salhadin
همه رو عزیزم
خوب حالا که پرسیدی میگم همه چیز رو درباره سرور 25 و خودم
سرور 25 اکانت من 3 روز بن شد
همشم به خاطر این زبون وا مونده من شد و یه سوتی از یکی از بچه ها
توی این 3 روزی که بن شدم دیدم 4 تا اتحاد با هم متحد شدن اسم اتحادشونم به خلاف اتحاد ما عوض کردن
ما هشتاد سردار بودیم اونا گذاشته بودن قاتلین هشتاد فارم
دوستانی که اونجا بودن باید یادشون باشه
من 33 شهر داشتم که این 4 تا اتحاد فقط تونستن از شهر 10 به پایین منو بزنن و چندتا شهرمو توی این 3 روز صفر کنن
روزی که اکانتم باز شد حمله های سنگینی روی شهر 1 من بود که من وقت دف جمع کردن نداشتم مجبور شدم جلو تمام حمله ها همر بزارم
یه میل و نیم همر 3 تا شهرمو جمع کردم گذاشتم جلوی اون حمله ها
حیف اون همه شوالیه که گذاشتم جلوش
بعد از دیوار شدن مولتیای عزیزی که اکانت bardola خریده بود و ضررهای پی در پی که بهش زدم نوبت من بود حالا
برید اکانتشو نگاه کنید البته الان درستش کرده bardola بود اسمش
اولش داشت حذف میکرد که بهش جو دادم گفتم ترسویی اگه حذف کنی و این حرفا
بعد که مخشو زدم حذف نکنه نوبت حمله های من شد که از بالا از روی شهرای اصلیش رد بشم
نا گفته نمونه شهر اولو یکی رو بتونین صفر کنین از هزار فحش ناموسی واسه طرف بدتره این قدیمیا اینو باید خوب بدونن
شما حساب کنین 3 شهر اولش ترکید از بس منجنیق خورد و 4 تا شهر هم بعد اون صفر شد از نظر نیرو
من تنها بودم صفرش کردم اما اونا یه ایل ادم
جالبیش اینه میگفت از ترس من حذف کردی
خوبه میدونن تا روزی که اکانتم حذف بشه داشتم بهشون پیام میدادم
مگه اکانت یه دفعه میشه به دست خود ادم حذف بشه؟
جالبیش این بود قبل همه این جنگا به من میگفت بیا تک به تک دوئل کنیم هی میگفتم برو بچه برو بچه
بعدها عکسشو توی وایبر دیدم کچله بابا من بهش میگفتم بچه
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
دلتونو خوش نکنین اون ما نیستیم تو 29
TM-BAX
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]همه رو عزیزم :mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
خوب حالا که پرسیدی میگم همه چیز رو درباره سرور 25 و خودم :D
سرور 25 اکانت من 3 روز بن شد
همشم به خاطر این زبون وا مونده من شد و یه سوتی از یکی از بچه ها
توی این 3 روزی که بن شدم دیدم 4 تا اتحاد با هم متحد شدن اسم اتحادشونم به خلاف اتحاد ما عوض کردن
ما هشتاد سردار بودیم اونا گذاشته بودن قاتلین هشتاد فارم
دوستانی که اونجا بودن باید یادشون باشه
من 33 شهر داشتم که این 4 تا اتحاد فقط تونستن از شهر 10 به پایین منو بزنن و چندتا شهرمو توی این 3 روز صفر کنن
روزی که اکانتم باز شد حمله های سنگینی روی شهر 1 من بود که من وقت دف جمع کردن نداشتم مجبور شدم جلو تمام حمله ها همر بزارم
یه میل و نیم همر 3 تا شهرمو جمع کردم گذاشتم جلوی اون حمله ها
حیف اون همه شوالیه که گذاشتم جلوش :oops:
بعد از دیوار شدن مولتیای عزیزی که اکانت bardola خریده بود و ضررهای پی در پی که بهش زدم نوبت من بود حالا
برید اکانتشو نگاه کنید البته الان درستش کرده bardola بود اسمش
اولش داشت حذف میکرد که بهش جو دادم گفتم ترسویی اگه حذف کنی و این حرفا :lol:
بعد که مخشو زدم حذف نکنه نوبت حمله های من شد که از بالا از روی شهرای اصلیش رد بشم :D
نا گفته نمونه شهر اولو یکی رو بتونین صفر کنین از هزار فحش ناموسی واسه طرف بدتره این قدیمیا اینو باید خوب بدونن
شما حساب کنین 3 شهر اولش ترکید از بس منجنیق خورد و 4 تا شهر هم بعد اون صفر شد از نظر نیرو
من تنها بودم صفرش کردم اما اونا یه ایل ادم
جالبیش اینه میگفت از ترس من حذف کردی :lol:
خوبه میدونن تا روزی که اکانتم حذف بشه داشتم بهشون پیام میدادم
مگه اکانت یه دفعه میشه به دست خود ادم حذف بشه؟ :lol:
جالبیش این بود قبل همه این جنگا به من میگفت بیا تک به تک دوئل کنیم هی میگفتم برو بچه برو بچه :lol: بعدها عکسشو توی وایبر دیدم کچله بابا من بهش میگفتم بچه :lol: