اول تبریک میگم به ارش جون که کتیبه رو ارشیو کرد.نوش جونش.فقط میتونم بهت بگم خیلی خوش شانسی.ما هم اگه مثل تو شانس داشتیم کتیبه هم میزدیم.قابل توجه بعضیا.
برای خودم تاسف میخورم بعضی ها از بازی های انلاین مزرخرف مثل مزرعه جنگ خان هاوتراوین میان اولین سرورشون .....میگیرن.ما که از سرور 3 بازی میکنیم .................
به هر حال بازم تبریک میگم بهش
خیلیها توی اتحاد ما سرور اولی بودن و تحربه نداشتن اما تونستن با کمک هم کتیبه رو هم آرشیو کنن...دلیل نمیشه هرکی تجربه نداره بلد نباشه بازی کنه!!!!
خیلیا هم هر سرور اومده بازی کردن و ادعاشون میشه اما آخرم هیچی نمیشن و یه کلید حلبی هم نمیتونن بزنن طی بازی
کلاً عادت کردین که وقتی دستتون به چیزی نمیرسه حسادت خودتونو به نحوی نشون بدین ( مخاطبین خاص )
به خدا همش بازیه.بازی.
100% بازیه
تو برو تو مدافعین اگه وسط راه تلف نشه 1و نیم میل گندم خور میخوره به شهر آرش 0611
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]اول تبریک میگم به ارش جون که کتیبه رو ارشیو کرد.نوش جونش.فقط میتونم بهت بگم خیلی خوش شانسی.ما هم اگه مثل تو شانس داشتیم کتیبه هم میزدیم.قابل توجه بعضیا.
برای خودم تاسف میخورم بعضی ها از بازی های انلاین مزرخرف مثل مزرعه جنگ خان هاوتراوین میان اولین سرورشون .....میگیرن.ما که از سرور 3 بازی میکنیم .................
به هر حال بازم تبریک میگم بهش:evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
خیلیها توی اتحاد ما سرور اولی بودن و تحربه نداشتن اما تونستن با کمک هم کتیبه رو هم آرشیو کنن...دلیل نمیشه هرکی تجربه نداره بلد نباشه بازی کنه!!!!
خیلیا هم هر سرور اومده بازی کردن و ادعاشون میشه اما آخرم هیچی نمیشن و یه کلید حلبی هم نمیتونن بزنن طی بازی :lol:
کلاً عادت کردین که وقتی دستتون به چیزی نمیرسه حسادت خودتونو به نحوی نشون بدین ( مخاطبین خاص ) :lol::lol:
به خدا همش بازیه.بازی.[/div][/quote]
100% بازیه
تو برو تو مدافعین :lol: اگه وسط راه تلف نشه 1و نیم میل گندم خور میخوره به شهر آرش 0611 :lol::lol::lol:
اول تبریک میگم به ارش جون که کتیبه رو ارشیو کرد.نوش جونش.فقط میتونم بهت بگم خیلی خوش شانسی.ما هم اگه مثل تو شانس داشتیم کتیبه هم میزدیم.قابل توجه بعضیا.
خیلیا هم هر سرور اومده بازی کردن و ادعاشون میشه اما آخرم هیچی نمیشن و یه کلید حلبی هم نمیتونن بزنن طی بازی
کلاً عادت کردین که وقتی دستتون به چیزی نمیرسه حسادت خودتونو به نحوی نشون بدین ( مخاطبین خاص )
به خدا همش بازیه.بازی.
100% بازیه
تو برو تو مدافعین اگه وسط راه تلف نشه 1و نیم میل گندم خور میخوره به شهر آرش 0611
شما که از روز اول تو دیوارایه مایید اینیکیم روش
مهدی جوووووووووووووووووووون
دیدار مجدد در سرور بعد در کار نیست.
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]اول تبریک میگم به ارش جون که کتیبه رو ارشیو کرد.نوش جونش.فقط میتونم بهت بگم خیلی خوش شانسی.ما هم اگه مثل تو شانس داشتیم کتیبه هم میزدیم.قابل توجه بعضیا.
خیلیا هم هر سرور اومده بازی کردن و ادعاشون میشه اما آخرم هیچی نمیشن و یه کلید حلبی هم نمیتونن بزنن طی بازی :lol:
کلاً عادت کردین که وقتی دستتون به چیزی نمیرسه حسادت خودتونو به نحوی نشون بدین ( مخاطبین خاص ) :lol::lol:
100% بازیه
تو برو تو مدافعین :lol: اگه وسط راه تلف نشه 1و نیم میل گندم خور میخوره به شهر آرش 0611 :lol::lol::lol:[/div][/quote]
شما که از روز اول تو دیوارایه مایید اینیکیم روش :mrgreen::mrgreen:
مهدی جوووووووووووووووووووون :lol::lol::lol:
به خدا همش بازیه.بازی.
100% بازیه
شما که از روز اول تو دیوارایه مایید اینیکیم روش
مهدی جوووووووووووووووووووون
کل دیوارت تو حلقم حمید جوووووووووون
این یه نما از شهر 9 منه جمیتو بلد میکنم حال کنین
9 محک
(-45 | -257) 116 1391/07/05 16:00:45
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]اول تبریک میگم به ارش جون که کتیبه رو ارشیو کرد.نوش جونش.فقط میتونم بهت بگم خیلی خوش شانسی.ما هم اگه مثل تو شانس داشتیم کتیبه هم میزدیم.قابل توجه بعضیا.
100% بازیه
تو برو تو مدافعین :lol: اگه وسط راه تلف نشه 1و نیم میل گندم خور میخوره به شهر آرش 0611 :lol::lol::lol:[/div][/quote]
شما که از روز اول تو دیوارایه مایید اینیکیم روش :mrgreen::mrgreen:
مهدی جوووووووووووووووووووون :lol::lol::lol:[/div][/quote]
کل دیوارت تو حلقم حمید جوووووووووون
این یه نما از شهر 9 منه :lol::lol::lol: جمیتو بلد میکنم حال کنین
9 محک
(-45 | -257)
[b]116[/b] 1391/07/05 16:00:45
سلام ممنون داداش
اما کتیبه زدن چیزی نیست که فقط شانس خالی داخلش دخیل باشه اینو همه اونایی که کتیبه زدن میدونن که چه برنامه ریزی میخواد....درسته تقریبا سرور اولم بود و از بازی مزرعه رایگان امدم و بازم شاید شانسم بود که l o r d y o o h a n اصلی روز اول و قبل اینکه اکانتشو بفروشه تمام پیامامو جواب میداد و نحوه صحیح اول بازیو یادم دادم که بازم ازش ممنونم ...اما دلیل نمیشه فقط اونایی که تو غارت اولا شانس کتیبه دارن نشون دهنده حرفه ای بودنشون باشه (به شخصه جا غارت کردن و ناراحت کردن کسی ترجیح دادم از شهرا تامین منابع خودم استفاده کنم و تو بازیم 70تا ابادی زدم ...)
برا ارشیو کتیبه هم از امار دفاعی ،غارت و هجومی اتحاد معلومه که تو هیچ سروری سابقه نداشته و جای هیچ حرفی نیست و اینم نیجه تلاش و کار گروهی کل اتحاد IR و متحدانش بوده و این افرادم تقریبا این 72ساعت رو اکانت بودن و مدام در حال تماس و هماهنگی بودن که جا داره یه تشکر ویژه و خسته نباشید بهشون بگم
mays ، nana80
، sara1022 ،tactic ، eehsan، hamid_01 ، ho0ha ،king of heaven ، alisoltan2 ، arte، deniropacino
lord.ah
این مطلب در 1391/11/24 12:02:33 نوشته شده است و در 1391/11/24 12:04:19 ویرایش شده است .
سلام ممنون داداش
اما کتیبه زدن چیزی نیست که فقط شانس خالی داخلش دخیل باشه اینو همه اونایی که کتیبه زدن میدونن که چه برنامه ریزی میخواد....درسته تقریبا سرور اولم بود و از بازی مزرعه رایگان امدم و بازم شاید شانسم بود که l o r d y o o h a n اصلی روز اول و قبل اینکه اکانتشو بفروشه تمام پیامامو جواب میداد و نحوه صحیح اول بازیو یادم دادم که بازم ازش ممنونم ...اما دلیل نمیشه فقط اونایی که تو غارت اولا شانس کتیبه دارن نشون دهنده حرفه ای بودنشون باشه (به شخصه جا غارت کردن و ناراحت کردن کسی ترجیح دادم از شهرا تامین منابع خودم استفاده کنم و تو بازیم 70تا ابادی زدم ...)
برا ارشیو کتیبه هم از امار دفاعی ،غارت و هجومی اتحاد معلومه که تو هیچ سروری سابقه نداشته و جای هیچ حرفی نیست و اینم نیجه تلاش و کار گروهی کل اتحاد IR و متحدانش بوده و این افرادم تقریبا این 72ساعت رو اکانت بودن و مدام در حال تماس و هماهنگی بودن که جا داره یه تشکر ویژه و خسته نباشید بهشون بگم
mays ، nana80
، sara1022 ،tactic ، eehsan، hamid_01 ، ho0ha ،king of heaven ، alisoltan2 ، arte، deniropacino
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]اول تبریک میگم به ارش جون که کتیبه رو ارشیو کرد.نوش جونش.فقط میتونم بهت بگم خیلی خوش شانسی.ما هم اگه مثل تو شانس داشتیم کتیبه هم میزدیم.قابل توجه بعضیا.
http://uploadboy.com/free1932.html
اپلود فایل و کسب در امد به جای upcity از این استفاده کنید
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]چرا سرور بسته نمیشه؟[/div][/quote]
این عکسو بردار الان اینه فتیده بن میشی داداش[/div][/quote]
من کلی خندیدم.ولی بن شدنش به خندیدن می ارزید:lol::lol:
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]چرا سرور بسته نمیشه؟[/div][/quote]
این عکسو بردار الان اینه فتیده بن میشی داداش[/div][/quote]
من کلی خندیدم.ولی بن شدنش به خندیدن می ارزید:lol::lol:[/div][/quote]
آره خدایی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.