کارشناس بازیمن شرایط بازی را خدمت شما توضیح دادم. منجنیق چون یک سلاح دور برد است، قبل از اینکه به دیوارهای شهر برسد و جنگی شروع شود، شلیک خود را شروع می کند.
یعنی اگر همه منجنیق ها نیز کشته شوند، باز هم تعدادی از آنها قبل از کشته شدن، حداقل یک بار شلیک کرده اند.
خوب حالا وقتی مثال شما 20 هزار منجنیق و دژکوب است، در این حالت احتمال شلیک اینها قبل از مرگ بسیار زیاد می شود.
البته حضور تنوع نیرویهای مدافع می تونه این احتمال را کاهش بدهد، یعنی وجود شوالیه و کماندار در لشکر مدافع.
اما به طور کل این خصلت منجنیق است. اگر بخواهیم عملکرد منجنیق را بعد از محاسبه کشته حساب می کنیم، دیگر واقعی نیست و نمی شود یک سلاح پرتابی دور برد.
منجنیق ها از زمانیکه شروع به شلیک می کنند تا زمانیکه لشکر به دیوارهای شهر مدافع می رسد و همه منجنیق های کشته می شوند، بسته به تعدادشون چندین شلیک کرده اند که این شلیک ها ممکن است یک ساختمان را تخریب نماید.
البته در شبیه ساز همه چیز مستقیما با دنیای جنگ یکی نیست، و کمی سخت گیرانه تر می باشد. کلا همیشه شبیه ساز ها در بازی های نتایج شون 100% با لشکرکشی های واقعی یکی نیست.
سلام
من نمیخواستم دخالت کنم ولی الان که میگید شرایط کتیبه عوض شده تو سرور ما (9) و سرور 10 ولی پس با این حساب میشه راحت اونی که کتیبه داره تو سرور 6 رو زد کافیه هر نفر یه شهرو بزنه و منجنیق ها رو خزانه و مزرعه باشه مطمئن باشید که همه بیشتر از 20 هزارتا منجنیق دارند من خودم با این که نیرویی نداشتم تو سرور 4 ولی بالای 30 هزارتا داشتم و تازه آخرا هم 20 هزارتا برام مونده بود
پس اگه از روز اول اونی که میخواد آرشیو کنه رو بزنی و همه از زمان بندی استفاده کنن و یه ساعت برسند .......وای چه سروری بشه 6 اگه همه این موضوع رو بفهمند
hiiiiis jangjo khabide