الان که متروکه ها اومدن خیلی راحت میشه رفت بالا نمیدونم چرا این همه غارتتون کمه من سرور 28 نیستم اما میدونم خیلی خوب میشه رفت بالا
حسین دادا اول بازی به من خبر رسوندن دیگه کم کمش 500 تا نیرو دارن با 200 کماندارم چجوری بزنم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]الان که متروکه ها اومدن خیلی راحت میشه رفت بالا نمیدونم چرا این همه غارتتون کمه من سرور 28 نیستم اما میدونم خیلی خوب میشه رفت بالا[/div][/quote]
حسین دادا اول بازی به من خبر رسوندن دیگه کم کمش 500 تا نیرو دارن با 200 کماندارم چجوری بزنم
بابا ما نمیدونیم تو 200تایش چند تا هست چه برسه به 800تایی
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]بچه ها متروکه های 800 تایی تقریبا چقدر نیرو دارن :roll:[/div][/quote]
بابا ما نمیدونیم تو 200تایش چند تا هست چه برسه به 800تایی:shock::shock:
بابا ما نمیدونیم تو 200تایش چند تا هست چه برسه به 800تایی
بـــاشه
خب من تاحالا بهشون حمله نکرده بودم
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]بچه ها متروکه های 800 تایی تقریبا چقدر نیرو دارن :roll:[/div][/quote]
بابا ما نمیدونیم تو 200تایش چند تا هست چه برسه به 800تایی:shock::shock:[/div][/quote]
[b]بـــاشه[/b]:D
خب من تاحالا بهشون حمله نکرده بودم :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.