داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
می خوایم بیایم اتحاد شما بعد اکی که خریدیم نمی تونیم خروج از اتحاد رو بزنیم بد بخت شدیم
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام
یعنی چی نمیتونی خروج بنزی؟
من تقریبا فارم شدم داداشی. دارم انبار هایه شهرامو میزنم. بعدم دیگه ول میکنم
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم
انباره 0 بزن شاید 4000 گیرت اومد
خب پس فارمای تپلتو تو خصوصی بهم بده
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
می خوایم بیایم اتحاد شما بعد اکی که خریدیم نمی تونیم خروج از اتحاد رو بزنیم بد بخت شدیم
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام[/div][/quote]
من تقریبا فارم شدم داداشی. دارم انبار هایه شهرامو میزنم. بعدم دیگه ول میکنم[/div][/quote]
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم [/div][/quote]
انباره 0 بزن شاید 4000 گیرت اومد:icon_13:[/div][/quote]
خب پس فارمای تپلتو تو خصوصی بهم بده :mrgreen:
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم
انباره 0 بزن شاید 4000 گیرت اومد
خب پس فارمای تپلتو تو خصوصی بهم بده
فارماش دسته منن ممد جواد گفت به کسی نگی متروکه هاتونو. به من دادتشون
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام[/div][/quote]
من تقریبا فارم شدم داداشی. دارم انبار هایه شهرامو میزنم. بعدم دیگه ول میکنم[/div][/quote]
جدی میگی؟؟
انباره 0 بزن شاید 4000 گیرت اومد:icon_13:[/div][/quote]
خب پس فارمای تپلتو تو خصوصی بهم بده :mrgreen:[/div][/quote]
فارماش دسته منن :mrgreen: ممد جواد گفت به کسی نگی متروکه هاتونو. به من دادتشون :mrgreen:
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم
میخوای منم خال کنم بیای منو خالی کنی؟ اکانت ما هم فارمه ها اسمشم fΛŦĪdƐ هست فارمه اون غارتشم فتوشاپه . هر کی هم گفته تو 3 تا شهر اولم 3 ایکس شمشیر کمان پره خالی بسته
حالا یکبار به هزار در زدید رفتید تاپ 1 غارت جو نگیرتتون...اینقدر ادعا نکن جوجو یکدفعه دیدی اکت از رو نقشه برداشته شد
دیگه چرتو پرت نگوووو
فتیده هر وقت بخواد جاش تو تاپه
i knew you were trouble
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام[/div][/quote]
جدی میگی؟؟
میخوای منم خال کنم بیای منو خالی کنی؟ :mrgreen: اکانت ما هم فارمه ها :mrgreen: اسمشم fΛŦĪdƐ هست :lol: فارمه اون غارتشم فتوشاپه . هر کی هم گفته تو 3 تا شهر اولم 3 ایکس شمشیر کمان پره خالی بسته :icon_4:[/div][/quote]
حالا یکبار به هزار در زدید رفتید تاپ 1 غارت جو نگیرتتون...اینقدر ادعا نکن جوجو یکدفعه دیدی اکت از رو نقشه برداشته شد[/div][/quote]
دیگه چرتو پرت نگوووو
فتیده هر وقت بخواد جاش تو تاپه :icon_10::icon_12:
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم
میخوای منم خال کنم بیای منو خالی کنی؟ اکانت ما هم فارمه ها اسمشم fΛŦĪdƐ هست فارمه اون غارتشم فتوشاپه . هر کی هم گفته تو 3 تا شهر اولم 3 ایکس شمشیر کمان پره خالی بسته
حالا یکبار به هزار در زدید رفتید تاپ 1 غارت جو نگیرتتون...اینقدر ادعا نکن جوجو یکدفعه دیدی اکت از رو نقشه برداشته شد
دیگه چرتو پرت نگوووو
این یاروو کی بود چرت و پرت گفت بعد عدم زد؟ مردشی بیا جلو عزیز. یکی از همسایه هامم زیادی گنده بازی در اورد 0 شد . میتونی از کنار شهرم نگاش کنی فعلا که چن تا اکانت بیشتر نیستن تو سرور میتونن با من طرف بشن
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام[/div][/quote]
جدی میگی؟؟
میخوای منم خال کنم بیای منو خالی کنی؟ :mrgreen: اکانت ما هم فارمه ها :mrgreen: اسمشم fΛŦĪdƐ هست :lol: فارمه اون غارتشم فتوشاپه . هر کی هم گفته تو 3 تا شهر اولم 3 ایکس شمشیر کمان پره خالی بسته :icon_4:[/div][/quote]
حالا یکبار به هزار در زدید رفتید تاپ 1 غارت جو نگیرتتون...اینقدر ادعا نکن جوجو یکدفعه دیدی اکت از رو نقشه برداشته شد[/div][/quote]
دیگه چرتو پرت نگوووو
فتیده هر وقت بخواد جاش تو تاپه :icon_10::icon_12:[/div][/quote]
این یاروو کی بود چرت و پرت گفت بعد عدم زد؟ مردشی بیا جلو عزیز. یکی از همسایه هامم زیادی گنده بازی در اورد 0 شد . میتونی از کنار شهرم نگاش کنی :lol: فعلا که چن تا اکانت بیشتر نیستن تو سرور میتونن با من طرف بشن
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم
دیگه چرتو پرت نگوووو
این یاروو کی بود چرت و پرت گفت بعد عدم زد؟ مردشی بیا جلو عزیز. یکی از همسایه هامم زیادی گنده بازی در اورد 0 شد . میتونی از کنار شهرم نگاش کنی فعلا که چن تا اکانت بیشتر نیستن تو سرور میتونن با من طرف بشن
اسم اکانتت چیه داش؟
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام[/div][/quote]
جدی میگی؟؟
دیگه چرتو پرت نگوووو
این یاروو کی بود چرت و پرت گفت بعد عدم زد؟ مردشی بیا جلو عزیز. یکی از همسایه هامم زیادی گنده بازی در اورد 0 شد . میتونی از کنار شهرم نگاش کنی :lol: فعلا که چن تا اکانت بیشتر نیستن تو سرور میتونن با من طرف بشن[/div][/quote]
اسم اکانتت چیه داش؟:icon_11:
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام
جدی میگی؟؟
خالی کنید اومدم
دیگه چرتو پرت نگوووو
باز جو گرفتت ممد؟
i knew you were trouble
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]داداش گروبز برا ما دف میدی؟؟؟
وضعمون خرابه
حالانمی دونم چیکار کنیم
دف می خام[/div][/quote]
جدی میگی؟؟
دیگه چرتو پرت نگوووو
این یاروو کی بود چرت و پرت گفت بعد عدم زد؟ مردشی بیا جلو عزیز. یکی از همسایه هامم زیادی گنده بازی در اورد 0 شد . میتونی از کنار شهرم نگاش کنی :lol: فعلا که چن تا اکانت بیشتر نیستن تو سرور میتونن با من طرف بشن[/div][/quote]
باز جو گرفتت ممد؟ :icon_4:
من دیگه حوصله بازی ندرم
8000 شوالیه 7500 کماندار 24000 شمشیرزن داشتم زدم مورتال کمبت مدیر کینکگ اف ده بست رو همه ی شهراشو صاف کردم دیگه حال بازی نداشتم
الانم شدم
هنوز 6000 کماندار دارم اکانتو گزاشتم رو حذف
اسممون نابه
جنسمون نابه
...........نابه
حسمون نابه
تو تموم شب
تا حرف از صداقت شد صدا قطع شد
علی کردی هستم
با این
من دیگه حوصله بازی ندرم
8000 شوالیه 7500 کماندار 24000 شمشیرزن داشتم زدم مورتال کمبت مدیر کینکگ اف ده بست رو همه ی شهراشو صاف کردم دیگه حال بازی نداشتم
الانم :icon_7: شدم
هنوز 6000 کماندار دارم اکانتو گزاشتم رو حذف
در مورد این که چرا از اکانت ما از 1 افتاد
1. دو روزه حسین نیس(مهم ترین علت) به نظر کم
2و.بعد فروش ممد فقط لیستو میزنه
3.کی حوصله داره شبا غارت بزنه من میزدم که الانم تا 3.4 میزنم بعد تا 8 غارت میخوابه
4. حوصله زمان بندی گذاشتن نبود نمیگم حسین بود بمون زور میگف از سر اجبار میرفتیم میذاشتیم
وگرنه 15 میل با نفر 2 غارت داشتیم روال معمول رو میرفتیم به گرد پامون هم نمرسیدن چه برسه بخوان رد شن
تو این 3 روز گذشته راحت 20 ساعت غارت نزدیم خب معلومه می افته ولی بازم فقط با فارم لیست 3 تای اولیمون قطعیه
شوخی میکنی!!!
عزیزم جک نگو ما به شما نمیرسیدیم ؟؟
شما با 109 کیلو هجوم هم هنوز به گرد ما نرسیدین .
NegA BendaZ LeveL O SookooT KoN YaD BegiR QeleQ O
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]در مورد این که چرا از اکانت ما از 1 افتاد
1. دو روزه حسین نیس(مهم ترین علت) به نظر کم
2و.بعد فروش ممد فقط لیستو میزنه :icon_4: :icon_4:
3.کی حوصله داره شبا غارت بزنه من میزدم که الانم تا 3.4 میزنم بعد تا 8 غارت میخوابه
4. حوصله زمان بندی گذاشتن نبود نمیگم حسین بود بمون زور میگف از سر اجبار میرفتیم میذاشتیم :icon_3: :icon_4:
وگرنه 15 میل با نفر 2 غارت داشتیم روال معمول رو میرفتیم به گرد پامون هم نمرسیدن چه برسه بخوان رد شن :icon_4:
تو این 3 روز گذشته راحت 20 ساعت غارت نزدیم خب معلومه می افته ولی بازم فقط با فارم لیست 3 تای اولیمون قطعیه[/div][/quote]
شوخی میکنی!!! :lol: :lol: :lol:
عزیزم جک نگو ما به شما نمیرسیدیم ؟؟
شما با 109 کیلو هجوم هم هنوز به گرد ما نرسیدین .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.