دیده شده 90 درصد از پسرایی که تو عصر مخ زدن گیر همجنس باز افتادن و چند روزی در حین راه رفتن قطرات خون از خود به جای گذاشتند.
ارمان با شماست
نه با شماست چون شما اون 90 درصدی.
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]دیده شده 90 درصد از پسرایی که تو عصر مخ زدن گیر همجنس باز افتادن و چند روزی در حین راه رفتن قطرات خون از خود به جای گذاشتند. :lol:[/div][/quote]
:shock:
ارمان با شماست:D[/div][/quote]
نه با شماست چون شما اون 90 درصدی.
مدرسه خیلی هم خوبه مخصوصا از نوع هنرستان که حرف نداره
3 ماه تابستون غیر از الافی چیکار کردید
آینده سازای مملکتو نیگا بعد میگن چرا کار مفید تو اداره ها فقط 45 دقیقس
دیییییییییییقا
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]مدرسه خیلی هم خوبه مخصوصا از نوع هنرستان که حرف نداره :lol:
3 ماه تابستون غیر از الافی چیکار کردید :icon_4:
آینده سازای مملکتو نیگا بعد میگن چرا کار مفید تو اداره ها فقط 45 دقیقس :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
دیییییییییییقا
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]بهار یه عکس نمیدی ؟:P[/div][/quote]
نچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ:icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
به من چی؟؟؟:icon_4:
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]بهار یه عکس نمیدی ؟:P[/div][/quote]
به من عکس نداده میخواین ندم؟
[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]بهار یه عکس نمیدی ؟:P[/div][/quote]
به من چی؟؟؟:icon_4:[/div][/quote]
نچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ:icon_6::icon_6::icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.