emz00 آقای عزیز الکی بخاطر معروف شدن خودت به ارش گیر نده به پرو پاچش میپیچی چون میدونی تایپیکاش خواننده زیاد داره....پس وقت بچه ها انجمنم الکی با شعرات نگیر ....
fatide شما هم کمتر لاف بزن
درباره لگندم 7تا از شهراش کل تامین منابع و انبارشو خودم زدم دوست داشتی برو ازش بپرس متوجه میشه من کی هستم....
پس الکی یه بازیکنو انقدر بزرگ نکن ....
از اسمت معلومه جو گیر شدی
به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
[quote][div][b]جوگیر[/b][/div][div][b]emz00 آقای عزیز الکی بخاطر معروف شدن خودت به ارش گیر نده به پرو پاچش میپیچی چون میدونی تایپیکاش خواننده زیاد داره....پس وقت بچه ها انجمنم الکی با شعرات نگیر ....
درباره لگندم 7تا از شهراش کل تامین منابع و انبارشو خودم زدم دوست داشتی برو ازش بپرس متوجه میشه من کی هستم....
[/b][/div][/quote]
از اسمت معلومه جو گیر شدی:mrgreen::mrgreen:
emz00 آقای عزیز الکی بخاطر معروف شدن خودت به ارش گیر نده به پرو پاچش میپیچی چون میدونی تایپیکاش خواننده زیاد داره....پس وقت بچه ها انجمنم الکی با شعرات نگیر ....
از اسمت معلومه جو گیر شدی
اره داداش جو گیر شدم ...بخاطر اینکه بحث ادامه پیدا نکنه دیگه جواب پیاما بعدیتو نمیدم شهرای 31تا 36 کل تامین منابع و انبار و شهر 43رو هم کامل 0کردم که هنوزم از جمعیتش تگاه کنی متوجه میشی از خودشم میتونی بپرسی به هر حال اینارو گفتم که پولاتو الکی بخاطر شرط بندی رو کسی هدر ندی حیفه باباته اینهمه پول در بیاره تو اینجور به باد فناشون بدی...
من عادت دارم عمل میکنم تا حرف داداش faravar .....
این مطلب در 1391/11/14 00:32:23 نوشته شده است و در 1391/11/14 00:33:16 ویرایش شده است .
[quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]جوگیر[/b][/div][div][b]emz00 آقای عزیز الکی بخاطر معروف شدن خودت به ارش گیر نده به پرو پاچش میپیچی چون میدونی تایپیکاش خواننده زیاد داره....پس وقت بچه ها انجمنم الکی با شعرات نگیر ....
[/b][/div][/quote]
از اسمت معلومه جو گیر شدی:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
اره داداش جو گیر شدم ...بخاطر اینکه بحث ادامه پیدا نکنه دیگه جواب پیاما بعدیتو نمیدم شهرای 31تا 36 کل تامین منابع و انبار و شهر 43رو هم کامل 0کردم که هنوزم از جمعیتش تگاه کنی متوجه میشی از خودشم میتونی بپرسی به هر حال اینارو گفتم که پولاتو الکی بخاطر شرط بندی رو کسی هدر ندی حیفه باباته اینهمه پول در بیاره تو اینجور به باد فناشون بدی...
من عادت دارم عمل میکنم تا حرف داداش faravar ;) .....
دوستانی که تو اتحاد بهترینها هستند از اینا بازیکن ( قهرمان قرن ) خبری ندارند بابا بهش یک تلفن بزنید بگید که سرور تموم شد بیاد دیگه ( از اول سرور تو حالت استراحته) بگید بیاد ما حوصلمون سر رفته
این مطلب در 1391/11/14 22:03:59 نوشته شده است و در 1391/11/14 22:04:16 ویرایش شده است .
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
دوستانی که تو اتحاد بهترینها هستند از اینا بازیکن ( قهرمان قرن ) خبری ندارند بابا بهش یک تلفن بزنید بگید که سرور تموم شد بیاد دیگه ( از اول سرور تو حالت استراحته) بگید بیاد ما حوصلمون سر رفته :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
کجایند مردان بی ادعا
کجایند ان بهترینها
بیاید خجالت نکشید. مثل مرد سرتو بگیر بالا بگو باختم.
کبابیه
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
کجایند مردان بی ادعا:lol::lol::lol:
کجایند ان بهترینها:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بیاید خجالت نکشید. مثل مرد سرتو بگیر بالا بگو باختم. :lol::lol:
کبابیه:lol::lol:
کجایند مردان بی ادعا
کجایند ان بهترینها
بیاید خجالت نکشید. مثل مرد سرتو بگیر بالا بگو باختم.
کبابیه
داداش فازت چیه تایپیک 12 روز پیشو بالا آوردی ؟
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]magas[/b][/div][div]کجایند مردان بی ادعا:lol::lol::lol:
کجایند ان بهترینها:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بیاید خجالت نکشید. مثل مرد سرتو بگیر بالا بگو باختم. :lol::lol:
کبابیه:lol::lol:[/div][/quote]
داداش فازت چیه تایپیک 12 روز پیشو بالا آوردی ؟:ugeek:
آقایون سرور 6 هم تموم شد و همه دیدند که حق با منه و پرچم بهترینها رو دیدید که چه جوری پایین کشیدیم
بر سر همین قضیه با دو 3 نفر شرط بندی کردم که دیگه نیومدند انجمن و اگه گیرشون بیارم می دونم باهاشون چیکار کنم
پست قفل میشود
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
آقایون سرور 6 هم تموم شد و همه دیدند که حق با منه و پرچم بهترینها رو دیدید که چه جوری پایین کشیدیم
بر سر همین قضیه با دو 3 نفر شرط بندی کردم که دیگه نیومدند انجمن و اگه گیرشون بیارم می دونم باهاشون چیکار کنم
پست قفل میشود
پست قفل میشود
نشد که!
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]آقایون سرور 6 هم تموم شد و همه دیدند که حق با منه و پرچم بهترینها رو دیدید که چه جوری پایین کشیدیم
پست قفل میشود [/div][/quote]
نشد که!:ugeek:
پست قفل میشود
نشد که!
حالا میشه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]آقایون سرور 6 هم تموم شد و همه دیدند که حق با منه و پرچم بهترینها رو دیدید که چه جوری پایین کشیدیم
پست قفل میشود [/div][/quote]
نشد که!:ugeek:[/div][/quote]
حالا میشه.
سلام به تمام دوستان
یک تعداد عکس اماده کردم برای دوستانی که ادعا شون خیلی زیاده
اخه کجان پس این بهترینها
این عکسهایی که بهترین ها دفاع می کردند
حالا حمله های این بهترین ها رو می بینیم ههه خندم می گیره
عزیزان زحمت زیاد کشیدم تشکر فراموش نشه
در ضمن اینها فقط مال 2 یا 3 روزمون بود عکس زیاد بود دیگه حوصله نداشتم
بــــــــــهـــــــــتـــــــــــــــریــــــــــنــــــــــهـــــــــــــــــا
بابا ذر نزن دهنت بوی شیر میده
این جا جای بچه بازی نیست
بچه بازی رو تموم کنید
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]سلام به تمام دوستان
یک تعداد عکس اماده کردم برای دوستانی که ادعا شون خیلی زیاده
اخه کجان پس این بهترینها :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
این عکسهایی که بهترین ها دفاع می کردند
حالا حمله های این بهترین ها رو می بینیم ههه خندم می گیره
عزیزان زحمت زیاد کشیدم تشکر فراموش نشه
در ضمن اینها فقط مال 2 یا 3 روزمون بود عکس زیاد بود دیگه حوصله نداشتم
بــــــــــهـــــــــتـــــــــــــــریــــــــــنــــــــــهـــــــــــــــــا :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
بابا ذر نزن دهنت بوی شیر میده
این جا جای بچه بازی نیست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.