فقط کال آف 6 شبکه ای اونم تو گیم نت ساعت 9 شب 9 نفره . مپ صحرا
حتما 9 شب ؟؟
اگه نه شب باشه خیلی حال میده
12 به بعد بیشتر حال میده
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]کلاف اف دیوتی بازی میکردم :lol:[/div][/quote]
کال آف چند؟ :icon_11:[/div][/quote]
COD MW3[/div][/quote]
فقط کال آف 6 شبکه ای اونم تو گیم نت ساعت 9 شب 9 نفره . مپ صحرا :icon_4::icon_0::icon_0::icon_0::icon_0:[/div][/quote]
حتما 9 شب ؟؟ :icon_2:[/div][/quote]
اگه نه شب باشه خیلی حال میده :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
12 به بعد بیشتر حال میده :mrgreen:
فقط کال آف 6 شبکه ای اونم تو گیم نت ساعت 9 شب 9 نفره . مپ صحرا
حتما 9 شب ؟؟
اگه نه شب باشه خیلی حال میده
12 به بعد بیشتر حال میده
اون موقع که گیمنت بستست
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]کلاف اف دیوتی بازی میکردم :lol:[/div][/quote]
کال آف چند؟ :icon_11:[/div][/quote]
COD MW3[/div][/quote]
فقط کال آف 6 شبکه ای اونم تو گیم نت ساعت 9 شب 9 نفره . مپ صحرا :icon_4::icon_0::icon_0::icon_0::icon_0:[/div][/quote]
حتما 9 شب ؟؟ :icon_2:[/div][/quote]
اگه نه شب باشه خیلی حال میده :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
12 به بعد بیشتر حال میده :mrgreen:[/div][/quote]
اون موقع که گیمنت بستست :mrgreen::geek::lol:
اینا تاپیکو اسپم کردن
اگه من بودم الآن مسدود شده بودم
سمسار
سمور
اگــــر تنهـاترین تنـهایان شوم باز هم خـدا هست
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-1[/b][/div][div]اینا تاپیکو اسپم کردن:icon_10:
اگه من بودم الآن مسدود شده بودم:icon_10:[/div][/quote]
سمسار :|[/div][/quote]
سمور:icon_10:
اینا تاپیکو اسپم کردن
سمسار
سمور
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]alemi-1[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-1[/b][/div][div]اینا تاپیکو اسپم کردن:icon_10:
سمور:icon_10:[/div][/quote]
:lol:
اینا تاپیکو اسپم کردن
سمسار
سمور
چیکار حسین داری؟؟
[quote][div][b]alemi-1[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-1[/b][/div][div]اینا تاپیکو اسپم کردن:icon_10:
سمور:icon_10:[/div][/quote]
چیکار حسین داری؟؟ :icon_6: :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.