آره ولی مثلا 5 دقیقه بودم یه ساعت نبودم میومدم لیست میزدم انجمن رو دید میزدم میرفتم دقت بفرما
حالا چی میدیدی؟
چ
######
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]داشتم فیلم میدیدم :icon_10:[/div][/quote]
تو که از صبح همین جا بودی:icon_10:[/div][/quote]
آره ولی مثلا 5 دقیقه بودم یه ساعت نبودم میومدم لیست میزدم انجمن رو دید میزدم میرفتم دقت بفرما :icon_10:[/div][/quote]
حالا چی میدیدی؟:icon_10:[/div][/quote]
چ :geek:
آره ولی مثلا 5 دقیقه بودم یه ساعت نبودم میومدم لیست میزدم انجمن رو دید میزدم میرفتم دقت بفرما
حالا چی میدیدی؟
چ
این همون فیلمی نیست که درباره شهید چمرانه
شبکه چند داره میده؟
تو لپ تاپ دیدم
عاشق اون صحنه ای شدم که پره هلیکوپتر سر طرفو قطع کرد عجب خفن بود کلا اون سقوط هلیکوپتر رو باحال درست کرده بودن
######
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]داشتم فیلم میدیدم :icon_10:[/div][/quote]
تو که از صبح همین جا بودی:icon_10:[/div][/quote]
آره ولی مثلا 5 دقیقه بودم یه ساعت نبودم میومدم لیست میزدم انجمن رو دید میزدم میرفتم دقت بفرما :icon_10:[/div][/quote]
حالا چی میدیدی؟:icon_10:[/div][/quote]
چ :geek:[/div][/quote]
این همون فیلمی نیست که درباره شهید چمرانه:icon_2:
شبکه چند داره میده؟:icon_10:[/div][/quote]
تو لپ تاپ دیدم :|
عاشق اون صحنه ای شدم که پره هلیکوپتر سر طرفو قطع کرد عجب خفن بود :icon_2: کلا اون سقوط هلیکوپتر رو باحال درست کرده بودن :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.