deniropacino
با این لینکی که شما گذاشتی طرف 4دفه دیگه هم با همین همر بهش بزنه بازم نمیتونه کتیبه رو بگیره چون قهرمانش زنده نمیمونه
البته بعیده که یک نفر بیشتر از 3تا همر مث این داشته باشه
6میل نیزه دارم فکر کنم خیلی کمه واسه کتیبه
دو نکته اول اینکه کامل بخون
فرض گرفتم طرف 25 میلیون دف داشته باشه باید اینقد سرور بزنه تو سرش تا مثلا نیروهاش اینقد کم بشه در حد 8 میلیون دف بعد با این حمله که تو سرور فقط حدود سه یا چهار نفر چنین ارتش قویی دارن انبارشا صفر کنی و گندمش تموم بشه و بیچاره بشه(از توضیحات اضافه دادن معذورم به دلیل اینکه از فنون اخر بازی هست و نمیشه لو داد)
تازه مثلا اگه 15 میل هم دف داشته باشه با 3 تا حمله ی وحشتناک مثل اون لینک میشه پدرشو دراورد
بازم میگم خیلی این عصر پادشاهان راه برای بیچاره کردن داره که اخرین راهش ه ک هست مثل یکی از سرورای قبلی که تکلیف کتیبه به ه ک و ه ک بازی کشیده شد
این مطلب در 1391/11/05 11:36:51 نوشته شده است و در 1391/11/05 11:37:13 ویرایش شده است .
منتظر سرور تابستونه هستم
[quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]با این لینکی که شما گذاشتی طرف 4دفه دیگه هم با همین همر بهش بزنه بازم نمیتونه کتیبه رو بگیره چون قهرمانش زنده نمیمونه
البته بعیده که یک نفر بیشتر از 3تا همر مث این داشته باشه
6میل نیزه دارم فکر کنم خیلی کمه واسه کتیبه
[/div][/quote]
دو نکته اول اینکه کامل بخون
فرض گرفتم طرف 25 میلیون دف داشته باشه باید اینقد سرور بزنه تو سرش تا مثلا نیروهاش اینقد کم بشه در حد 8 میلیون دف بعد با این حمله که تو سرور فقط حدود سه یا چهار نفر چنین ارتش قویی دارن انبارشا صفر کنی و گندمش تموم بشه و بیچاره بشه(از توضیحات اضافه دادن معذورم به دلیل اینکه از فنون اخر بازی هست و نمیشه لو داد)
تازه مثلا اگه 15 میل هم دف داشته باشه با 3 تا حمله ی وحشتناک مثل اون لینک میشه پدرشو دراورد
بازم میگم خیلی این عصر پادشاهان راه برای بیچاره کردن داره که اخرین راهش ه ک هست مثل یکی از سرورای قبلی که تکلیف کتیبه به ه ک و ه ک بازی کشیده شد