کلاس سوم دبستان بودم سر یکی از بچه هارو زدم به دیوار سرش خون اومد اما بچه ها ی کلاس با هم دست به یکی کردیم و منو بی گناه جلوه دادیم و انداختیم تقصیر بچه های کلاس بغلی سال پیش هم با پا رفتم تو سر یه نفر و سرش پوکید بچه ها گفتن که سرش خون اومده اما خون نیومده بود و بچه ها میخواستن منو بترسونن.یه بار هم با2سال بزرگتر از خودم دعوا گرفتم و حسابی چوب خوردم اما آخر دعوا یکی از دندوناشون انداختم تو شیکمش و دلم خنک شد و هزاران خاطره ی دیگه
دادا این طوری پیش بری یکی هم میکشی ها ؟!
وقت انتخاب رشته تموم شد.... بازم دعام کنید! عمران زدم
[quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div]کلاس سوم دبستان بودم سر یکی از بچه هارو زدم به دیوار سرش خون اومد اما بچه ها ی کلاس با هم دست به یکی کردیم و منو بی گناه جلوه دادیم و انداختیم تقصیر بچه های کلاس بغلی سال پیش هم با پا رفتم تو سر یه نفر و سرش پوکید بچه ها گفتن که سرش خون اومده اما خون نیومده بود و بچه ها میخواستن منو بترسونن.یه بار هم با2سال بزرگتر از خودم دعوا گرفتم و حسابی چوب خوردم اما آخر دعوا یکی از دندوناشون انداختم تو شیکمش و دلم خنک شد و هزاران خاطره ی دیگه[/div][/quote]
دادا این طوری پیش بری یکی هم میکشی ها ؟!
;)
[quote][div][b]ahuyeziba[/b][/div][div]همش 10 تومن من بودم از فرصت استفاده میکردم:icon_5:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اگه من بودم دیگه باید پول کفن و دفنشو هم میدادم :icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.