محمد حسن چند روز هست اخلاقت عوض شده و من فکر میکنم یکی دیگه روی اکانتت بازی میکنه
نه خودمم ولی نمی تونم جلو حرف های زشت ساکت بایستم.
پس بلند شو قیام کن
قیام چیه؟؟؟ اصلا لزومی به قیام نداره.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]al.ha[/b][/div][div]محمد حسن چند روز هست اخلاقت عوض شده و من فکر میکنم یکی دیگه روی اکانتت بازی میکنه :oops:[/div][/quote]
نه خودمم ولی نمی تونم جلو حرف های زشت ساکت بایستم.[/div][/quote]
پس بلند شو قیام کن:ugeek:[/div][/quote]
قیام چیه؟؟؟ اصلا لزومی به قیام نداره.
محمد حسن چند روز هست اخلاقت عوض شده و من فکر میکنم یکی دیگه روی اکانتت بازی میکنه
نه خودمم ولی نمی تونم جلو حرف های زشت ساکت بایستم.
پس بلند شو قیام کن
دمت گرم
pain is your friend . pain is your ally
pain tells you when you have been wounded badly
!it tells you you are not dead
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]al.ha[/b][/div][div]محمد حسن چند روز هست اخلاقت عوض شده و من فکر میکنم یکی دیگه روی اکانتت بازی میکنه :oops:[/div][/quote]
نه خودمم ولی نمی تونم جلو حرف های زشت ساکت بایستم.[/div][/quote]
پس بلند شو قیام کن:ugeek:[/div][/quote]
دمت گرم:lol::D
خدا به خیر کنه
باخت ایران تاثیرات روحی روانیشو بدجور گذاشته
ما که هنوز شکست نخوردیم شانس صعود داریم.
به قول سارگن.
در صورتی که اتوبوس بازیکنان نیجریه بره تو دره و هواپیمای بوسنی هم سقوط کنه ایران به عنوات تیم دوم در صورت نبود هیچ تیمی میره بالا
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]خدا به خیر کنه
باخت ایران تاثیرات روحی روانیشو بدجور گذاشته:lol::lol:[/div][/quote]
به قول سارگن.
در صورتی که اتوبوس بازیکنان نیجریه بره تو دره و هواپیمای بوسنی هم سقوط کنه ایران به عنوات تیم دوم در صورت نبود هیچ تیمی میره بالا
خدا به خیر کنه
به قول سارگن.
داداش ارژانتین رو هم نابود کن ایران به عنوان تیم اول بره بالا
pain is your friend . pain is your ally
pain tells you when you have been wounded badly
!it tells you you are not dead
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]خدا به خیر کنه
به قول سارگن.
[/div][/quote]
داداش ارژانتین رو هم نابود کن ایران به عنوان تیم اول بره بالا:|:mrgreen:
خدا به خیر کنه
به قول سارگن.
داداش ارژانتین رو هم نابود کن ایران به عنوان تیم اول بره بالا
نه دیگه اونجوری معلوم میشه تمام نقشه ها زیر سر ایران بوده.
[quote][div][b]arash75[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]خدا به خیر کنه
به قول سارگن.
[/div][/quote]
داداش ارژانتین رو هم نابود کن ایران به عنوان تیم اول بره بالا:|:mrgreen:[/div][/quote]
نه دیگه اونجوری معلوم میشه تمام نقشه ها زیر سر ایران بوده.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.