[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]من مدرسه دوس دارم :|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
منم همینطور :icon_5::icon_5::icon_5:[/div][/quote]
چه بچه درس خونایی[/div][/quote]
ما که فقط خرداد درس میخونیم!:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
دقیقا
بدترین کار مدرسه اینه که معلمه صدات کنه اقای ..... بیا پایه تخته
در این حالت باید یکی از فامیلاتونو بفرستی زیر خاک تا معلم فکرکنه در مراسم اون خدابیامرز بودی!
[quote][div][b]alidg99[/b][/div][div]بدترین کار مدرسه اینه که معلمه صدات کنه اقای ..... بیا پایه تخته :evil::evil:[/div][/quote]
در این حالت باید یکی از فامیلاتونو بفرستی زیر خاک تا معلم فکرکنه در مراسم اون خدابیامرز بودی!:icon_4:
منم دوس دارم ولی قرار نمیشه مدرسه ها از این موضوع سو استفاده کنن و باز شن.
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div]من مدرسه دوس دارم :|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
منم دوس دارم ولی قرار نمیشه مدرسه ها از این موضوع سو استفاده کنن و باز شن.:roll:
خب چه خفرا دوستان چی کا میکنین با مدرسه ها و..................
تو خوبی؟
اره تو چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div]خب چه خفرا دوستان چی کا میکنین با مدرسه ها و..................[/div][/quote]
تو خوبی؟[/div][/quote]
یه روش هم هس که 5 نفر اول پاشن بیان جلو و تو هم بین اونا باشی و هر جلسه تکرار میشه این عمل...
[quote][div][b]alidg99[/b][/div][div]بدترین کار مدرسه اینه که معلمه صدات کنه اقای ..... بیا پایه تخته :evil::evil:[/div][/quote]
یه روش هم هس که 5 نفر اول پاشن بیان جلو و تو هم بین اونا باشی و هر جلسه تکرار میشه این عمل...
خب چه خفرا دوستان چی کا میکنین با مدرسه ها و..................
تو خوبی؟
شما چرا اس نمیدی دیگه؟قهری باهام؟
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div]خب چه خفرا دوستان چی کا میکنین با مدرسه ها و..................[/div][/quote]
تو خوبی؟[/div][/quote]
اره تو چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
شما چرا اس نمیدی دیگه؟قهری باهام؟:icon_2:
خوفیییییییییییییییییی
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]alidg99[/b][/div][div]بدترین کار مدرسه اینه که معلمه صدات کنه اقای ..... بیا پایه تخته :evil::evil:[/div][/quote]
یه روش هم هس که 5 نفر اول پاشن بیان جلو و تو هم بین اونا باشی و هر جلسه تکرار میشه این عمل...[/div][/quote]
خوفیییییییییییییییییی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.