۱.یک نظر من اینه که وقت حرکت کردن بازیکنی که نبرد افکر بازی میکنه کمتر بشه چون بعضی ها سو استفاده میکنن و وقتی ۸۹ ثانیه شون میگذره حرکت می کنن
همونشم ما مشکل داریم
تا میاد لود بکنه این قراضه
وقت تموم میشه
من موندم چرا همه چی رو وابسته به ایمیل کردن
[quote][div][b]karen[/b][/div][div]۱.یک نظر من اینه که وقت حرکت کردن بازیکنی که نبرد افکر بازی میکنه کمتر بشه چون بعضی ها سو استفاده میکنن و وقتی ۸۹ ثانیه شون میگذره حرکت می کنن [/div][/quote]
همونشم ما مشکل داریم
تا میاد لود بکنه این قراضه
وقت تموم میشه
من به مدیر گفتم که بازی نبرد افکار کمه چرا اضافه نمی کنید اینو در جوابم گفت
علیک سلام
قسمت چت برای بخش نبرد افکار به چند دلیل فعال نمیشه که مهترین بخشش ایجاد بار اضافی روی سرور هستش. وقتی دو نفر قرار باشه علاوه بر انجام بازی با هم بصورت آنلاین چت هم داشته باشند خودش باعث ایجاد کلی حجم اطلاعاتی روی سرور میشه .
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
علیک سلام
قسمت چت برای بخش نبرد افکار به چند دلیل فعال نمیشه که مهترین بخشش ایجاد بار اضافی روی سرور هستش. وقتی دو نفر قرار باشه علاوه بر انجام بازی با هم بصورت آنلاین چت هم داشته باشند خودش باعث ایجاد کلی حجم اطلاعاتی روی سرور میشه .
علیک سلام
خب بشه یه کاری کنید دیگه
...............
[quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div]من به مدیر گفتم که بازی نبرد افکار کمه چرا اضافه نمی کنید اینو در جوابم گفت
علیک سلام
قسمت چت برای بخش نبرد افکار به چند دلیل فعال نمیشه که مهترین بخشش ایجاد بار اضافی روی سرور هستش. وقتی دو نفر قرار باشه علاوه بر انجام بازی با هم بصورت آنلاین چت هم داشته باشند خودش باعث ایجاد کلی حجم اطلاعاتی روی سرور میشه .[/div][/quote]
خب بشه یه کاری کنید دیگه:cry::|:|
یه پیشنهاد لیک اتللو بزاره به نفر اول تا سووم مثلا 1000 تا 3000 امتیاز افکار بدن ورودی هم 300 تا امتیاز افکار و 40000 از هر منبه باشه اینطوری بشه عالیه
http://uploadboy.com/free1932.html
اپلود فایل و کسب در امد به جای upcity از این استفاده کنید
یه پیشنهاد لیک اتللو بزاره به نفر اول تا سووم مثلا 1000 تا 3000 امتیاز افکار بدن ورودی هم 300 تا امتیاز افکار و 40000 از هر منبه باشه اینطوری بشه عالیه
اصلا تو بازی مسابقه بذارن به نفره 1تا3 جاییزه بدن منابع با امتیاز افکار
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]یه پیشنهاد لیک اتللو بزاره به نفر اول تا سووم مثلا 1000 تا 3000 امتیاز افکار بدن ورودی هم 300 تا امتیاز افکار و 40000 از هر منبه باشه اینطوری بشه عالیه[/div][/quote]
اصلا تو بازی مسابقه بذارن به نفره 1تا3 جاییزه بدن منابع با امتیاز افکار
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.