turkoughlu
چون از سرور 2 تو همه سرور ها بوده و خوب هم ظاهر شده
مگه هرکی تجربش زیاد باشه از همه قوی تره؟
نه عزیز مثل بعضی ها نیست که کلا 3-4 تا سرور بازی میکنن و تو اونا خوبن
این تقریبا تو تمام سرور ها بازی کرده و قوی بوده یعنی همزمان تو چند سرور بازی میکنه و قوی هم هست
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]masal92[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]turkoughlu
چون از سرور 2 تو همه سرور ها بوده و خوب هم ظاهر شده [/div][/quote]
مگه هرکی تجربش زیاد باشه از همه قوی تره؟[/div][/quote]
نه عزیز مثل بعضی ها نیست که کلا 3-4 تا سرور بازی میکنن و تو اونا خوبن
این تقریبا تو تمام سرور ها بازی کرده و قوی بوده یعنی همزمان تو چند سرور بازی میکنه و قوی هم هست
کسی که تو قهرمانان غارتگر خوبی باشه کارش درسته
چون مثه بقیه سرور ا مولتی بازی نیست
یه چند تایی بودن که بسته شدن
سرور 4 یکی بود به اسم Dumenic از هفته دوم همیشه رتبه اول غارت بود یه مشکلی پیش اومد که نگم بهتره اخرای بازی حذف کرد رفت
سرور 4 یکی بود به اسم Dumenic از هفته دوم همیشه رتبه اول غارت بود یه مشکلی پیش اومد که نگم بهتره اخرای بازی حذف کرد رفت
دادا اینو نگی جایی ها
/////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]safa.d[/b][/div][div]کسی که تو قهرمانان غارتگر خوبی باشه کارش درسته
سرور 4 یکی بود به اسم Dumenic از هفته دوم همیشه رتبه اول غارت بود یه مشکلی پیش اومد که نگم بهتره اخرای بازی حذف کرد رفت[/div][/quote]
دادا اینو نگی جایی ها :mrgreen:
یکیش من بودم بستن منو
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]safa.d[/b][/div][div]کسی که تو قهرمانان غارتگر خوبی باشه کارش درسته
سرور 4 یکی بود به اسم Dumenic از هفته دوم همیشه رتبه اول غارت بود یه مشکلی پیش اومد که نگم بهتره اخرای بازی حذف کرد رفت[/div][/quote]
یکیش من بودم :mrgreen: بستن منو:oops:
یکیش من بودم بستن منو
مولتی باز
ن داش موضوع داره مولتی باز نبودم بخدا
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]masal92[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]safa.d[/b][/div][div]کسی که تو قهرمانان غارتگر خوبی باشه کارش درسته
یکیش من بودم :mrgreen: بستن منو:oops:
[/div][/quote]
مولتی باز:x[/div][/quote]
ن داش موضوع داره مولتی باز نبودم بخدا :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.