ممنون از بچه اروز داشتم جوان مرگ بشم و با احساس کشته بشم
داداش واقعا بکشم تو داستان بعدی
اره اما با احساس
باشه
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]منو داستان بعد با احساس بکش:cry:[/div][/quote]
حتما[/div][/quote]
ممنون از بچه اروز داشتم جوان مرگ بشم و با احساس کشته بشم[/div][/quote]
داداش واقعا بکشم تو داستان بعدی [/div][/quote]
اره اما با احساس :cry:[/div][/quote]
باشه
اره اما با احساس
باشه
کی میسازی؟؟؟امادگی مردن رو داشته باشم
این مطلب در 1393/03/09 13:38:00 نوشته شده است و در 1393/03/09 13:38:27 ویرایش شده است .
عجب
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]منو داستان بعد با احساس بکش:cry:[/div][/quote]
حتما[/div][/quote]
باشه [/div][/quote]
کی میسازی؟؟؟امادگی مردن رو داشته باشم :oops:
اره اما با احساس
باشه
کی میسازی؟؟؟امادگی مردن رو داشته باشم
درحال نوشتن ولی تو رو نمی کشم قسمت 9 انشالله میکشم برو زندگی کن.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]منو داستان بعد با احساس بکش:cry:[/div][/quote]
حتما[/div][/quote]
باشه [/div][/quote]
کی میسازی؟؟؟امادگی مردن رو داشته باشم :oops:[/div][/quote]
درحال نوشتن ولی تو رو نمی کشم قسمت 9 انشالله میکشم برو زندگی کن.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.