dadajoonسلام دوستان .
واسم سواله واقعا چرا
رنک دو غارت سرور 31 چون نتونسته 1 غارت رو بزنه و سوزش بهش فشار اورده میگه ممد دراگن مولتی باز بزرگ و کلی مولتی میزنه و فلان
داداش من واسم سواله واقعا شما که میگی فلانی مولتی بازی میکنه و نمیدونم بزرگ ترین مولتی باز تاریخه و هزار جور حرف دیگه
اولا اگه میدونی مولتی داره چرا گزارش نمیدی پشتیبانی
دوما چطور شما مولتی نمیزنی؟ امتیازت با اون زیاد فرقی نداره اون مولتی میزنه تو نمیزنی ؟>
رهام هم که فک میکنی کلی معروفی فقط و فقط واسه اینه که یه خورده ....... هستی عزیزم توهم زدی
اکانت رنک دو سرور رو به عنواتن مولتی ساخته بودی و غارتش میکردید یه خورده اومدید بالا . البته اون مولتی محسوب نمیشه ها
بقیه اکانت ها هم بماند
ببین همه میدونستن که ممد و جواد میان بازی میکنن .
تو اگه واقعا تصمیم به بازی داشتی تا اخر سرور میرفتی و این که بازیکن نباشه به نفعته . بهانه مسخره نیار که چون کسی نبود منم نمیرم .
بعدشم این پرو فایل .......... نوشتی هم خودت هیچ کاره بودی طبق گفته خودت فقط مسعول بالا کشیدن فارم و داشتی
داستان قشنگی بود
امضا : اکسپریا
اولا
بورو بگو ممد خودش بیاد لازم نیست تو دستمالش بشی. دوما. اگه نوب نبودی میدوسنتی . این نشونه نوب بودنه. ممد دارگون نصف اکت هایه که تو حجوم بودن رو خردیه. و باهاشون متروکه زده. نمونش لیونل اکت عیسی. بعدشم. عزیزم. اکت مال روهام نبوده و طرف حساب شما * دیگه ای هست. اگه ممد دارگون بازیکن بود سرورو قهرمانان تا اخر میبود و از ترس فارم شدن نمیفروخت. و جلو پرو پلیر هابازی میکرد. اگه بازیکن بود همون ساعت اول اسمشو میزد رو پروفایل. اره عمو اینجوریه. کاستو جمع کن.
ممد دراگون سرورو 16 هم زدیمش و فارم شد. پس بازیکن حساب نمیشه عزیز.
یه سرورو کتیبه زده. اونم با ضور
امضا: بمون تو کفش
همه کسایی که بازی بلدن میدونن . ممد دارگون به ضور رید کال بزرگ شده و همین
د. بابا اون رنک 1 رو مولتی میکنه. م
بعدشم اکت رنک دو سرورو؟ بابا شما خودتو با ما برابر نبین. رفتی چسبیدی به ممد اون رنک 1 رو مولتی میکنه جو برت داشته کلا. عمویی.
با پول این کار ها رو نداریم
این مطلب در 1393/07/05 18:47:30 نوشته شده است و در 1393/07/05 18:56:39 ویرایش شده است .
mohammad fatide
همیشه حقایق افشا می شوند . چه بسا تلخ چه بسا شیرین
شکسپیر
همیشه حقایق افشا می شوند . چه بسا تلخ چه بسا شیرین
شکسپیر
والا من با 3 تا شهر هر کدوم 100 تا فارم پیدا کردم 300 تا بازم غارت اونقدرا بالا نمیرفت.دیگعه هر ادم دور از جون شما احمقی میفهمه برای اونقدر غارت باید 6-7 تا متروکه بزنی خالی کنی که با جلوزن باید اینکارو بکنی وگرنه امکان نداره اونقدر غارت.دیگه کور ندیده اینو میفهمه....مولتی داره خب بگه مولتی دارم این همه ادم مولتی دارن چرا زیاد جو میگیره اخه...