jomoong
arash_s
jomoong
arash_s
jomoong
arash_s
jomoong
در ضمن فرق مولتی باز و بازیکن سالم الان معلوم میشه که ممد چرا الان تو غارت نیست هان؟
چون هفته گذشته مولتی خالی کرده. ارههههههههههههههههه
ما چرا دو هستیم؟ چون هفته گزشته هم تیک زدیم. این هفته هم.
به خدا تو الان چی میخوای بگی؟
اها یعنی هفته پیش شما با جلوزن متروکه نزدی؟
هرکاری کنی با این فارمایی که الان از حمایت در اومدن اونقدر نمیشه زد فداتشم.من موندم توش خدایی این همه فارم از کجا اوردین 60 میل منابع داده
این فرق پرو پلیرز با مردمه. ما بازی نمیکنیم جادو میکنیم
شما دقیقا الان کدومی ؟
جادو دو تا معنی داره یا باگ میزنی که نمیزنی یا متروکه با جلوزن میزنی که میزنی
mohamad fatiede
صاحب اکتم حرفیه؟
نه دادا به کارت برس حرفی نیست
فکر کردم یکی دیگتونه
منم میدیدم طرف صاحب اکت اومده. در میره
واقعا که
فکر کردی ممد گروبزه؟ خب درسته تیک میزنه.
ولی تیک زنی هم کار هرکسی نیست عمو.
اینو یادت نره
بهتره به جایه مخره کردن منطقی بحث کنی
داداش من من منطقی سوال کردم شما غیر منطقی جواب دادی
من میگم منطقی اینه که بدون جلوزن نمیشه 62 میل زد.جواب شما این بود کا جادو میکنیم. الان کدوم غیر منطقیه
نه دادا با ممد گروبز کار ندارم
در نرفتم داداش جواب درست حسابی ندادی دلیلی نداره ادامه بدم چی بگم خب بهت؟ من سوال پرسیدم شما داستان تعریف کردی خب من چه جوابی دارم بدم؟ شما جواب بده منم جواب میدم
تا هرجا بتونم
اره تیک زدن خیلی سخته خودم چند هفته سرویس شدم سر همین تیک زدن سرور 28 درک میکنم کار هر کسی نیست
اونی کـــه تا دیـروز واسه ما مِـن مِـن میکرد !!
حالا اومده مَن مَن میکنــه
فقــــط مراقب باش تِـر تِـر نکنی
[quote][div][b]jomoong[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]jomoong[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]jomoong[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]jomoong[/b][/div][div]در ضمن فرق مولتی باز و بازیکن سالم الان معلوم میشه که ممد چرا الان تو غارت نیست هان؟
چون هفته گذشته مولتی خالی کرده. ارههههههههههههههههه
ما چرا دو هستیم؟ چون هفته گزشته هم تیک زدیم. این هفته هم.
به خدا تو الان چی میخوای بگی؟[/div][/quote]
اها یعنی هفته پیش شما با جلوزن متروکه نزدی؟
هرکاری کنی با این فارمایی که الان از حمایت در اومدن اونقدر نمیشه زد فداتشم.من موندم توش خدایی این همه فارم از کجا اوردین 60 میل منابع داده :shock:[/div][/quote]
این فرق پرو پلیرز با مردمه. ما بازی نمیکنیم جادو میکنیم
[/div][/quote]
شما دقیقا الان کدومی ؟ :D
جادو دو تا معنی داره یا باگ میزنی که نمیزنی یا متروکه با جلوزن میزنی که میزنی :icon_4:[/div][/quote]
mohamad fatiede
صاحب اکتم حرفیه؟
[/div][/quote]
نه دادا به کارت برس حرفی نیست :lol: فکر کردم یکی دیگتونه :icon_4::icon_4:[/div][/quote]
منم میدیدم طرف صاحب اکت اومده. در میره:D
واقعا که:D
فکر کردی ممد گروبزه؟ خب درسته تیک میزنه. :D ولی تیک زنی هم کار هرکسی نیست عمو.;);) اینو یادت نره ;)
بهتره به جایه مخره کردن منطقی بحث کنی 8-)
[/div][/quote]
:lol:
داداش من من منطقی سوال کردم شما غیر منطقی جواب دادی
من میگم منطقی اینه که بدون جلوزن نمیشه 62 میل زد.جواب شما این بود کا جادو میکنیم. الان کدوم غیر منطقیه :|
نه دادا با ممد گروبز کار ندارم :icon_4: در نرفتم داداش جواب درست حسابی ندادی دلیلی نداره ادامه بدم چی بگم خب بهت؟ من سوال پرسیدم شما داستان تعریف کردی خب من چه جوابی دارم بدم؟ شما جواب بده منم جواب میدم :D تا هرجا بتونم :D اره تیک زدن خیلی سخته خودم چند هفته سرویس شدم سر همین تیک زدن سرور 28 درک میکنم کار هر کسی نیست :icon_4: