البته راجع به هیوا بگم که بازیش رو دیدم و می دونم اگر به 90 درصد دوستان انقدر سکه بدن نمیتونه مثل هیوا پیشرفت بکنه ولی در کل خرج زیاد می کنه و درمورد ممد دراگون هم بازیکن خوبی هست ولی هنوز چیزی به اسم مرام و معرفت تو کل عمرش نداشته.......
تو سرور 25 منو فارم کرده بود ولی باهاش حرف زدم دیگه کاریم نداشت
با کی؟
محمد دراگون دیگه
منو فارم کرده بود بعد باهاش حرف زدم ولم کرد یه نفر دیگه بعدش بهم زد لهم کرد حذف کردم
اون یه نفر دیگه کی بود؟
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
دلتونو خوش نکنین اون ما نیستیم تو 29
TM-BAX
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]masal92[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]البته راجع به هیوا بگم که بازیش رو دیدم و می دونم اگر به 90 درصد دوستان انقدر سکه بدن نمیتونه مثل هیوا پیشرفت بکنه ولی در کل خرج زیاد می کنه و درمورد ممد دراگون هم بازیکن خوبی هست ولی هنوز چیزی به اسم مرام و معرفت تو کل عمرش نداشته.......[/div][/quote]
تو سرور 25 منو فارم کرده بود ولی باهاش حرف زدم دیگه کاریم نداشت[/div][/quote]
با کی؟[/div][/quote]
محمد دراگون دیگه
منو فارم کرده بود بعد باهاش حرف زدم ولم کرد یه نفر دیگه بعدش بهم زد لهم کرد حذف کردم[/div][/quote]
اون یه نفر دیگه کی بود؟ :D
پسر عموم ممد دراگون بهترینه هیچکس دیگه خوب نیست فهمیدیت؟
این که ایشون بازیکن خوبی هست شکی نیست.
در مورد سئوال زننده تاپیک. اون قدر بازیکن هست که بهترینی وجود نداره. بعضی ها اصلا تخصصوشن تو سرعت هایه خواصی هست. میبنی فقط کلاسیک بازی میکنن مثل همین دسوت خوبمون erfan 021. کی مثل بکس غرب وحشی. سورپ هستن. اصلا نمیشه گفت
حرفات کاملا درسته محمد جان
ولی خوب تخصص ما فقطم کلاسیک نیست تو سرورای مختلفی بازی میکنیم یعنی اینکه وقتی مثلا سرور اکسپرس رو شروع میکنیم دیگه هیچ سروری رو شروع نمیکنیم تا موقعی که سروره اکسپرسی که شروع کردیم تموم نشه
تو سرورایی بازی میکنیم که دوستانمون هم اونجا باشن
مثلا سرور 23
24
17
25
22
مثلا الان سرور 25 رو بازی میکنیم تا 25 تموم نشه سرور دیگه ای رو استرات نمیزنیم البته تیممون رو برای سرور 30 جمع کردیم که خوب این ی مورد رو چون پیش اومد قبول کردیم
به به چه چه عجب انجمنی داریم ما
یکی بیاد چهارتا فحش بده بخندیم
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]_m_m_k_[/b][/div][div]پسر عموم ممد دراگون بهترینه هیچکس دیگه خوب نیست فهمیدیت؟[/div][/quote]
:):):)
این که ایشون بازیکن خوبی هست شکی نیست.
در مورد سئوال زننده تاپیک. اون قدر بازیکن هست که بهترینی وجود نداره. بعضی ها اصلا تخصصوشن تو سرعت هایه خواصی هست. میبنی فقط کلاسیک بازی میکنن مثل همین دسوت خوبمون erfan 021. کی مثل بکس غرب وحشی. سورپ هستن. اصلا نمیشه گفت[/div][/quote]
حرفات کاملا درسته محمد جان
ولی خوب تخصص ما فقطم کلاسیک نیست تو سرورای مختلفی بازی میکنیم یعنی اینکه وقتی مثلا سرور اکسپرس رو شروع میکنیم دیگه هیچ سروری رو شروع نمیکنیم تا موقعی که سروره اکسپرسی که شروع کردیم تموم نشه
تو سرورایی بازی میکنیم که دوستانمون هم اونجا باشن
مثلا سرور 23
24
17
25
22
مثلا الان سرور 25 رو بازی میکنیم تا 25 تموم نشه سرور دیگه ای رو استرات نمیزنیم البته تیممون رو برای سرور 30 جمع کردیم که خوب این ی مورد رو چون پیش اومد قبول کردیم
البته راجع به هیوا بگم که بازیش رو دیدم و می دونم اگر به 90 درصد دوستان انقدر سکه بدن نمیتونه مثل هیوا پیشرفت بکنه ولی در کل خرج زیاد می کنه و درمورد ممد دراگون هم بازیکن خوبی هست ولی هنوز چیزی به اسم مرام و معرفت تو کل عمرش نداشته.......
با کی؟
محمد دراگون دیگه
منو فارم کرده بود بعد باهاش حرف زدم ولم کرد یه نفر دیگه بعدش بهم زد لهم کرد حذف کردم
اون یه نفر دیگه کی بود؟
اسمش یادم نیست دقیق ولی فقط یادمه سه تا حرف اولش کوف بود
اسم اکانتت چی بود؟
حلال کن دیگه
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
TM-BAX
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]masal92[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]البته راجع به هیوا بگم که بازیش رو دیدم و می دونم اگر به 90 درصد دوستان انقدر سکه بدن نمیتونه مثل هیوا پیشرفت بکنه ولی در کل خرج زیاد می کنه و درمورد ممد دراگون هم بازیکن خوبی هست ولی هنوز چیزی به اسم مرام و معرفت تو کل عمرش نداشته.......[/div][/quote]
با کی؟[/div][/quote]
محمد دراگون دیگه
منو فارم کرده بود بعد باهاش حرف زدم ولم کرد یه نفر دیگه بعدش بهم زد لهم کرد حذف کردم[/div][/quote]
اون یه نفر دیگه کی بود؟ :D[/div][/quote]
اسمش یادم نیست دقیق ولی فقط یادمه سه تا حرف اولش کوف بود[/div][/quote]
اسم اکانتت چی بود؟
حلال کن دیگه :D
با کی؟
محمد دراگون دیگه
اون یه نفر دیگه کی بود؟
اسمش یادم نیست دقیق ولی فقط یادمه سه تا حرف اولش کوف بود
اسم اکانتت چی بود؟
حلال کن دیگه
اسم اکانتم alix1379بود اشم شهرم alix1379s city
با 66350 تا شوال زدی بهم؟درسته؟
یادم نمیاد
اگه با این زدم پس خیلی کم زدم شانس اورده بودی با این که در هر صورت فارم شدی
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
TM-BAX
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]masal92[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]البته راجع به هیوا بگم که بازیش رو دیدم و می دونم اگر به 90 درصد دوستان انقدر سکه بدن نمیتونه مثل هیوا پیشرفت بکنه ولی در کل خرج زیاد می کنه و درمورد ممد دراگون هم بازیکن خوبی هست ولی هنوز چیزی به اسم مرام و معرفت تو کل عمرش نداشته.......[/div][/quote]
با کی؟[/div][/quote]
محمد دراگون دیگه
اون یه نفر دیگه کی بود؟ :D[/div][/quote]
اسمش یادم نیست دقیق ولی فقط یادمه سه تا حرف اولش کوف بود[/div][/quote]
اسم اکانتت چی بود؟
حلال کن دیگه :D[/div][/quote]
اسم اکانتم alix1379بود اشم شهرم alix1379s city
با 66350 تا شوال زدی بهم؟درسته؟[/div][/quote]
یادم نمیاد
اگه با این زدم پس خیلی کم زدم شانس اورده بودی با این که در هر صورت فارم شدی :D
من مهمونی دعوتم اینقدر خوشحالم چون پسر داییام میان میزنیم می ترکونیم
احساس نمیکنی داری اسپم میدی؟
اسپم به پست بی مربوط میگن...
الان این حرف (( مهمونی و اینا! )) شما چه ارتباطی با این تایپک داشت ؟
به این میگن اسپم
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]دختر14[/b][/div][div] اصلا نمیونم چی هست[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]من مهمونی دعوتم اینقدر خوشحالم چون پسر داییام میان میزنیم می ترکونیم[/div][/quote]
احساس نمیکنی داری اسپم میدی؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
اسپم به پست بی مربوط میگن...
الان این حرف (( مهمونی و اینا! )) شما چه ارتباطی با این تایپک داشت ؟
به این میگن اسپم
یه مدت مدیدی خودم بودم
از شوخی که بگذریم معلوم نمیشه چون طرف با اسم اصلی اکانت مرکزیش نمیاد که با اسم مستعار داخل سرور میاد....
سرور 14 یادمه ترک اوقلو بود و تراکتور!
turkoughlu و traxture
هر سرور بازیکن مختص به خودشو داره
شما هیچ موقع نمیتونی بازیکنی که تو کلاسیک بازی میکنه رو سوپر اکسپرس مقایسه کنی
مثلا رفقای خودم بعضیا نمیتونن تو سوپر اکسپرس بازی کنن بعضیا هم حوصلشون نمیگیره تو کلاسیک بازی کنن
[quote][div][b]normal[/b][/div][div]یه مدت مدیدی خودم بودم :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
از شوخی که بگذریم معلوم نمیشه چون طرف با اسم اصلی اکانت مرکزیش نمیاد که با اسم مستعار داخل سرور میاد....
سرور 14 یادمه ترک اوقلو بود و تراکتور!
turkoughlu و traxture
[/div][/quote]
هر سرور بازیکن مختص به خودشو داره
شما هیچ موقع نمیتونی بازیکنی که تو کلاسیک بازی میکنه رو سوپر اکسپرس مقایسه کنی
مثلا رفقای خودم بعضیا نمیتونن تو سوپر اکسپرس بازی کنن بعضیا هم حوصلشون نمیگیره تو کلاسیک بازی کنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.