bingo55521
devil love
با اجازه دوستان منم چندتا پیشنهاد میدم
امکان غیر فعال کردن دسترسی جانشین به بخش پیامها!
برداشتن محدودیت سطح قهرمان!
الان دیگه قهرمان اون ارزش قدیمی رو نداره سطح هزار تقریبا با 10000 تا نیرو معمولی تفاوتی نداره و در کل 10000 تا برای آخرای سرور اصلا بدرد نمیخوره
امکان جابجایی نیروهای پشتیبان توسط خود فرد بین شهرها!
امکان متحد کردن کل ارتش تمام شهرها برای حملات سنگین!
نمایش دادن رتبه هر فرد در لیست تاپ تن ها به جای علامت سوال!
نمایش دادن آمار دفاعی و هجومی کل داخل پروفایل که قبلا بود ولی برداشته شد
همش خوبه.ولی مخالف سطح قهرمانم.چون قبلا وقتی قهرمانا سطحشونو میرفت بالا قدرتشونم خیلی نجومی میشد.
حتی با این وضع خوده گینگز ها هم حریف بازیکن نیستن چه برسه به دوستان که تو سرور بازی میکنن.و یه ضرر دیگه هم داره برای تازه واردین و کسایی که از سکه استفاده نمیکنن و تو بازی مهارتی هم ندارن.
من با بالا بردن سطح قهرمان موافقم
البته نه در اون حد قبل مثلا تا 1500 بشه برد بالا 1000واقعا پایینه
اسمش دیگه قهرمان نیست
حالا که اون باگ جاسوس و امثالهم رو برداشتن طرف باید خسارت بده تا امتیاز نظامی بگیره
چند بارم قبلا حرفش شده بود ولی نتیجه ای نداشت
من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]با اجازه دوستان منم چندتا پیشنهاد میدم;)
امکان غیر فعال کردن دسترسی جانشین به بخش پیامها!:arrow:
برداشتن محدودیت سطح قهرمان!:arrow: الان دیگه قهرمان اون ارزش قدیمی رو نداره سطح هزار تقریبا با 10000 تا نیرو معمولی تفاوتی نداره و در کل 10000 تا برای آخرای سرور اصلا بدرد نمیخوره:arrow:
امکان جابجایی نیروهای پشتیبان توسط خود فرد بین شهرها!:arrow:
امکان متحد کردن کل ارتش تمام شهرها برای حملات سنگین!:arrow:
نمایش دادن رتبه هر فرد در لیست تاپ تن ها به جای علامت سوال!:arrow:
نمایش دادن آمار دفاعی و هجومی کل داخل پروفایل که قبلا بود ولی برداشته شد:arrow::arrow:
[/div][/quote]
همش خوبه.ولی مخالف سطح قهرمانم.چون قبلا وقتی قهرمانا سطحشونو میرفت بالا قدرتشونم خیلی نجومی میشد.
حتی با این وضع خوده گینگز ها هم حریف بازیکن نیستن چه برسه به دوستان که تو سرور بازی میکنن.و یه ضرر دیگه هم داره برای تازه واردین و کسایی که از سکه استفاده نمیکنن و تو بازی مهارتی هم ندارن.:mrgreen:
[/div][/quote]
من با بالا بردن سطح قهرمان موافقم
البته نه در اون حد قبل مثلا تا 1500 بشه برد بالا 1000واقعا پایینه
اسمش دیگه قهرمان نیست
حالا که اون باگ جاسوس و امثالهم رو برداشتن طرف باید خسارت بده تا امتیاز نظامی بگیره
چند بارم قبلا حرفش شده بود ولی نتیجه ای نداشت