سلام
من حدود 3 روزه که با این بازی اشنا شدم
هنوز خیلی از امکانات و قابلیت هاشو نمیدونم
5 تا پیشنهاد داشتم
1- قسمت نبرد افکار رو میشه کامل تر کرد اگه انتخاب بازی رو اختیاری بزارید چون ممکنه من مثلا اتلو رو بلد نباشم باید بازی اجباری انجام بدم (محکوم به باخت
)
2- بازی های بیشتری رو بزارید مثل تخته یا شطرنج
3- اگه بشه که میدونم نمیشه
امکان بازی کردن سر منابع یا سکه رو برای بازی بزارید مثلا من سر 20.000 تا چوب بازی کنم اگه کسی در سطح من بود join بشه اگه باختم که از دستم رفته اگه بردمم که میزارم انبار واس روز مبادا
اینجوری به صورت خودکار سطح بندی میشه مثلا یکی که خیلی حرفه ایه نمی افته با یه اماتور
4- اگه امکان گفتگو در هنگام بازی هم داشته باشه بازی هیجانی تر میشه
5-با امتیاز ذکاوت هم فقط میشه قهرمان پرورش داد؟ اگه فقط همین یه قابلیت باشه خیلی کمه. باید کارای دیگه هم بشه باش کرد
چندتا از این قابلیت ها رو تو سایت زیر دیدم. دوستان واسه تمرین اتللو هم میتونن برن به این سایت
http://www.playok.com/en/reversi
حاجی یا حق
این مطلب در 1392/01/21 18:42:59 نوشته شده است و در 1392/01/21 18:46:48 ویرایش شده است .
Bad InflUenCe
سلام
من حدود 3 روزه که با این بازی اشنا شدم
هنوز خیلی از امکانات و قابلیت هاشو نمیدونم
5 تا پیشنهاد داشتم
[b]1-[/b] قسمت نبرد افکار رو میشه کامل تر کرد اگه انتخاب بازی رو اختیاری بزارید چون ممکنه من مثلا اتلو رو بلد نباشم باید بازی اجباری انجام بدم (محکوم به باخت :D )
[b]2-[/b] بازی های بیشتری رو بزارید مثل تخته یا شطرنج
[b]3-[/b] اگه بشه که میدونم نمیشه :D امکان بازی کردن سر منابع یا سکه رو برای بازی بزارید مثلا من سر 20.000 تا چوب بازی کنم اگه کسی در سطح من بود join بشه اگه باختم که از دستم رفته اگه بردمم که میزارم انبار واس روز مبادا :D
اینجوری به صورت خودکار سطح بندی میشه مثلا یکی که خیلی حرفه ایه نمی افته با یه اماتور
[b]4-[/b] اگه امکان گفتگو در هنگام بازی هم داشته باشه بازی هیجانی تر میشه
[b]5-[/b]با امتیاز ذکاوت هم فقط میشه قهرمان پرورش داد؟ اگه فقط همین یه قابلیت باشه خیلی کمه. باید کارای دیگه هم بشه باش کرد
چندتا از این قابلیت ها رو تو سایت زیر دیدم. دوستان واسه تمرین اتللو هم میتونن برن به این سایت
[code]http://www.playok.com/en/reversi[/code]
حاجی یا حق