بچه ها دو تا اصلاح کنندمیخوام کی هست هر کی پایه یعنی داستانمو بهشون نشون میدم اونا نکاتش اصلاح میککند هر کی هست خصوصی پیام بده.
یک نفر پیدا شد
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]بچه ها دو تا اصلاح کنندمیخوام کی هست هر کی پایه یعنی داستانمو بهشون نشون میدم اونا نکاتش اصلاح میککند هر کی هست خصوصی پیام بده. [/div][/quote]
یک نفر پیدا شد
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]خواست یکم بترسونمت [/div][/quote]
;););););););););););) منو ترس؟;);););););););)[/div][/quote]
می خوای یک کاری کنم قسمت بعد از ترس زهر ترک بشی.[/div][/quote]
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
نه ولش:roll:
این مطلب در 1393/03/08 16:23:54 نوشته شده است و در 1393/03/08 16:24:12 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]یعنس تو نمی دونی [/div][/quote]
مگه علم غیب دارم؟:D[/div][/quote]
خودت واسه اصلاح کننده داستان ها کف مرتب .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.