من که میدونم پسره ولی میخام کاری کنم خودش اعتراف کنه!
هر جوری دوس داری فکر کن مهم نیست
[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]این بهار بدبختو ول کنید چرا اذیت میکنین[/div][/quote]
من که میدونم پسره ولی میخام کاری کنم خودش اعتراف کنه!:icon_4:[/div][/quote]
هر جوری دوس داری فکر کن مهم نیست
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]amin_efati[/b][/div][div]خدارو شکر مدرسه ها باز شد و 99 درصد اسپمر ها رفتن:roll::icon_0:[/div][/quote]
دقیقا برعکس اون یه درصد میرن 99 درصد اسپمر میمونن [/div][/quote]
حتما خودتم اسپمری که از اونا حمایت میکتی . :icon_4:
شیطونه میگه ها یه عکس از خودم بزارم
[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]این بهار بدبختو ول کنید چرا اذیت میکنین[/div][/quote]
این مطلب در 1393/06/25 12:40:09 نوشته شده است و در 1393/06/25 12:40:27 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]amin_efati[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]amin_efati[/b][/div][div]خدارو شکر مدرسه ها باز شد و 99 درصد اسپمر ها رفتن:roll::icon_0:[/div][/quote]
دقیقا برعکس اون یه درصد میرن 99 درصد اسپمر میمونن [/div][/quote]
حتما خودتم اسپمری که از اونا حمایت میکتی . :icon_4:
[/div][/quote]
به تو * ربطی نداره :D
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]این بهار بدبختو ول کنید چرا اذیت میکنین[/div][/quote]
:icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:[/div][/quote]
خواهش میکنم قابلی نداشت[/div][/quote]
کی باتو بود [/div][/quote]
من از نیابت این دوستمون گفتم
آفرین به اون شیطونه!حرفه مارو که گوش نمیدی لاقل حرف اون بنده خدارو گوش کن!
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]این بهار بدبختو ول کنید چرا اذیت میکنین[/div][/quote]
شیطونه میگه ها یه عکس از خودم بزارم [/div][/quote]
آفرین به اون شیطونه!حرفه مارو که گوش نمیدی لاقل حرف اون بنده خدارو گوش کن!:icon_4:
آفرین به اون شیطونه!حرفه مارو که گوش نمیدی لاقل حرف اون بنده خدارو گوش کن!
باییییییییییییییی
[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]این بهار بدبختو ول کنید چرا اذیت میکنین[/div][/quote]
شیطونه میگه ها یه عکس از خودم بزارم [/div][/quote]
آفرین به اون شیطونه!حرفه مارو که گوش نمیدی لاقل حرف اون بنده خدارو گوش کن!:icon_4:[/div][/quote]
باییییییییییییییی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.