این مطلب در 1393/06/30 18:13:44 نوشته شده است و در 1393/06/30 18:14:18 ویرایش شده است .
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][b]بسم اللَّه الرحمن الرحیم و به نستعین و هو خیر ناصر و معین[/b]
:icon_4:
حیف گفتی بی طرف وگرنه مرحله سومم بینگو باشه بهتره.
اعداد:
8
17
:icon_1:[/div][/quote]
نفر 8 و 17 که منو لایک کردن:icon_5:
[b]http://upload7.ir/imgs/2014-09/53445094710141462089.png[/b]
این دو نفر هم برنده یک دستگاه شارژ هزار تومنی شدن :icon_4:
[/div][/quote]
اگه دو تا میزاشت رو 17ش زمین ب آسمون میومد؟؟ :roll:
اما برای قرعه کشی مرحله 3 از یک بی طرف (رموو) کمک میگیریم
رموو بین 1 تا 22 دو تا عدد انتخاب کن یکیش زوج و یکیش فرد
تا موقعی که رموو بیاد باید صبر کنیم
مارو آدم حساب نیاوردی ؟
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div]تمام شد دیگه کاری نکنین :icon_1:
قرعه کشی مرحله 1 و 2 رو بینگو برد :icon_5::icon_5::icon_5::icon_5:
اما برای قرعه کشی مرحله 3 از یک بی طرف (رموو) کمک میگیریم
رموو بین 1 تا 22 دو تا عدد انتخاب کن یکیش زوج و یکیش فرد :icon_2::icon_2:
تا موقعی که رموو بیاد باید صبر کنیم :icon_10:[/div][/quote]
مارو آدم حساب نیاوردی ؟
این مطلب در 1393/06/30 18:22:10 نوشته شده است و در 1393/06/30 18:23:27 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][b]بسم اللَّه الرحمن الرحیم و به نستعین و هو خیر ناصر و معین[/b]
اعداد:
8
17
[/div][/quote]
اگه دو تا میزاشت رو 17ش زمین ب آسمون میومد؟؟ :roll:[/div][/quote]
تو جون بخواه ابجی:icon_11::icon_14:
انگار واقعا قسمت شیوید بود:icon_12:
نچ نچ ملت که زن میبینن فرش میشن
ای خااااااااااااااااااااااااااککککککککککککککککککککککککک تو سرت
من مسخره ی همه شمام
دیگه کمتر اسپمای بیمزه ی خرکی میدم
دلتون برام تنگ شد پیام بدین
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][b]بسم اللَّه الرحمن الرحیم و به نستعین و هو خیر ناصر و معین[/b]
اعداد:
8
17
[/div][/quote]
اگه دو تا میزاشت رو 17ش زمین ب آسمون میومد؟؟ :roll:[/div][/quote]
تو جون بخواه ابجی:icon_11::icon_14:
انگار واقعا قسمت شیوید بود:icon_12:[/div][/quote]
نچ نچ ملت که زن میبینن فرش میشن
ای خااااااااااااااااااااااااااککککککککککککککککککککککککک تو سرت:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
یادمه کاس سوم بودم روز اولش سال تحصیلی بود مدرسه بود (قیافه ی منم مثل سوسولا )یه کرمکی که تازه توی مدرسه اومده بود هم کنارم نشسته بود یه بار زد توی کمرم هیچی نگفتم یه بار دیگه اینکار رو کرد از دوبره چیزی نگفتم اما بار سوم * زدم تو دیوار دستشو شکوندم پاشو بخیه زدن از اون روز به بعد بهم گفتم امیرقلدر پول دیهش دوازده میلیون شد ولی دوازده میلیون برامون یک ریاله ولی حال داد
پوکر فیس
یادمه کاس سوم بودم روز اولش سال تحصیلی بود مدرسه بود (قیافه ی منم مثل سوسولا )یه کرمکی که تازه توی مدرسه اومده بود هم کنارم نشسته بود یه بار زد توی کمرم هیچی نگفتم یه بار دیگه اینکار رو کرد از دوبره چیزی نگفتم اما بار سوم کلش زدم تو دیوار دستشو شکوندم پاشو بخیه زدن از اون روز به بعد بهم گفتم امیرقلدر پول دیهش دوازده میلیون شد ولی دوازده میلیون برامون یک ریاله ولی حال داد
یادمه کاس سوم بودم روز اولش سال تحصیلی بود مدرسه بود (قیافه ی منم مثل سوسولا )یه کرمکی که تازه توی مدرسه اومده بود هم کنارم نشسته بود یه بار زد توی کمرم هیچی نگفتم یه بار دیگه اینکار رو کرد از دوبره چیزی نگفتم اما بار سوم * زدم تو دیوار دستشو شکوندم پاشو بخیه زدن از اون روز به بعد بهم گفتم امیرقلدر پول دیهش دوازده میلیون شد ولی دوازده میلیون برامون یک ریاله ولی حال داد
من مسخره ی همه شمام
دیگه کمتر اسپمای بیمزه ی خرکی میدم
دلتون برام تنگ شد پیام بدین
[quote][div][b]wwe191[/b][/div][div]یادمه کاس سوم بودم روز اولش سال تحصیلی بود مدرسه بود (قیافه ی منم مثل سوسولا )یه کرمکی که تازه توی مدرسه اومده بود هم کنارم نشسته بود یه بار زد توی کمرم هیچی نگفتم یه بار دیگه اینکار رو کرد از دوبره چیزی نگفتم اما بار سوم کلش زدم تو دیوار دستشو شکوندم پاشو بخیه زدن از اون روز به بعد بهم گفتم امیرقلدر پول دیهش دوازده میلیون شد ولی دوازده میلیون برامون یک ریاله ولی حال داد[/div][/quote]
فهمیدم پول داری..:mrgreen:
بابا یکی فکر مت فقیر بیچاره ها باشه!:cry:
[quote][div][b]سورنا93[/b][/div][div][quote][div][b]wwe191[/b][/div][div]یادمه کاس سوم بودم روز اولش سال تحصیلی بود مدرسه بود (قیافه ی منم مثل سوسولا )یه کرمکی که تازه توی مدرسه اومده بود هم کنارم نشسته بود یه بار زد توی کمرم هیچی نگفتم یه بار دیگه اینکار رو کرد از دوبره چیزی نگفتم اما بار سوم کلش زدم تو دیوار دستشو شکوندم پاشو بخیه زدن از اون روز به بعد بهم گفتم امیرقلدر پول دیهش دوازده میلیون شد ولی دوازده میلیون برامون یک ریاله ولی حال داد[/div][/quote]
فهمیدم پول داری..:mrgreen:
بابا یکی فکر مت فقیر بیچاره ها باشه!:cry:[/div][/quote]
:icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.