hadi fatemipor
داداش خیلی تند می ری یه کم یواش تر
الان هم شما اگه بری و در قسمت لیست برندگان رو نگاه کنید می بینید که بیشتر جوایز به اسم پیمان برادری ثبت شده
سرور یک که اقای فرور کتیبه رو زدند از اتحاد پیمان برادری بودند
من در لیست برندگان نامی از بهترینها رو نمی بینم
من هم در همینجا با همه شرط می بندم که در سرور 6 اتحاد بهترینها کتیبه رو نمی تونه بزنه و اتحاد های IR کتیبه رو تسخیر می کنند
حالا ببین کی گفتم
و در بازیکنهایی که صفر شدن تا اونجایی که من می دونم ه ک شده بودند و با نامردی نابود شدند
داداش حالا وقتی که سرور 6 تموم شد هم بیا مهد کودک تا ببینیم که بهترینه
افتخارات ما...
1- ادغام نشدن با اتحادی از روز اول
۲- مقابله با ۱۰تا اتحاد و نابود نشدن بهترینها ما ۱ اتحاد بودیم و هستیم اما شما ۱۰۰۰تا
۳- نابودی با سابقهترین اتحاد یعنی پیمان برادری
۴-نابودی ۱۰۰۰تا اتحاد از طرف بهترین ها......پیمان برادری...شاهزادگان..AG...great persia ....avalanch
۵-صفر کردن بازیکنهای بزرگی که قهرمانهای سرورهای پیش بودن.. مثل اکبر ماه و turkoghlu(البته بیشتر از این حرفا هست این ۲تا کافی)
۶-وحشت دشمنا و اینکه ۱۰۰۰تا اتحاد جمع شن تا بخوان بهترینها رو زمین بزنن اما نتونن
فکر کنم همینها کافی حالا شما برو ۴تا عکس از دارو درخت بگیر
البته فکر کنم ۵ ۶ سال بیشتر نداشته باشی البته انجمن بیشتر شبیه به مهد کودکه
و در آخر اینکه بهترینها برای ((بار اول تأسیس شد ))و اتحادها و بازیکنهای با تجربه از سرورهای پیش رو نابود کرد
و اینکه ۱۰۰۰تا مدیر نتونستن از پس یه مدیره بهترینها بر بیان همین کافی
اگه موسسی و مثال زدید که هم نفر اول سرور باشه هم موسس اون موقع میتونید حتا اسم لگند رو به زبون بیارید
رو دستش نیست...
حالا خوبه همین UNT و IR رو هم Legend یادتون دادآخه چقدر اسکی میکنید
اینجوری فرماندهی کنه خودشم قوی باشه...یه تنه
حالا موسسه پیمان برادری جالب بود پیمان نفر آخر اتحاد بود و موسس اتحاد عجب اتحادی
حالا شما نه سر پیازی نه ته پیاز برو عکس بگیر
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]داداش خیلی تند می ری یه کم یواش تر
الان هم شما اگه بری و در قسمت لیست برندگان رو نگاه کنید می بینید که بیشتر جوایز به اسم پیمان برادری ثبت شده
سرور یک که اقای فرور کتیبه رو زدند از اتحاد پیمان برادری بودند
من در لیست برندگان نامی از بهترینها رو نمی بینم
من هم در همینجا با همه شرط می بندم که در سرور 6 اتحاد بهترینها کتیبه رو نمی تونه بزنه و اتحاد های IR کتیبه رو تسخیر می کنند
حالا ببین کی گفتم
و در بازیکنهایی که صفر شدن تا اونجایی که من می دونم ه ک شده بودند و با نامردی نابود شدند
داداش حالا وقتی که سرور 6 تموم شد هم بیا مهد کودک تا ببینیم که بهترینه[/div][/quote]
افتخارات ما...
1- ادغام نشدن با اتحادی از روز اول:ugeek:
۲- مقابله با ۱۰تا اتحاد و نابود نشدن بهترینها ما ۱ اتحاد بودیم و هستیم اما شما ۱۰۰۰تا:roll:
۳- نابودی با سابقهترین اتحاد یعنی پیمان برادری:lol:
۴-نابودی ۱۰۰۰تا اتحاد از طرف بهترین ها......پیمان برادری...شاهزادگان..AG...great persia ....avalanch:P
۵-صفر کردن بازیکنهای بزرگی که قهرمانهای سرورهای پیش بودن.. مثل اکبر ماه و turkoghlu(البته بیشتر از این حرفا هست این ۲تا کافی)
۶-وحشت دشمنا و اینکه ۱۰۰۰تا اتحاد جمع شن تا بخوان بهترینها رو زمین بزنن اما نتونن:roll::!::D
فکر کنم همینها کافی حالا شما برو ۴تا عکس از دارو درخت بگیر8-)
البته فکر کنم ۵ ۶ سال بیشتر نداشته باشی البته انجمن بیشتر شبیه به مهد کودکه:mrgreen:
و در آخر اینکه بهترینها برای ((بار اول تأسیس شد ))و اتحادها و بازیکنهای با تجربه از سرورهای پیش رو نابود کرد
و اینکه ۱۰۰۰تا مدیر نتونستن از پس یه مدیره بهترینها بر بیان همین کافی:!:
اگه موسسی و مثال زدید که هم نفر اول سرور باشه هم موسس اون موقع میتونید حتا اسم لگند رو به زبون بیارید
رو دستش نیست...:arrow:
حالا خوبه همین UNT و IR رو هم Legend یادتون دادآخه چقدر اسکی میکنید:mrgreen::lol:
اینجوری فرماندهی کنه خودشم قوی باشه...یه تنه
حالا موسسه پیمان برادری جالب بود پیمان نفر آخر اتحاد بود و موسس اتحاد عجب اتحادی:lol:
حالا شما نه سر پیازی نه ته پیاز برو عکس بگیر:shock: