4 ماه پیش پسره تو مدرسمون اومد بخاطر دختر به رفیقم پیچید ما 2 تا زدیم مفت برش کردیم....
ای گفتی
من بودم اصغر سگ سیبیل
آقا ما میومدیم سره کوچه 20 متری جوادیه
یه تیکه میپروندیمو داف میترکوندیم
آقا یه دختری رد شد یه چی بگم یعنی با همه فرق داشت
اصغر سگ سیبیلم خواست دختره رو از من بگیره
آقا ما و بهترین رفیقمون ( اصغر سگ سیبیل ) رفتی دعوا
خیابون 20 متریو بستن آقا رفتم خونه با قمه 40 متری تا رفتم گردنشو بزنم فرشته خدا ظاهر شد و گفت :
والابوالفضل و النکن
ماهم که بازم عشقه خدا قمه رو انداختیم زمین
مامورا ریختن گاز اشک اور زدن مارو بردن زندان
هیچی دیگه الان بهم حبس ابد خورده دارم از بخش اداری یواشکی پست میزارم اینجا
داداش قمه چیه؟؟؟؟؟؟؟وسیله فقط شیشه ایستک!!!!
امروز ساعت 8:30 داریم میریم یکی رو بکنیم تو جوب....برگشتم شرح حال طرف رو مینویسم!
ادرس بده با همون قمه بریم بریزیم سرش یا علی
فعلان من برم تدارک فرار از زندان رو بدم بیرون اومدم میام جایه قرار طرف رو بترکنیم
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div]4 ماه پیش پسره تو مدرسمون اومد بخاطر دختر به رفیقم پیچید ما 2 تا زدیم مفت برش کردیم....[/div][/quote]
ای گفتی
من بودم اصغر سگ سیبیل
آقا ما میومدیم سره کوچه 20 متری جوادیه
یه تیکه میپروندیمو داف میترکوندیم
آقا یه دختری رد شد یه چی بگم یعنی با همه فرق داشت
اصغر سگ سیبیلم خواست دختره رو از من بگیره
آقا ما و بهترین رفیقمون ( اصغر سگ سیبیل ) رفتی دعوا
خیابون 20 متریو بستن آقا رفتم خونه با قمه 40 متری تا رفتم گردنشو بزنم فرشته خدا ظاهر شد و گفت :
والابوالفضل و النکن
ماهم که بازم عشقه خدا قمه رو انداختیم زمین
مامورا ریختن گاز اشک اور زدن مارو بردن زندان
هیچی دیگه الان بهم حبس ابد خورده دارم از بخش اداری یواشکی پست میزارم اینجا :mrgreen:[/div][/quote]
داداش قمه چیه؟؟؟؟؟؟؟وسیله فقط شیشه ایستک!!!!
امروز ساعت 8:30 داریم میریم یکی رو بکنیم تو جوب....برگشتم شرح حال طرف رو مینویسم! :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
ادرس بده با همون قمه بریم بریزیم سرش یا علی
فعلان من برم تدارک فرار از زندان رو بدم بیرون اومدم میام جایه قرار طرف رو بترکنیم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.