اقا یه جور میگید انگار فرانسه یا برزیل یا... هستیم
همون تیم ملی هستیم که از لبنان باختیم یا همون تیم ملی که هیشکی از بازیاش حال نمی کرد و تو اسیا حرفی برای گفتن جلوی ژاپن استرالیا کره و... نداشت اما تو جام جهانی شگفتی آفریدیم ...
جوری که مردم بوسنی دوست داشتن ایران ببره میگفتند چون حقشونه بجا این کارو فک کنید قبلا چه تیمی بودیم البته نه زیاد همین 2 هفته پیش بعد اگه تونستید افسوس بخورید
تو اسیا حرفی برای گفتن جلوی ژاپن استرالیا کره و... نداشت
استرالیا ؟؟؟؟
داداش اره حالا با استرالیا شاید برابر بودیم ولی قبل از جام جهانی مخصوصا ژاپن
اما الان اگه کی روش بمونه تو آسیا می تونیم قهرمان بشیم
مگه ااسترالیا تو اسیاس ؟؟؟
پس میشه بگی تو گروه ما ک ایران و کره رفت
تو اون گروه کی باژاپن رفت جام جهانی !! عمان؟؟! عراق!؟؟؟
من فکر میکردم استرالیا کلا یه قاره جداس که تو اوقیانوس نمیدونم کجاس ، تو نگو همین بقل تو اسیاس
اونجشو که بزرگ نوشتم رپ بخونید باحال میشه
Ƙєηѕнι
:lol:[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]اقا یه جور میگید انگار فرانسه یا برزیل یا... هستیم
همون تیم ملی هستیم که از لبنان باختیم یا همون تیم ملی که هیشکی از بازیاش حال نمی کرد و تو اسیا حرفی برای گفتن جلوی ژاپن استرالیا کره و... نداشت
[b]اما تو جام جهانی شگفتی آفریدیم ...
جوری که مردم بوسنی دوست داشتن ایران ببره میگفتند چون [u]حقشونه[/u] [/b] بجا این کارو فک کنید قبلا چه تیمی بودیم البته نه زیاد همین 2 هفته پیش بعد اگه تونستید افسوس بخورید [/div][/quote]
[b] تو اسیا حرفی برای گفتن جلوی ژاپن استرالیا کره و... نداشت [/b]
استرالیا ؟؟؟؟:shock:[/div][/quote]
اما الان اگه کی روش بمونه تو آسیا می تونیم قهرمان بشیم [/div][/quote]
مگه ااسترالیا تو اسیاس ؟؟؟:|[/div][/quote]
تو اون گروه کی باژاپن رفت جام جهانی !!:roll: عمان؟؟! عراق!؟؟؟[/div][/quote]
من فکر میکردم[b] استرالیا کلا یه قاره جداس که تو اوقیانوس نمیدونم کجاس[/b] ، تو نگو همین بقل تو اسیاس :shock::shock::?
اونجشو که بزرگ نوشتم رپ بخونید باحال میشه :mrgreen::|:|[/div][/quote]
اون روشایی که دوستان گفتن هم ممکنه آرایشو بهم بزنه هم ممکنه توسط کلیپس مهار بشه.ولی این یکی رد خور نداره
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]بچه ها تیغ یا قرص؟
:cry::cry::cry::cry:
زود باشین بگین
با کدوم کارمو تموم کنم
:cry::cry:[/div][/quote]
پارک دوبل[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اون روشایی که دوستان گفتن هم ممکنه آرایشو بهم بزنه هم ممکنه توسط کلیپس مهار بشه.ولی این یکی رد خور نداره :lol:
تیغ درجه فیلم هندیش بیشتره ولی قرص جالب تره
ولی چرا خودکشی ایشالا 16 سال دیگه دوباره میریم
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]بچه ها تیغ یا قرص؟
زود باشین بگین
با کدوم کارمو تموم کنم
تیغ درجه فیلم هندیش بیشتره ولی قرص جالب تره
ولی چرا خودکشی ایشالا 16 سال دیگه دوباره میریم:|
به دلیل باخت 3-1 ایران ......... یوز ایرانی .. به گوز ایرانی تغییر یافت
سریع عدم بزن
الان مســــــدود میشویه
ادبو رعایت کن
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div]به دلیل باخت 3-1 ایران ......... یوز ایرانی .. به گوز ایرانی تغییر یافت[/div][/quote]
سریع عدم بزن
الان مســــــدود میشویه
ادبو رعایت کن:mrgreen:
درست حرف بزن چه طرز حرف زدنه بزار به مدیر بگم.
مسدود شدی میفهمی نباید توهین کنی.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div]به دلیل باخت 3-1 ایران ......... یوز ایرانی .. به گوز ایرانی تغییر یافت[/div][/quote]
pain is your friend . pain is your ally
pain tells you when you have been wounded badly
!it tells you you are not dead
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]بچه ها تیغ یا قرص؟
زود باشین بگین
با کدوم کارمو تموم کنم
در حال پارک دوبل قرص بخور بعد تیغ:lol::lol::lol:
اقا یه جور میگید انگار فرانسه یا برزیل یا... هستیم
همون تیم ملی هستیم که از لبنان باختیم یا همون تیم ملی که هیشکی از بازیاش حال نمی کرد و تو اسیا حرفی برای گفتن جلوی ژاپن استرالیا کره و... نداشت اما تو جام جهانی شگفتی آفریدیم ...
جوری که مردم بوسنی دوست داشتن ایران ببره میگفتند چون حقشونه بجا این کارو فک کنید قبلا چه تیمی بودیم البته نه زیاد همین 2 هفته پیش بعد اگه تونستید افسوس بخورید
تو اسیا حرفی برای گفتن جلوی ژاپن استرالیا کره و... نداشت
استرالیا ؟؟؟؟
اما الان اگه کی روش بمونه تو آسیا می تونیم قهرمان بشیم
مگه ااسترالیا تو اسیاس ؟؟؟
تو اون گروه کی باژاپن رفت جام جهانی !! عمان؟؟! عراق!؟؟؟
من فکر میکردم استرالیا کلا یه قاره جداس که تو اوقیانوس نمیدونم کجاس ، تو نگو همین بقل تو اسیاس
اونجشو که بزرگ نوشتم رپ بخونید باحال میشه
عایا تو تا به حال اسم قاره ی استرالیا به گوشت خورده؟
استرالیا یه جور جزیره ی بزرگه ولی تو آسیا به حساب میآد.
درست گفتم؟
اره به گوشم خوردم
http://yon.ir/gtP3
این مطلب در 1393/04/04 23:03:03 نوشته شده است و در 1393/04/04 23:05:52 ویرایش شده است .
.
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]اقا یه جور میگید انگار فرانسه یا برزیل یا... هستیم
همون تیم ملی هستیم که از لبنان باختیم یا همون تیم ملی که هیشکی از بازیاش حال نمی کرد و تو اسیا حرفی برای گفتن جلوی ژاپن استرالیا کره و... نداشت
[b]اما تو جام جهانی شگفتی آفریدیم ...
جوری که مردم بوسنی دوست داشتن ایران ببره میگفتند چون [u]حقشونه[/u] [/b] بجا این کارو فک کنید قبلا چه تیمی بودیم البته نه زیاد همین 2 هفته پیش بعد اگه تونستید افسوس بخورید [/div][/quote]
[b] تو اسیا حرفی برای گفتن جلوی ژاپن استرالیا کره و... نداشت [/b]
استرالیا ؟؟؟؟:shock:[/div][/quote]
اما الان اگه کی روش بمونه تو آسیا می تونیم قهرمان بشیم [/div][/quote]
مگه ااسترالیا تو اسیاس ؟؟؟:|[/div][/quote]
تو اون گروه کی باژاپن رفت جام جهانی !!:roll: عمان؟؟! عراق!؟؟؟[/div][/quote]
من فکر میکردم[b] استرالیا کلا یه قاره جداس که تو اوقیانوس نمیدونم کجاس[/b] ، تو نگو همین بقل تو اسیاس :shock::shock::?
اونجشو که بزرگ نوشتم رپ بخونید باحال میشه :mrgreen::|:|[/div][/quote]
عایا تو تا به حال اسم قاره ی استرالیا به گوشت خورده؟:lol::|
استرالیا یه جور جزیره ی بزرگه ولی تو آسیا به حساب میآد.
درست گفتم؟:mrgreen:[/div][/quote]
اره به گوشم خوردم :mrgreen::|:|:|:|:|:|
http://yon.ir/gtP3
امین لینکو کوتاه کن.
بخ جای اون علامت درصد ها اسپیس یا همون فاصله رو بزن و اون علامت درصد ها رو پاک کن.
البته راه های خیلی بهتری هم هست ولی من بلد نیستم. تو این زمینه باید یه احسان مراجعه کنید
این مطلب در 1393/04/04 23:04:46 نوشته شده است و در 1393/04/04 23:05:10 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
امین لینکو کوتاه کن.
بخ جای اون علامت درصد ها اسپیس یا همون فاصله رو بزن و اون علامت درصد ها رو پاک کن.
البته راه های خیلی بهتری هم هست ولی من بلد نیستم. تو این زمینه باید یه احسان مراجعه کنید :D
امین لینکو کوتاه کن.
البته راه های خیلی بهتری هم هست ولی من بلد نیستم. تو این زمینه باید یه احسان مراجعه کنید
کوتاه شد
.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]امین لینکو کوتاه کن.
البته راه های خیلی بهتری هم هست ولی من بلد نیستم. تو این زمینه باید یه احسان مراجعه کنید :D[/div][/quote]
کوتاه شد :mrgreen:
هرهرهرهرهر
کلا کی رو تو انجن آورد فضول آقای ضد حال
اینکارو می کنم حالا هر چی مخواد بگید حالا باخته که باخته دیگه حرف های زشت نباید بزنیم.که.
این مطلب در 1393/04/04 23:06:28 نوشته شده است و در 1393/04/04 23:06:36 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]به دلیل باخت 3-1 ایران ......... یوز ایرانی .. به گوز ایرانی تغییر یافت[/div][/quote]
مسدود شدی میفهمی نباید توهین کنی. [/div][/quote]
هرهرهرهرهر
کلا کی رو تو انجن آورد فضول:| آقای ضد حال:ugeek:[/div][/quote]
اینکارو می کنم حالا هر چی مخواد بگید حالا باخته که باخته دیگه حرف های زشت نباید بزنیم.که.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.