نیرو های ممد که درسته.منم عادت ندارم تعداد نیرومو لو بدم ولی دست کمی از ممد نداره
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div]عکس بزارید اینطوری باورش سخته 8-)[/div][/quote]
نیرو های ممد که درسته.منم عادت ندارم تعداد نیرومو لو بدم ولی دست کمی از ممد نداره :mrgreen:
نیرو های ممد که درسته.منم عادت ندارم تعداد نیرومو لو بدم ولی دست کمی از ممد نداره
من لو بدم؟
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]عکس بزارید اینطوری باورش سخته 8-)[/div][/quote]
نیرو های ممد که درسته.منم عادت ندارم تعداد نیرومو لو بدم ولی دست کمی از ممد نداره :mrgreen:[/div][/quote]
من لو بدم؟:D
به احتمال صد در صد اگه حد نساب نیرو و غارتو نیاری خودم فارمت کنم.
دلمون خوشه هم اتحادی داریم تو نگو ...
اغا چر تو اتحاد وقتی من دف میخوست اصلا عمومی نکردی واسه این یارو عمومی میکنن خیلی نامردین
.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]به احتمال زیاد من اخر این هفته فارم بشم :roll:[/div][/quote]
به احتمال صد در صد اگه حد نساب نیرو و غارتو نیاری خودم فارمت کنم.:ugeek::mrgreen:[/div][/quote]
دلمون خوشه هم اتحادی داریم تو نگو ... :|
اغا چر تو اتحاد وقتی من دف میخوست اصلا عمومی نکردی واسه این یارو عمومی میکنن خیلی نامردین :|
من لو بدم؟
لو بده . لو هم ندی زنگ میزنم اسنودن تا ترتیبتو بده
خودت لو بده سنگین تره
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]عکس بزارید اینطوری باورش سخته 8-)[/div][/quote]
نیرو های ممد که درسته.منم عادت ندارم تعداد نیرومو لو بدم ولی دست کمی از ممد نداره :mrgreen:[/div][/quote]
من لو بدم؟:D[/div][/quote]
لو بده . لو هم ندی زنگ میزنم اسنودن تا ترتیبتو بده :twisted:
خودت لو بده سنگین تره :D
اغا چر تو اتحاد وقتی من دف میخوست اصلا عمومی نکردی واسه این یارو عمومی میکنن خیلی نامردین
چی؟
والا به من پی ام ندادی.
اون یارو هم که بهت اتک داد یه بار اتک داد بیخیال شد.
هر کی دف بخواد والا ما بهش میدیم.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]به احتمال زیاد من اخر این هفته فارم بشم :roll:[/div][/quote]
به احتمال صد در صد اگه حد نساب نیرو و غارتو نیاری خودم فارمت کنم.:ugeek::mrgreen:[/div][/quote]
اغا چر تو اتحاد وقتی من دف میخوست اصلا عمومی نکردی واسه این یارو عمومی میکنن خیلی نامردین :|[/div][/quote]
چی؟
والا به من پی ام ندادی.
من لو بدم؟
لو بده . لو هم ندی زنگ میزنم اسنودن تا ترتیبتو بده
خودت لو بده سنگین تره
هر کی لو بده میرم مولتی میخرم میام میکوبم بهش
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]عکس بزارید اینطوری باورش سخته 8-)[/div][/quote]
من لو بدم؟:D[/div][/quote]
لو بده . لو هم ندی زنگ میزنم اسنودن تا ترتیبتو بده :twisted:
خودت لو بده سنگین تره :D[/div][/quote]
هر کی لو بده میرم مولتی میخرم میام میکوبم بهش :lol:
نه داداشی اولا حمله ایشون یک از سنگین ترین همر هایه سرورو بود ..
بعدم شما با این جمعیت: خجالت نمیکشی؟
دفع بعدی یه جوری پر دف کنیم که نگو فعلا یکم نیرو بسازید .. البته خوب ساختید
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]به احتمال زیاد من اخر این هفته فارم بشم :roll:[/div][/quote]
اغا چر تو اتحاد وقتی من دف میخوست اصلا عمومی نکردی واسه این یارو عمومی میکنن خیلی نامردین :|[/div][/quote]
بعدم شما با این جمعیت: خجالت نمیکشی؟:D
دفع بعدی یه جوری پر دف کنیم که نگو فعلا یکم نیرو بسازید .. البته خوب ساختید;)
چی؟
والا به من پی ام ندادی.
من اصلا نمیدونم اسمت چیه تو سرور
به محمد دادم چون نوشته بود لیدر دفاع ولی هیچ جوابی نگرفتم
فک کنم چن روز دیگه اغای دژکوب ساز به تاریخ میپیونده
این مطلب در 1393/04/10 15:20:16 نوشته شده است و در 1393/04/10 15:21:51 ویرایش شده است .
.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]به احتمال زیاد من اخر این هفته فارم بشم :roll:[/div][/quote]
چی؟
والا به من پی ام ندادی.
هر کی دف بخواد والا ما بهش میدیم.[/div][/quote]
من اصلا نمیدونم اسمت چیه تو سرور :mrgreen:
به محمد دادم چون نوشته بود لیدر دفاع ولی هیچ جوابی نگرفتم :ugeek:
فک کنم چن روز دیگه اغای دژکوب ساز به تاریخ میپیونده :oops::cry::D
بعدم شما با این جمعیت: خجالت نمیکشی؟
دفع بعدی یه جوری پر دف کنیم که نگو فعلا یکم نیرو بسازید .. البته خوب ساختید
خجالت که بعله میکشیم اما چه کنیم نیرو هام کمه
برو به خود نیرو ها بگو زیاد شن
.
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]به احتمال زیاد من اخر این هفته فارم بشم :roll:[/div][/quote]
بعدم شما با این جمعیت: خجالت نمیکشی؟:D
دفع بعدی یه جوری پر دف کنیم که نگو فعلا یکم نیرو بسازید .. البته خوب ساختید;)[/div][/quote]
خجالت که بعله میکشیم اما چه کنیم نیرو هام کمه :oops:
برو به خود نیرو ها بگو زیاد شن :?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.