برای کتیبه دوست خوبم نیما یا همون NANA80 که فکر کنم همه بشناسنش از 1ماه قبل بازی خیلی مشاوره داد و تجربیاتشو در اختیارم گذاشت ،مسلما اگه اون نبود نمیتونستم شهرا کنگیزارو با این سرعت پیدا کنم و نیروها شهر کتیبه رو بزنیم درباره اتحادم که اگه امار مدافعین و مهاجمین اتحاد IR رو با بقیه سرورا چک کنید معلوم میشه با چه اختلافی تو صدره
karenarash_0611سلام ممنون داداش
اما کتیبه زدن چیزی نیست که فقط شانس خالی داخلش دخیل باشه اینو همه اونایی که کتیبه زدن میدونن که چه برنامه ریزی میخواد....درسته تقریبا سرور اولم بود و از بازی مزرعه رایگان امدم و بازم شاید شانسم بود که l o r d y o o h a n اصلی روز اول و قبل اینکه اکانتشو بفروشه تمام پیامامو جواب میداد و نحوه صحیح اول بازیو یادم دادم که بازم ازش ممنونم ...اما دلیل نمیشه فقط اونایی که تو غارت اولا شانس کتیبه دارن نشون دهنده حرفه ای بودنشون باشه (به شخصه جا غارت کردن و ناراحت کردن کسی ترجیح دادم از شهرا تامین منابع خودم استفاده کنم و تو بازیم 70تا ابادی زدم ...)
برا ارشیو کتیبه هم از امار دفاعی ،غارت و هجومی اتحاد معلومه که تو هیچ سروری سابقه نداشته و جای هیچ حرفی نیست و اینم نیجه تلاش و کار گروهی کل اتحاد IR و متحدانش بوده و این افرادم تقریبا این 72ساعت رو اکانت بودن و مدام در حال تماس و هماهنگی بودن که جا داره یه تشکر ویژه و خسته نباشید بهشون بگم
mays ، nana80
، sara1022 ،tactic ، eehsan، hamid_01 ، ho0ha ،king of heaven ، alisoltan2 ، arte، deniropacino
lord.ahاول تبریک میگم به ارش جون که کتیبه رو ارشیو کرد.نوش جونش.فقط میتونم بهت بگم خیلی خوش شانسی.ما هم اگه مثل تو شانس داشتیم کتیبه هم میزدیم.قابل توجه بعضیا.
برای خودم تاسف میخورم بعضی ها از بازی های انلاین مزرخرف مثل مزرعه جنگ خان هاوتراوین میان اولین سرورشون .....میگیرن.ما که از سرور 3 بازی میکنیم .................
به هر حال بازم تبریک میگم بهش
منم قبول دارم دانمیست هم بازی اولش بود همه سوالاشو از اورمزدمیپرسید اونم کتیبه گرفت
دانمیست * باز بود البته دم اتحاد غرب وحشی گرم که باعث شد دشمنا صفر شن و دانمیست کتیبه رو ببره
این مطلب در 1391/11/24 16:49:16 نوشته شده است و در 1391/11/24 16:49:49 ویرایش شده است .