داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
می خوایم بیایم اتحاد شما بعد اکی که خریدیم نمی تونیم خروج از اتحاد رو بزنیم بد بخت شدیم
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام
یعنی چی نمیتونی خروج بنزی؟
من تقریبا فارم شدم داداشی. دارم انبار هایه شهرامو میزنم. بعدم دیگه ول میکنم
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
می خوایم بیایم اتحاد شما بعد اکی که خریدیم نمی تونیم خروج از اتحاد رو بزنیم بد بخت شدیم
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام[/div][/quote]
من تقریبا فارم شدم داداشی. دارم انبار هایه شهرامو میزنم. بعدم دیگه ول میکنم[/div][/quote]
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم
به سلامتی حالا بورو 5 تا اکانت بخر بکوب بهش تا 150 تومن بیاد تو جیبت
32 gadam fasele dare
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]m.e.a[/b][/div][div]kilid ro peyda kardam[/div][/quote]
به سلامتی :lol: حالا بورو 5 تا اکانت بخر بکوب بهش تا 150 تومن بیاد تو جیبت :lol:[/div][/quote]
32 gadam fasele dare
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم
انباره 0 بزن شاید 4000 گیرت اومد
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام[/div][/quote]
من تقریبا فارم شدم داداشی. دارم انبار هایه شهرامو میزنم. بعدم دیگه ول میکنم[/div][/quote]
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم [/div][/quote]
انباره 0 بزن شاید 4000 گیرت اومد:icon_13:
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم
میخوای منم خال کنم بیای منو خالی کنی؟ اکانت ما هم فارمه ها اسمشم fΛŦĪdƐ هست فارمه اون غارتشم فتوشاپه . هر کی هم گفته تو 3 تا شهر اولم 3 ایکس شمشیر کمان پره خالی بسته
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام[/div][/quote]
جدی میگی؟؟
میخوای منم خال کنم بیای منو خالی کنی؟ :mrgreen: اکانت ما هم فارمه ها :mrgreen: اسمشم fΛŦĪdƐ هست :lol: فارمه اون غارتشم فتوشاپه . هر کی هم گفته تو 3 تا شهر اولم 3 ایکس شمشیر کمان پره خالی بسته :icon_4:
یه غارت کردم 50000 تا منبع گرفتم
آقا این متروکه ها عجب نیرو داره
6000 تا 300 جمعیته
یا....
من یه غارت زده بودم ممد دیگه بود 20000 کماندار
20000 شمشیر 100%
فارما شما خوبه ما که هر کی رو میزنیم 10 تا از هر منبع میده
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]یه غارت کردم 50000 تا منبع گرفتم
6000 تا 300 جمعیته
یا....[/div][/quote]
من یه غارت زده بودم ممد دیگه بود 20000 کماندار
20000 شمشیر 100% :)[/div][/quote]
فارما شما خوبه ما که هر کی رو میزنیم 10 تا از هر منبع میده:icon_3::icon_3:
یه غارت کردم 50000 تا منبع گرفتم
6000 تا 300 جمعیته
یا....
من یه غارت زده بودم همین ممد ( که هی میاد پز اکت گمپزی شو میده) بود 20000 کماندار
20000 شمشیر 100%
عجب !! سرور 15 نبودی ببینی هفته 3 اکانت خالی میکردم از هر منبع 3.8 میل با 7 میل گندم میداد تا ته سرور هم با همون اکانت شهر 1 رو شمشیر و کمان و منجنیق رو 3ایکس پر کردم
اخه اینجا نیمشه یه چیزای رو بگم. خضوصی
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]یه غارت کردم 50000 تا منبع گرفتم
6000 تا 300 جمعیته
یا....[/div][/quote]
من یه غارت زده بودم همین ممد ( که هی میاد پز اکت گمپزی شو میده) بود 20000 کماندار
20000 شمشیر 100% :)[/div][/quote]
عجب !! سرور 15 نبودی ببینی هفته 3 اکانت خالی میکردم از هر منبع 3.8 میل با 7 میل گندم میداد :mrgreen: تا ته سرور هم با همون اکانت شهر 1 رو شمشیر و کمان و منجنیق رو 3ایکس پر کردم :mrgreen:[/div][/quote]
اخه اینجا نیمشه یه چیزای رو بگم. خضوصی
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم
میخوای منم خال کنم بیای منو خالی کنی؟ اکانت ما هم فارمه ها اسمشم fΛŦĪdƐ هست فارمه اون غارتشم فتوشاپه . هر کی هم گفته تو 3 تا شهر اولم 3 ایکس شمشیر کمان پره خالی بسته
حالا یکبار به هزار در زدید رفتید تاپ 1 غارت جو نگیرتتون...اینقدر ادعا نکن جوجو یکدفعه دیدی اکت از رو نقشه برداشته شد
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام[/div][/quote]
جدی میگی؟؟
میخوای منم خال کنم بیای منو خالی کنی؟ :mrgreen: اکانت ما هم فارمه ها :mrgreen: اسمشم fΛŦĪdƐ هست :lol: فارمه اون غارتشم فتوشاپه . هر کی هم گفته تو 3 تا شهر اولم 3 ایکس شمشیر کمان پره خالی بسته :icon_4:[/div][/quote]
حالا یکبار به هزار در زدید رفتید تاپ 1 غارت جو نگیرتتون...اینقدر ادعا نکن جوجو یکدفعه دیدی اکت از رو نقشه برداشته شد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.