نه بابا تو اتحادمون 2.4 هست
تو پرو پلیرز هم یه نفر صبح 2 میل بود
داداش یه نفرم هست مطمئن الان 6-7 میلو زده.2 میل زیاده اما بالاتر از 2 میل زیاد هستن.6-7 میل فکر کنم الان بیشترین غارت باشه چون از یه نفر بعید نیست 7 میل تا الان
داداش اگه کسیو پیدا کردی 7 میل زده باشه من اکانتمو میدم بهت
امار اکثرو دارم
همه یا زیر دو میلن یا یکم بیشتر از دو میل
منم دقیقه نمیدونم ولی 4 میل حداقل مطمئ نباش یکی دو نفر هستن.تا الان بالاترینی که من دیدم 2.700 بوده
داداش شا غارت نزدی این سرور نمیدونی اماره دقیقو
باید غارت کنی تا بدونی الکی نیس 4 میل زدن
الکی نیست ولی مولتی خالی کن زیاده داداش.شما غارت سالم خودتو نگاه نکن
من یه روز دیرتز غارت شروع کردم الان دقیقه 24 ساعته دارم غارت میکنم شده 1 و خورده ای
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]2 میل[/div][/quote]
نفر اولی؟؟[/div][/quote]
تو پرو پلیرز هم یه نفر صبح 2 میل بود[/div][/quote]
:o:shock::?
[/div][/quote]
داداش یه نفرم هست مطمئن الان 6-7 میلو زده.2 میل زیاده اما بالاتر از 2 میل زیاد هستن.6-7 میل فکر کنم الان بیشترین غارت باشه چون از یه نفر بعید نیست 7 میل تا الان[/div][/quote]
امار اکثرو دارم
همه یا زیر دو میلن یا یکم بیشتر از دو میل[/div][/quote]
منم دقیقه نمیدونم ولی 4 میل حداقل مطمئ نباش یکی دو نفر هستن.تا الان بالاترینی که من دیدم 2.700 بوده[/div][/quote]
باید غارت کنی تا بدونی الکی نیس 4 میل زدن ;)[/div][/quote]
الکی نیست ولی مولتی خالی کن زیاده داداش.شما غارت سالم خودتو نگاه نکن:D
من یه روز دیرتز غارت شروع کردم الان دقیقه 24 ساعته دارم غارت میکنم شده 1 و خورده ای
تو پرو پلیرز هم یه نفر صبح 2 میل بود
داداش یه نفرم هست مطمئن الان 6-7 میلو زده.2 میل زیاده اما بالاتر از 2 میل زیاد هستن.6-7 میل فکر کنم الان بیشترین غارت باشه چون از یه نفر بعید نیست 7 میل تا الان
امار اکثرو دارم
همه یا زیر دو میلن یا یکم بیشتر از دو میل
منم دقیقه نمیدونم ولی 4 میل حداقل مطمئ نباش یکی دو نفر هستن.تا الان بالاترینی که من دیدم 2.700 بوده
باید غارت کنی تا بدونی الکی نیس 4 میل زدن
الکی نیست ولی مولتی خالی کن زیاده داداش.شما غارت سالم خودتو نگاه نکن
این که صد در صد
i knew you were trouble
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]2 میل[/div][/quote]
نفر اولی؟؟[/div][/quote]
تو پرو پلیرز هم یه نفر صبح 2 میل بود[/div][/quote]
:o:shock::?
[/div][/quote]
داداش یه نفرم هست مطمئن الان 6-7 میلو زده.2 میل زیاده اما بالاتر از 2 میل زیاد هستن.6-7 میل فکر کنم الان بیشترین غارت باشه چون از یه نفر بعید نیست 7 میل تا الان[/div][/quote]
امار اکثرو دارم
همه یا زیر دو میلن یا یکم بیشتر از دو میل[/div][/quote]
منم دقیقه نمیدونم ولی 4 میل حداقل مطمئ نباش یکی دو نفر هستن.تا الان بالاترینی که من دیدم 2.700 بوده[/div][/quote]
باید غارت کنی تا بدونی الکی نیس 4 میل زدن ;)[/div][/quote]
الکی نیست ولی مولتی خالی کن زیاده داداش.شما غارت سالم خودتو نگاه نکن:D
من یه روز دیرتز غارت شروع کردم الان دقیقه 24 ساعته دارم غارت میکنم شده 1 و خورده ای[/div][/quote]
این که صد در صد :D
یکی ازم جاسوسی زد با 1 دونه جاسوس
همون لحظه روش حمله گذاشتم الآن گزارششو باز کردم دیدم از هر منبع بالای 21کیلو غارت زدم ازش
جالب اینجاست که کلا 43 تا نیزه و 14 تا جاسوس داشت
آخ چه حالی داد این غارت
این مطلب در 1393/04/11 00:02:30 نوشته شده است و در 1393/04/11 00:23:11 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
یکی ازم جاسوسی زد با 1 دونه جاسوس
همون لحظه روش حمله گذاشتم الآن گزارششو باز کردم دیدم از هر منبع بالای 21کیلو غارت زدم ازش :lol: :lol:
جالب اینجاست که کلا 43 تا نیزه و 14 تا جاسوس داشت
آخ چه حالی داد این غارت :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.