جالبیش اینجاس هر اکانتشو میده دست یکی از رفیقاش هر روز یکی پیام میده میگه من فلانیم
اره گفت اگه اکانتمو بخره دوبار روش بازی کنم
NegA BendaZ LeveL O SookooT KoN YaD BegiR QeleQ O
[quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div]بله .
اکانتای شاخ سرور رو دارین میخرین .. [/div][/quote]
داره میخره از کلمات درست استفاده کن
به ما چه :icon_4: [/div][/quote]
جالبیش اینجاس هر اکانتشو میده دست یکی از رفیقاش :shock: هر روز یکی پیام میده میگه من فلانیم :roll:[/div][/quote]
اره گفت اگه اکانتمو بخره دوبار روش بازی کنم
نیرو داریم در حد چی!!!!!
خب چه خبر؟؟؟
کسی هست بتونه هفته ای 40 سکه بزنه؟؟
پلیر حرفه ای دارم که حتی هفته ای 40سکه هم بزنین بخدا اکانتتو هجومی میسازه که نفر یک هجوم هم از تون حاسب میبره
مو ایطوریم
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]نیرو داریم در حد چی!!!!!
خب چه خبر؟؟؟
کسی هست بتونه هفته ای 40 سکه بزنه؟؟[/div][/quote]
پلیر حرفه ای دارم که حتی هفته ای 40سکه هم بزنین بخدا اکانتتو هجومی میسازه که نفر یک هجوم هم از تون حاسب میبره
نیرو داریم در حد چی!!!!!
خب چه خبر؟؟؟
اگه هست بگو
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]xعلی[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]نیرو داریم در حد چی!!!!!
خب چه خبر؟؟؟
پلیر حرفه ای دارم که حتی هفته ای 40سکه هم بزنین بخدا اکانتتو هجومی میسازه که نفر یک هجوم هم از تون حاسب میبره [/div][/quote]
اگه هست بگو
نیرو داریم در حد چی!!!!!
خب چه خبر؟؟؟
اگه هست بگو
نه فعلا رو یه اکانت سرور 25 بازی میکنه دستمزد هم زیاد میگیره برا انجمنی ها که حاضر نیستن 1000تومن خرج کنن به درد نمیخوره
مو ایطوریم
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]xعلی[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]نیرو داریم در حد چی!!!!!
خب چه خبر؟؟؟
پلیر حرفه ای دارم که حتی هفته ای 40سکه هم بزنین بخدا اکانتتو هجومی میسازه که نفر یک هجوم هم از تون حاسب میبره [/div][/quote]
اگه هست بگو[/div][/quote]
نه فعلا رو یه اکانت سرور 25 بازی میکنه دستمزد هم زیاد میگیره برا انجمنی ها که حاضر نیستن 1000تومن خرج کنن به درد نمیخوره
نیرو داریم در حد چی!!!!!
خب چه خبر؟؟؟
اگه هست بگو
منظورت کیه داش؟
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]xعلی[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]xعلی[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]نیرو داریم در حد چی!!!!!
خب چه خبر؟؟؟
اگه هست بگو[/div][/quote]
نه فعلا رو یه اکانت سرور 25 بازی میکنه دستمزد هم زیاد میگیره برا انجمنی ها که حاضر نیستن 1000تومن خرج کنن به درد نمیخوره[/div][/quote]
منظورت کیه داش؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.