امین لینکو کوتاه کن.
بخ جای اون علامت درصد ها اسپیس یا همون فاصله رو بزن و اون علامت درصد ها رو پاک کن.
البته راه های خیلی بهتری هم هست ولی من بلد نیستم. تو این زمینه باید یه احسان مراجعه کنید
کوتاه شد
از ته زدیش اونوخ میگی کوتاه شد؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]امین لینکو کوتاه کن.
بخ جای اون علامت درصد ها اسپیس یا همون فاصله رو بزن و اون علامت درصد ها رو پاک کن.
البته راه های خیلی بهتری هم هست ولی من بلد نیستم. تو این زمینه باید یه احسان مراجعه کنید :D[/div][/quote]
کوتاه شد :mrgreen:[/div][/quote]
از ته زدیش اونوخ میگی کوتاه شد؟:lol:
به دلیل باخت 3-1 ایران ......... یوز ایرانی .. به گوز ایرانی تغییر یافت
درست حرف بزن چه طرز حرف زدنه بزار به مدیر بگم.
مسدود شدی میفهمی نباید توهین کنی.
هرهرهرهرهر
کلا کی رو تو انجن آورد فضول آقای ضد حال
اینکارو می کنم حالا هر چی مخواد بگید حالا باخته که باخته دیگه حرف های زشت نباید بزنیم.که.
شما مبصر انجمنی؟
ادامه تایپیک
شماچی شما هستی باید جلو گیری کرداز این حرف ها تو انجمن پس فردا اینجا انجمن نمیشه چاله میدون میشه دیگه.
این مطلب در 1393/04/04 23:11:39 نوشته شده است و در 1393/04/04 23:12:03 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]به دلیل باخت 3-1 ایران ......... یوز ایرانی .. به گوز ایرانی تغییر یافت[/div][/quote]
مسدود شدی میفهمی نباید توهین کنی. [/div][/quote]
هرهرهرهرهر
کلا کی رو تو انجن آورد فضول:| آقای ضد حال:ugeek:[/div][/quote]
اینکارو می کنم حالا هر چی مخواد بگید حالا باخته که باخته دیگه حرف های زشت نباید بزنیم.که.[/div][/quote]
شما مبصر انجمنی؟
ادامه تایپیک:|[/div][/quote]
شماچی شما هستی باید جلو گیری کرداز این حرف ها تو انجمن پس فردا اینجا انجمن نمیشه چاله میدون میشه دیگه.
شاید همش فکر میکنیم..
اگه اون پنالتی تو بازی با ارژانتین گرفته شده بود..
اگه مسی لحظه اخر گل نمیزد..
اگه داور تو بازی نیجریه و بوسنی گل بوسنی رو قبول میکرد..
اگه..
اما اگه ها گذشته دیگه..
ولی بیاین با دید خوب نگا کنیم
کی فکرشو میکرد ما ایرانیا تو بازی سوممون انقد امیدوار به صعود باشیم؟؟
کی فکرشو میکرد بعد این همه مدت باخت تو بازی اول،بازی اول این جامو مساوی کنیم؟؟
کی فکرشو میکرد اونطوری جلو ارژانتین ایستادگی کنیم؟؟
همه میگفتن سوراخ سوراخ میشیم
پس چیزای خوبم وجود داره
یکم امسال پیشرفت کردیم..
شاید تو اعداد و ارقا و اینا به چشم نیاد
ایشالله چهار سال دیگه بهتر تر میشیمو باز میدرخشیم
به امید ان روز
این مطلب در 1393/04/04 23:39:24 نوشته شده است و در 1393/04/04 23:40:55 ویرایش شده است .
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
بچه ها بخونین :cry:
حرف دل هممونه
شاید همش فکر میکنیم..
اگه اون پنالتی تو بازی با ارژانتین گرفته شده بود..
اگه مسی لحظه اخر گل نمیزد..
اگه داور تو بازی نیجریه و بوسنی گل بوسنی رو قبول میکرد..
اگه..
اما اگه ها گذشته دیگه..
ولی بیاین با دید خوب نگا کنیم
کی فکرشو میکرد ما ایرانیا تو بازی سوممون انقد امیدوار به صعود باشیم؟؟
کی فکرشو میکرد بعد این همه مدت باخت تو بازی اول،بازی اول این جامو مساوی کنیم؟؟
کی فکرشو میکرد اونطوری جلو ارژانتین ایستادگی کنیم؟؟
همه میگفتن سوراخ سوراخ میشیم
پس چیزای خوبم وجود داره
یکم امسال پیشرفت کردیم..
شاید تو اعداد و ارقا و اینا به چشم نیاد
ایشالله چهار سال دیگه بهتر تر میشیمو باز میدرخشیم
به امید ان روز
;)
به دلیل باخت 3-1 ایران ......... یوز ایرانی .. به گوز ایرانی تغییر یافت
مسدود شدی میفهمی نباید توهین کنی.
هرهرهرهرهر
کلا کی رو تو انجن آورد فضول آقای ضد حال
اینکارو می کنم حالا هر چی مخواد بگید حالا باخته که باخته دیگه حرف های زشت نباید بزنیم.که.
شما مبصر انجمنی؟
ادامه تایپیک
شما نگران انجمن نباش خودش دوتا مدیر داره
عینه شیر مواظب ان
منتها * هایی مثه شما جو رو خراب میکنه
تو زندگی واقعی هم اینقدر مزخرفی؟ مطمعنم که هستی
ادامه تایپیک کلا هم دگ اسپم نمیدم از بقیه هم عذر میخوام
داره ولی من بهشون میگم شما هم سعی نکن با این حرفا نشون بدی که چی مثا من بچه خوبیم .
من حرف رو زدم به مدیر هم گزارش دادم تاجلوی این حرف هارو بگیرند.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]به دلیل باخت 3-1 ایران ......... یوز ایرانی .. به گوز ایرانی تغییر یافت[/div][/quote]
مسدود شدی میفهمی نباید توهین کنی. [/div][/quote]
هرهرهرهرهر
کلا کی رو تو انجن آورد فضول:| آقای ضد حال:ugeek:[/div][/quote]
اینکارو می کنم حالا هر چی مخواد بگید حالا باخته که باخته دیگه حرف های زشت نباید بزنیم.که.[/div][/quote]
شما مبصر انجمنی؟
ادامه تایپیک:|[/div][/quote]
شماچی شما هستی باید جلو گیری کرداز این حرف ها تو انجمن پس فردا اینجا انجمن نمیشه چاله میدون میشه دیگه.[/div][/quote]
شما نگران انجمن نباش خودش دوتا مدیر داره
عینه شیر مواظب ان
منتها آنتن هایی مثه شما جو رو خراب میکنه
تو زندگی واقعی هم اینقدر مزخرفی؟:| مطمعنم که هستی
ادامه تایپیک کلا هم دگ اسپم نمیدم از بقیه هم عذر میخوام[/div][/quote]
داره ولی من بهشون میگم شما هم سعی نکن با این حرفا نشون بدی که چی مثا من بچه خوبیم .
من حرف رو زدم به مدیر هم گزارش دادم تاجلوی این حرف هارو بگیرند.
محمد حسن چند روز هست اخلاقت عوض شده و من فکر میکنم یکی دیگه روی اکانتت بازی میکنه
نه خودمم ولی نمی تونم جلو حرف های زشت ساکت بایستم.
[quote][div][b]al.ha[/b][/div][div]محمد حسن چند روز هست اخلاقت عوض شده و من فکر میکنم یکی دیگه روی اکانتت بازی میکنه :oops:[/div][/quote]
اقایون ناامید نباشید هنوز امید داریم
در صورتی که اتوبوس بازیکنان نیجریه بره تو دره و هواپیمای بوسنی هم سقوط کنه ایران به عنوات تیم دوم در صورت نبود هیچ تیمی میره بالا نا امید نباشید
اقایون ناامید نباشید هنوز امید داریم
در صورتی که اتوبوس بازیکنان نیجریه بره تو دره و هواپیمای بوسنی هم سقوط کنه ایران به عنوات تیم دوم در صورت نبود هیچ تیمی میره بالا نا امید نباشید :lol:
پس یه دسمال بگیر دستت یه کارایی هس اونا رو هم بکن نمیگم چیه بد آموزی داره
شما با این استعدادت نشون دادی آیندت روشنه چون آینده دسمال ها. * ها چیز مال ها همیشه روشن بوده و هس
اقا اصلا من * شما خوب برو ببینم می خوای چیار کنی.
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]پس یه دسمال بگیر دستت یه کارایی هس اونا رو هم بکن نمیگم چیه بد آموزی داره:lol:
شما با این استعدادت نشون دادی آیندت روشنه چون آینده دسمال ها. آنتن ها چیز مال ها همیشه روشن بوده و هس:lol:[/div][/quote]
اقا اصلا من آنتن شما خوب برو ببینم می خوای چیار کنی.
محمد حسن چند روز هست اخلاقت عوض شده و من فکر میکنم یکی دیگه روی اکانتت بازی میکنه
غیر از این موضوع کلا اخلاقت عوض شده
خدانگهدار همگی
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]al.ha[/b][/div][div]محمد حسن چند روز هست اخلاقت عوض شده و من فکر میکنم یکی دیگه روی اکانتت بازی میکنه :oops:[/div][/quote]
نه خودمم ولی نمی تونم جلو حرف های زشت ساکت بایستم.[/div][/quote]
غیر از این موضوع کلا اخلاقت عوض شده :oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.