bingo55521
real
bingo55521
من مشکلی با بن شدم ندارم.هر کاری دلتون میخواد بکنید.خیلی دوست داشتی این سرورا جای اسم من زیر اسم تو بود.بخاطر همین میای اینجا با توهین حرفتو میزنی. منو اینجا خیلیا میشناسن و میدونن که سه تا سرور ور کامل تموم کردم و بقیرو تفریحی بازی کردم و بعضیاشم فروختم.البته عادت کردم دیگه اینقدر بهم گیر دادن که تو ..
اگه دوست داشتم که سرور ۶ به بعد میرفتم ثبتنام میکردم رفیق
بعدشم من هرچی تو تاریخچه نگاه میکنم اسمی از شما نمیبینم تو این سرورها هم که اسم شمار و سرچ کردم
اکانتتون ۲۰ ۳۰تا جمعیت داره
من سرور 1 2 3 بودم.
سرور ای بعدی اکانتمو نصفه بازی کردم فروختم.تو هیچ کدوم از سرورهای جدیدم با اسم خودم نبودم.سرور اخری هم که بودم بدون سکه جز 100 بازیکن اول بودم.الانم قصد بازی ندارم
تو لینک پایان سرور که نشون میده کتیبه و چیزهای دیگه من اسمی ندیدم
شما هم دلیل نداشت بخوای بی دلیل بپری به من توهین کنی
ایشون هم emz00اینجا دارن میان و از این محیط استفاده میکنن شاید خوششون نیاد به کسی توهین شه پس هر کسی حق دخالت داره چون همه میایم اینجا و از این محیط استفاده میکنیم دلیل نداره شما تیکه بندازی یا نمک پرونی کنی به من یا هر شخص دیگیی اینجا همه آزادن که بیان نظر بدن و شما هم حق بی احترامی به کسی نداری
حرفی هم که به من زدید گفتم به دل نگرفتم گذاشتم رو حساب فرهنگ و بچگی
این مطلب در 1391/11/13 16:30:30 نوشته شده است و در 1391/11/13 16:30:56 ویرایش شده است .
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]real[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من مشکلی با بن شدم ندارم.هر کاری دلتون میخواد بکنید.خیلی دوست داشتی این سرورا جای اسم من زیر اسم تو بود.بخاطر همین میای اینجا با توهین حرفتو میزنی. منو اینجا خیلیا میشناسن و میدونن که سه تا سرور ور کامل تموم کردم و بقیرو تفریحی بازی کردم و بعضیاشم فروختم.البته عادت کردم دیگه اینقدر بهم گیر دادن که تو ..[/div][/quote]
اگه دوست داشتم که سرور ۶ به بعد میرفتم ثبتنام میکردم رفیق
بعدشم من هرچی تو تاریخچه نگاه میکنم اسمی از شما نمیبینم تو این سرورها هم که اسم شمار و سرچ کردم
اکانتتون ۲۰ ۳۰تا جمعیت داره[/div][/quote]
من سرور 1 2 3 بودم.
سرور ای بعدی اکانتمو نصفه بازی کردم فروختم.تو هیچ کدوم از سرورهای جدیدم با اسم خودم نبودم.سرور اخری هم که بودم بدون سکه جز 100 بازیکن اول بودم.الانم قصد بازی ندارم
[/div][/quote]
تو لینک پایان سرور که نشون میده کتیبه و چیزهای دیگه من اسمی ندیدم
شما هم دلیل نداشت بخوای بی دلیل بپری به من توهین کنی
ایشون هم emz00اینجا دارن میان و از این محیط استفاده میکنن شاید خوششون نیاد به کسی توهین شه پس هر کسی حق دخالت داره چون همه میایم اینجا و از این محیط استفاده میکنیم دلیل نداره شما تیکه بندازی یا نمک پرونی کنی به من یا هر شخص دیگیی اینجا همه آزادن که بیان نظر بدن و شما هم حق بی احترامی به کسی نداری
حرفی هم که به من زدید گفتم به دل نگرفتم گذاشتم رو حساب فرهنگ و بچگی:arrow: