سلام دوستان .
واسم سواله واقعا چرا
رنک دو غارت سرور 31 چون نتونسته 1 غارت رو بزنه و سوزش بهش فشار اورده میگه ممد دراگن مولتی باز بزرگ و کلی مولتی میزنه و فلان
داداش من واسم سواله واقعا شما که میگی فلانی مولتی بازی میکنه و نمیدونم بزرگ ترین مولتی باز تاریخه و هزار جور حرف دیگه
اولا اگه میدونی مولتی داره چرا گزارش نمیدی پشتیبانی
دوما چطور شما مولتی نمیزنی؟ امتیازت با اون زیاد فرقی نداره اون مولتی میزنه تو نمیزنی ؟>
رهام هم که فک میکنی کلی معروفی فقط و فقط واسه اینه که یه خورده ....... هستی عزیزم توهم زدی
اکانت رنک دو سرور رو به عنواتن مولتی ساخته بودی و غارتش میکردید یه خورده اومدید بالا . البته اون مولتی محسوب نمیشه ها
بقیه اکانت ها هم بماند
ببین همه میدونستن که ممد و جواد میان بازی میکنن .
تو اگه واقعا تصمیم به بازی داشتی تا اخر سرور میرفتی و این که بازیکن نباشه به نفعته . بهانه مسخره نیار که چون کسی نبود منم نمیرم .
بعدشم این پرو فایل .......... نوشتی هم خودت هیچ کاره بودی طبق گفته خودت فقط مسعول بالا کشیدن فارم و داشتی
اینم پرو فایل قشنگت
چقدر معروف شدیم خودمون خبر نداشتیم (eryha):
اول از همه چیه اینقدر رهام رهام میکنید
عزیزم این اکانت مگه واسه منه که اینققدر رهام رهام میکنید
اکانت بنده یه اکانت دیگه بود تو این سرور بخداا که اومده بودم این سرور رو برم تا تهش که 4 روز وایسادیم هرچی نوشتیم آقا تورو خداا یه بازیکن معروف نشون بدید به ما که بخواطرش مجاب بشیم بریم تا ته سرور حتی یک دونه نبود
همین آقای دوست عزیزمون که نام نبرم فرموده بودند بابا من سر کار میرم نمیرسم بیام بازی کنم بیامم یه سرور اکسپرس میام دیگه سوپر نمیام
ما هم دیدیم اینجوری شد فروختیم
بعد فروشمون یکی از بازیکنان مثلا به نام اسمشون اومد رو پروفایلشون
حالا منم رفته بودم
شنیدیم که گفتن رهام شنیده ما اومدیم
سر اینکه مدال غارت 1 رو نمیتونه بزنه رفته
آخه عزیزم وقتی بودم چرا اسمت تو رو پروفایلت نبود؟؟
با این حال دوست عزیزمون محمد فتیده که همین اکانتی که الان دارید میبینیدش رو ساخته بودن یه رویی زد که ما بریم رو اکانتش
روز 4 سرور آخراش من اومدم رو این اکانت
این اکانت تاریخ ساختش رو لطفا همتون ببینید:
ЄƦƳHƛ
(22 | -139)
818 1393/06/29 18:40:25
نزدیک به 19 ساعت دیر ساخته شده
وقتیم که من اومدم رو این اکانت کلا 1 میلیون غارت زده بود و 1 دونه هم شهر داشت با 1200 تا کماندار
اصلا هم واسه 1 غارت نیومدم
فقط و فقط خواستم به همه ثابت کنیم که میگیم پروپلیرز بازی نمیکنن جادو میکنن یعنی چی
چون این سرور هیچ بازیکن به نامی از بچه های خودمون نیومده بودن و حتی بازیکنای قدیمی خودمون هم رفته بودن و برای خودشون اتحاد زده بودن
کلا 30 تا اکانت که شاید ددر کل 100 هزار تومن کل اتحادمون سکه نزده بود
تمام تلاشم رو کردم تا فقط و فقط از لحاظ تیمی بتونیم 1 رو بزنیم که خداارو شکر زدیم و به عنوان یک عضو ازین خونواده من تلاشم رو کردم
در مورد اکانت بقیه میتونن بگن که فلانی بااگ زد
مولتی خالی کرد ولی درمورد اتحاد هیچ کسی هیچ حرفی نمیتونه بزنه دیگه
ثابت کردیم که چه بازیکن تو اتحاد باشه چه نباشه ما 1 هستیم
حتی اگه 28 نفر باشیم کلا
درمورد 1 غارت هم چند تا نکته ی ظریف رو باید بهتون خاطر نشان کنیم
اولا ما با اسم خودمون اومدیم اگه کسی خواست بزنتمون و اگه خرابم کردیم فردا نیایم بگیم که ما نبودیم یکی اسم مارو پیچونده بوده
دوما این اکانت اصلا 19 ساعت دیر ساخته شده عزیزم یعنی اگه ما 19 ساعت زودتر میومدیم اختلاف به نظرت چقدر بود؟؟شیرین یه 20 میلیونی کمتر بودیا...
ازونم مهمتر 4 روز ما رو این اکانت نبودیم(سوما بود این)
چهارما
من به نظرم این 3 تا شرط بالام بهونس
وقتی یکی از آدم بهتر کار میکنه آدم باید بگه که فلانی از من بهتر کار کرد و نوش جونش مدال
ولی نکته ای که منو زجر میده اینکه این 20.000 تا سر نوب بازی یکی از بازیکنای روی اکانت ما کم آوردیم
ما حمله هارو زمانبندی کردیم که حمله ها خود به خود بره چون داشتم میرفتم بیرون و الان ساعت 3 ظهره که اومدم دوباره خونه
یکی از بازیکنای اکانت که گفته بود شب رو هم نمیاد یهو اومده پای اکانت و دیده که نیرو ها تو شهر هستش
بعد هم لطف کردن و تیک حملات رو زدن
و بعد هم این اتفاق میفته:
http://upload7.ir/imgs/2014-09/87015582451967943884.jpg
خداییش ابرو بادو مه و خورشید و فلک به کار افتاد که 1 غارت نخوره
در هرحال هرچی بود به من که خیلی حال داد این سرور
واقعا کولاک کردیم
تو 3 روز این آمار واقعا وحشتناک بود و این افتخار رو به دوستان روی اکانت:محمد فتیده/محمد گروبس/رادین/حسین 64 تبریک عرض میکنم
من واقعا هیچکاره بودم رو این اکانت(از فروتنیمم نیست کاره ای باشم میگم بقیه هیچکاره بودن کسیم چیزی نمیتونه بگه واقعا کاره ای نبودم)
پیشاپیش هم کتیبه ی این سرور رو به آقای محمد دراگون و دوستانشون تبریک عرض میکنم
ولی محمد دیگه باهات حال نمیکنم
چون با اسم خودت دیگه نمیای
با این حال کتیبه سرور 31 مبارکش باشه چون کسس دیگه ای نمیتونه رو دستش بزنه کتیبه رو اگه اول سرور با اسم خودش میومد منم بازی میکردم ولی خیلی دیر خودشو رو کرد
وقتی که من فروخته بودم
داستان قشنگی بود
امضا : اکسپریا
واسم سواله واقعا چرا
رنک دو غارت سرور 31 چون نتونسته 1 غارت رو بزنه و سوزش بهش فشار اورده میگه ممد دراگن مولتی باز بزرگ و کلی مولتی میزنه و فلان
داداش من واسم سواله واقعا شما که میگی فلانی مولتی بازی میکنه و نمیدونم بزرگ ترین مولتی باز تاریخه و هزار جور حرف دیگه
اولا اگه میدونی مولتی داره چرا گزارش نمیدی پشتیبانی
دوما چطور شما مولتی نمیزنی؟ امتیازت با اون زیاد فرقی نداره اون مولتی میزنه تو نمیزنی ؟>
رهام هم که فک میکنی کلی معروفی فقط و فقط واسه اینه که یه خورده ....... هستی عزیزم توهم زدی
اکانت رنک دو سرور رو به عنواتن مولتی ساخته بودی و غارتش میکردید یه خورده اومدید بالا . البته اون مولتی محسوب نمیشه ها
بقیه اکانت ها هم بماند
ببین همه میدونستن که ممد و جواد میان بازی میکنن .
تو اگه واقعا تصمیم به بازی داشتی تا اخر سرور میرفتی و این که بازیکن نباشه به نفعته . بهانه مسخره نیار که چون کسی نبود منم نمیرم .
بعدشم این پرو فایل .......... نوشتی هم خودت هیچ کاره بودی طبق گفته خودت فقط مسعول بالا کشیدن فارم و داشتی
اینم پرو فایل قشنگت
چقدر معروف شدیم خودمون خبر نداشتیم (eryha):
اول از همه چیه اینقدر رهام رهام میکنید
عزیزم این اکانت مگه واسه منه که اینققدر رهام رهام میکنید
اکانت بنده یه اکانت دیگه بود تو این سرور بخداا که اومده بودم این سرور رو برم تا تهش که 4 روز وایسادیم هرچی نوشتیم آقا تورو خداا یه بازیکن معروف نشون بدید به ما که بخواطرش مجاب بشیم بریم تا ته سرور حتی یک دونه نبود
همین آقای دوست عزیزمون که نام نبرم فرموده بودند بابا من سر کار میرم نمیرسم بیام بازی کنم بیامم یه سرور اکسپرس میام دیگه سوپر نمیام
ما هم دیدیم اینجوری شد فروختیم
بعد فروشمون یکی از بازیکنان مثلا به نام اسمشون اومد رو پروفایلشون
حالا منم رفته بودم
شنیدیم که گفتن رهام شنیده ما اومدیم
سر اینکه مدال غارت 1 رو نمیتونه بزنه رفته
آخه عزیزم وقتی بودم چرا اسمت تو رو پروفایلت نبود؟؟
با این حال دوست عزیزمون محمد فتیده که همین اکانتی که الان دارید میبینیدش رو ساخته بودن یه رویی زد که ما بریم رو اکانتش
روز 4 سرور آخراش من اومدم رو این اکانت
این اکانت تاریخ ساختش رو لطفا همتون ببینید:
ЄƦƳHƛ
(22 | -139)
818 1393/06/29 18:40:25
نزدیک به 19 ساعت دیر ساخته شده
وقتیم که من اومدم رو این اکانت کلا 1 میلیون غارت زده بود و 1 دونه هم شهر داشت با 1200 تا کماندار
اصلا هم واسه 1 غارت نیومدم
فقط و فقط خواستم به همه ثابت کنیم که میگیم پروپلیرز بازی نمیکنن جادو میکنن یعنی چی
چون این سرور هیچ بازیکن به نامی از بچه های خودمون نیومده بودن و حتی بازیکنای قدیمی خودمون هم رفته بودن و برای خودشون اتحاد زده بودن
کلا 30 تا اکانت که شاید ددر کل 100 هزار تومن کل اتحادمون سکه نزده بود
تمام تلاشم رو کردم تا فقط و فقط از لحاظ تیمی بتونیم 1 رو بزنیم که خداارو شکر زدیم و به عنوان یک عضو ازین خونواده من تلاشم رو کردم
در مورد اکانت بقیه میتونن بگن که فلانی بااگ زد
مولتی خالی کرد ولی درمورد اتحاد هیچ کسی هیچ حرفی نمیتونه بزنه دیگه
ثابت کردیم که چه بازیکن تو اتحاد باشه چه نباشه ما 1 هستیم
حتی اگه 28 نفر باشیم کلا
درمورد 1 غارت هم چند تا نکته ی ظریف رو باید بهتون خاطر نشان کنیم
اولا ما با اسم خودمون اومدیم اگه کسی خواست بزنتمون و اگه خرابم کردیم فردا نیایم بگیم که ما نبودیم یکی اسم مارو پیچونده بوده
دوما این اکانت اصلا 19 ساعت دیر ساخته شده عزیزم یعنی اگه ما 19 ساعت زودتر میومدیم اختلاف به نظرت چقدر بود؟؟شیرین یه 20 میلیونی کمتر بودیا...
ازونم مهمتر 4 روز ما رو این اکانت نبودیم(سوما بود این)
چهارما
من به نظرم این 3 تا شرط بالام بهونس
وقتی یکی از آدم بهتر کار میکنه آدم باید بگه که فلانی از من بهتر کار کرد و نوش جونش مدال
ولی نکته ای که منو زجر میده اینکه این 20.000 تا سر نوب بازی یکی از بازیکنای روی اکانت ما کم آوردیم
ما حمله هارو زمانبندی کردیم که حمله ها خود به خود بره چون داشتم میرفتم بیرون و الان ساعت 3 ظهره که اومدم دوباره خونه
یکی از بازیکنای اکانت که گفته بود شب رو هم نمیاد یهو اومده پای اکانت و دیده که نیرو ها تو شهر هستش
بعد هم لطف کردن و تیک حملات رو زدن
و بعد هم این اتفاق میفته:
http://upload7.ir/imgs/2014-09/87015582451967943884.jpg
خداییش ابرو بادو مه و خورشید و فلک به کار افتاد که 1 غارت نخوره
در هرحال هرچی بود به من که خیلی حال داد این سرور
واقعا کولاک کردیم
تو 3 روز این آمار واقعا وحشتناک بود و این افتخار رو به دوستان روی اکانت:محمد فتیده/محمد گروبس/رادین/حسین 64 تبریک عرض میکنم
من واقعا هیچکاره بودم رو این اکانت(از فروتنیمم نیست کاره ای باشم میگم بقیه هیچکاره بودن کسیم چیزی نمیتونه بگه واقعا کاره ای نبودم)
پیشاپیش هم کتیبه ی این سرور رو به آقای محمد دراگون و دوستانشون تبریک عرض میکنم
ولی محمد دیگه باهات حال نمیکنم
چون با اسم خودت دیگه نمیای
با این حال کتیبه سرور 31 مبارکش باشه چون کسس دیگه ای نمیتونه رو دستش بزنه کتیبه رو اگه اول سرور با اسم خودش میومد منم بازی میکردم ولی خیلی دیر خودشو رو کرد
وقتی که من فروخته بودم
داستان قشنگی بود
امضا : اکسپریا