفتای سرورا هستن که نمیدونم همش پز کتیبه هاشونو تو سرورا میدن و بعد میان چاخان و دعوا راه میندازن که خودشون هم فقط در جریان کارا شون هستن
گروه چهار ( تازه وارد ها ): اینا هم یکدفعه میان که فک کنم اونم بار اخر شون باشه و میان میگن کمک سرور سی و یک نفر اول سرور زدم و اینا بعدشم میرن
خلاصه همش برا شوخی و طنز بود لدفن فکر بد نکنید:mrgreen: