بدترین کار مدرسه اینه که معلمه صدات کنه اقای ..... بیا پایه تخته
یه روش هم هس که 5 نفر اول پاشن بیان جلو و تو هم بین اونا باشی و هر جلسه تکرار میشه این عمل...
خوفیییییییییییییییییی
نچ
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]alidg99[/b][/div][div]بدترین کار مدرسه اینه که معلمه صدات کنه اقای ..... بیا پایه تخته :evil::evil:[/div][/quote]
یه روش هم هس که 5 نفر اول پاشن بیان جلو و تو هم بین اونا باشی و هر جلسه تکرار میشه این عمل...[/div][/quote]
خوفیییییییییییییییییی[/div][/quote]
نچ
خب چه خفرا دوستان چی کا میکنین با مدرسه ها و..................
من هنوز لباس مدرسه هم نخریدم...
مدرسه یعنی عشق و حال و اگه یکم به خودت فشار بیاری و همش درس بخونی میشه همون بدبختی که خودت گفتی!
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div]خب چه خفرا دوستان چی کا میکنین با مدرسه ها و..................[/div][/quote]
من هنوز لباس مدرسه هم نخریدم...:icon_4:
مدرسه یعنی عشق و حال و اگه یکم به خودت فشار بیاری و همش درس بخونی میشه همون بدبختی که خودت گفتی!
تو خوبی؟
اره تو چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چرا اس نمیدی دیگه؟قهری باهام؟
با کدوم شمارت
ش1 ش2 ش3 به کدوم اس بدم
این مطلب در 1393/06/25 12:16:33 نوشته شده است و در 1393/06/25 12:18:30 ویرایش شده است .
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div]خب چه خفرا دوستان چی کا میکنین با مدرسه ها و..................[/div][/quote]
تو خوبی؟[/div][/quote]
اره تو چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
شما چرا اس نمیدی دیگه؟قهری باهام؟:icon_2:[/div][/quote]
با کدوم شمارت
ش1 ش2 ش3 به کدوم اس بدم
اخه بدبختی مدرسه تیز هوشانه
[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div]خب چه خفرا دوستان چی کا میکنین با مدرسه ها و..................[/div][/quote]
مدرسه یعنی عشق و حال و اگه یکم به خودت فشار بیاری و همش درس بخونی میشه همون بدبختی که خودت گفتی![/div][/quote]
اووووه...کدوم مدرسه ای؟
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div]خب چه خفرا دوستان چی کا میکنین با مدرسه ها و..................[/div][/quote]
مدرسه یعنی عشق و حال و اگه یکم به خودت فشار بیاری و همش درس بخونی میشه همون بدبختی که خودت گفتی![/div][/quote]
اخه بدبختی مدرسه تیز هوشانه[/div][/quote]
اووووه...کدوم مدرسه ای؟:roll:
اووووه...کدوم مدرسه ای؟
دیگه به فوضولاش نیومده
[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div]خب چه خفرا دوستان چی کا میکنین با مدرسه ها و..................[/div][/quote]
اووووه...کدوم مدرسه ای؟:roll:[/div][/quote]
دیگه به فوضولاش نیومده
بدترین کار مدرسه اینه که معلمه صدات کنه اقای ..... بیا پایه تخته
یه روش هم هس که 5 نفر اول پاشن بیان جلو و تو هم بین اونا باشی و هر جلسه تکرار میشه این عمل...
خوفیییییییییییییییییی
نچ
چچچچچچچچچچچچچچچچچرا
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]alidg99[/b][/div][div]بدترین کار مدرسه اینه که معلمه صدات کنه اقای ..... بیا پایه تخته :evil::evil:[/div][/quote]
یه روش هم هس که 5 نفر اول پاشن بیان جلو و تو هم بین اونا باشی و هر جلسه تکرار میشه این عمل...[/div][/quote]
خوفیییییییییییییییییی[/div][/quote]
نچ[/div][/quote]
چچچچچچچچچچچچچچچچچرا
اوخی سوال داری از من بپپرس
دروغ میگه ها شوتی هس از من بپرس.
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div]خب چه خفرا دوستان چی کا میکنین با مدرسه ها و..................[/div][/quote]
اوخی سوال داری از من بپپرس :icon_4:[/div][/quote]
دروغ میگه ها شوتی هس از من بپرس.:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.