lord_پروازه تشکر شده: 33,468 تعداد نوشته: 56 تعداد پاسخ: 9,331 سابقه بازی در 14 سرور
رفته بودم بیرون
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
رفته بودم بیرون :|
افرادی که از این نوشته تشکر کرده اند
مهدی-098 ، lord_sepehr ، سلما93 ، hosein.yd
مهدی-098 تشکر شده: 23,598 تعداد نوشته: 20 تعداد پاسخ: 7,311 سابقه بازی در 68 سرور
داشتم فیلم میدیدم...دقت کردید امروز فقط داشتم فیلم میدیدم خو چیکار کنم بیکارم
######
داشتم فیلم میدیدم...دقت کردید امروز فقط داشتم فیلم میدیدم خو چیکار کنم بیکارم :|
lord_پروازه ، lord_sepehr ، سلما93 ، hosein.yd
lord_sepehr تشکر شده: 48,880 تعداد نوشته: 0 تعداد پاسخ: 17,589 سابقه بازی در 151 سرور
دنبال کارتون گوشیم می گشتم
In the name of god
دنبال کارتون گوشیم می گشتم :mrgreen::D
سلما93 ، hosein.yd ، مهدی-098 ، @spam ، lord_sara14
hosein.yd تشکر شده: 5,414 تعداد نوشته: 67 تعداد پاسخ: 1,534 سابقه بازی در 11 سرور
خواب بودم
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
خواب بودم :mrgreen:
lord_sepehr ، مهدی-098
سارگن کبیر تشکر شده: 11,829 تعداد نوشته: 16 تعداد پاسخ: 4,888 سابقه بازی در 48 سرور
کلاف اف دیوتی بازی میکردم
کلاف اف دیوتی بازی میکردم :lol:
lord_sepehr ، hosein.yd
hosein.yd تشکر شده: 5,414 تعداد نوشته: 67 تعداد پاسخ: 1,534 سابقه بازی در 11 سرور
سارگن کبیر
کال آف چند؟
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]کلاف اف دیوتی بازی میکردم :lol:[/div][/quote]
کال آف چند؟ :icon_11:
lord_sepehr ، مهدی-098
سارگن کبیر تشکر شده: 11,829 تعداد نوشته: 16 تعداد پاسخ: 4,888 سابقه بازی در 48 سرور
hosein.yd
سارگن کبیر
کال آف چند؟
COD MW3
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]کلاف اف دیوتی بازی میکردم :lol:[/div][/quote]
کال آف چند؟ :icon_11:[/div][/quote]
COD MW3
lord_sepehr ، hosein.yd
ارین تهرانی تشکر شده: 754 تعداد نوشته: 15 تعداد پاسخ: 413 سابقه بازی در 25 سرور
فیس بوک بودم
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه
فیس بوک بودم :D
lord_sepehr ، hosein.yd
سارگن کبیر
hosein.yd
سارگن کبیر
کال آف چند؟
COD MW3
فقط کال آف 6 شبکه ای اونم تو گیم نت ساعت 9 شب 9 نفره . مپ صحرا
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]کلاف اف دیوتی بازی میکردم :lol:[/div][/quote]
COD MW3[/div][/quote]
فقط کال آف 6 شبکه ای اونم تو گیم نت ساعت 9 شب 9 نفره . مپ صحرا :icon_4::icon_0::icon_0::icon_0::icon_0:
سارگن کبیر ، مهدی-098 ، lord_sepehr
hosein.yd
سارگن کبیر
hosein.yd
سارگن کبیر
کال آف چند؟
COD MW3
فقط کال آف 6 شبکه ای اونم تو گیم نت ساعت 9 شب 9 نفره . مپ صحرا
حتما 9 شب ؟؟
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]کلاف اف دیوتی بازی میکردم :lol:[/div][/quote]
COD MW3[/div][/quote]
فقط کال آف 6 شبکه ای اونم تو گیم نت ساعت 9 شب 9 نفره . مپ صحرا :icon_4::icon_0::icon_0::icon_0::icon_0:[/div][/quote]
حتما 9 شب ؟؟ :icon_2:
hosein.yd ، lord_sepehr