1- جناب hitman_47 انجمن، محل پاسخگویی به سوالات بازیکنان توسط تیم نیست. شما اگر سوالی دارید، بخش پشتیبانی در خدمت شماست.
انجمن محلی برای همفکری بازیکنان است و تیم مدیریت انجمن تنها نقش نظارتی دارند و هماهنگ کردن مطالب. اگر شما سوالی دارید که انتظار دارید یکی از اعضای پشتیبانی و فنی عصرپادشاهان پاسخ بدهد، باید در پشتیبانی مطرح کنید. نه اینکه در انجمن درج کنید و بگید فلانی جواب بدهد.
2- در همان مثالی که شما زدید :
اگه 1 میل هم نیزه دار بکاری طرف با 10هزار منجنیقو 10هزار دژ کوب و 50 هزار ناقابل شمشیرزن حمله کند:
نتیجه به از بین رفتن دو ساختمان ختم نمی شود. عجیبه که شما چه جوری تست کرده اید؟
من مثال شما را با سطح هدف منجنیق برابر 20 و دانش معماری 20 و دیوار 20 و قصر 10 که شرایط معمول یک شهر بزرگ است، را با شبیه ساز جنگ تست کردم. نتیجه شد:
+ خسارت وارده توسط دژکوب: از سطح 20 به سطح 3
+ خسارت وارده توسط منجنیق: از سطح 20 به سطح 17
آیا واقعا 10 هزار تا منجنیق که از دور به یک شهر حمله می کنند، با آن همه هزینه ساخت، نباید بنونند 3 سطح از یک ساختمان کسر کنند !!!
اگر من اشتباه متوجه منظور شما می شم ، بفرمایید.
البته لطفا مثال هاتون را دقیق بر اساس پارامترهایی که در شبیه سازجنگ تست می کنید بفرمایید که ما هم بتونیم آنرا تست کنیم.
خسته نباشید
عزیز منم همینو میگم : اومدم واسه همفکری که ببینم واقعا این چیه
تست کنین
مهاجم : 10000 منجنیق، 10000 دژکوب و 50000 شمشیر زن (سطح همه 20)
مدافع : 1 میلیون نیزه دار (سطح 20)
سطح هدف منجنیق 20، دانش ساختمان سازی و قصر مدافع 20
جمعیت مدافع و مهاجم 10000
====================
کاملا نابود میکنه فک نکنم شبیه ساز من با مال شما فرق کنه
و قضیه همفکری :
الان فک کنین من هیچی از بازی نمیدونم
چی باید جلوی منجنیق گذاشت تا تخریب نکنه یا کمتر تخریب کنه ؟
این مطلب در 1391/10/25 12:38:59 نوشته شده است و در 1391/10/25 12:39:48 ویرایش شده است .
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]1- جناب hitman_47 انجمن، محل پاسخگویی به سوالات بازیکنان توسط تیم نیست. شما اگر سوالی دارید، بخش پشتیبانی در خدمت شماست.
انجمن محلی برای همفکری بازیکنان است و تیم مدیریت انجمن تنها نقش نظارتی دارند و هماهنگ کردن مطالب. اگر شما سوالی دارید که انتظار دارید یکی از اعضای پشتیبانی و فنی عصرپادشاهان پاسخ بدهد، باید در پشتیبانی مطرح کنید. نه اینکه در انجمن درج کنید و بگید فلانی جواب بدهد.
اگه 1 میل هم نیزه دار بکاری طرف با 10هزار منجنیقو 10هزار دژ کوب و 50 هزار ناقابل شمشیرزن حمله کند:
من مثال شما را با سطح هدف منجنیق برابر 20 و دانش معماری 20 و دیوار 20 و قصر 10 که شرایط معمول یک شهر بزرگ است، را با شبیه ساز جنگ تست کردم. نتیجه شد:
آیا واقعا 10 هزار تا منجنیق که از دور به یک شهر حمله می کنند، با آن همه هزینه ساخت، نباید بنونند 3 سطح از یک ساختمان کسر کنند !!!
البته لطفا مثال هاتون را دقیق بر اساس پارامترهایی که در شبیه سازجنگ تست می کنید بفرمایید که ما هم بتونیم آنرا تست کنیم.
[/div][/quote]
خسته نباشید
عزیز منم همینو میگم : اومدم واسه همفکری که ببینم واقعا این چیه
تست کنین
مهاجم : 10000 منجنیق، 10000 دژکوب و 50000 شمشیر زن (سطح همه 20)
مدافع : 1 میلیون نیزه دار (سطح 20)
سطح هدف منجنیق 20، دانش ساختمان سازی و قصر مدافع 20
جمعیت مدافع و مهاجم 10000
====================
کاملا نابود میکنه فک نکنم شبیه ساز من با مال شما فرق کنه
و قضیه همفکری :
الان فک کنین من هیچی از بازی نمیدونم
چی باید جلوی منجنیق گذاشت تا تخریب نکنه یا کمتر تخریب کنه ؟
داداش مئ نمی دونم چرا واسه من کار نمیکنه طرف 1 میل نیزه دار داشت با 10کیلو منجنیق و 120کیلو شمشیر زدن 50کیلو شوالیه زدم یه سطح هم نیومد پایین تازه 5کیلو هم دز کوب بود
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
داداش مئ نمی دونم چرا واسه من کار نمیکنه طرف 1 میل نیزه دار داشت با 10کیلو منجنیق و 120کیلو شمشیر زدن 50کیلو شوالیه زدم یه سطح هم نیومد پایین تازه 5کیلو هم دز کوب بود
داداش ماله من که میشه نمیدونم والا همینایی که گفتمو زدم سطحو از 20 به 0 کشوند
به ما که اینجا جواب نمیدن بریم تیکتمونو بزنیم آقای محمدی خععععععععععلی باحاله
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]داداش مئ نمی دونم چرا واسه من کار نمیکنه طرف 1 میل نیزه دار داشت با 10کیلو منجنیق و 120کیلو شمشیر زدن 50کیلو شوالیه زدم یه سطح هم نیومد پایین تازه 5کیلو هم دز کوب بود[/div][/quote]
داداش ماله من که میشه نمیدونم والا همینایی که گفتمو زدم سطحو از 20 به 0 کشوند
به ما که اینجا جواب نمیدن بریم تیکتمونو بزنیم آقای محمدی خععععععععععلی باحاله :lol::lol::lol:
1- جناب hitman_47 ، انجمن محل پاسخگویی به سوالات بازیکنان توسط تیم عصرپادشاهان نیست. انجمن محلی برای همفکری بازیکنان است و تیم مدیریت انجمن تنها نقش نظارتی دارند و هماهنگ کردن مطالب.
سوالاتی که انتظار دارید یکی از اعضای پشتیبانی و فنی عصرپادشاهان پاسخ بدهد، باید در پشتیبانی مطرح کنید. نه اینکه در انجمن درج کنید و بگید فلانی جواب بدهد.
سلام خسته نباشید این موضوع رو ما تو سرور ۶ هم با شبیه سازی تست کردیم هم به صورت واقعیی بین ۲تا اکانت
حالا من این نتیجه شبیه سازو که الان تست میکنم برای شما میزنم....
نتیجه این همه بحث ما اینه که زمانی که مهاجم حمله میکنه با اینکه شکست کامل میخوره بدلیل زیاد بودن منجنیق یعنی بالای ۶۰۰۰ میتونه ۲تا ساختمون دشمن رو از بین ببره ((در حالی که شکست خورده)) ((در حالی که مدافع هم منجینق داره به همون اندازه)).... که باید یه راه حلی وجود داشته باشه به دلیل اینکه شما فکر کنید ۵نفر اینجوری به یکی حمله کنن و انبار و مزرع بزنن نتیجه چی میشه ؟! با یه نیرو خیلی کم بیشترین آسیب که واقعاً با عقل جور نمیاد
نتیجه:
خسارت وارده توسط دژکوب: از سطح 20 به سطح 0
خسارت وارده توسط منجنیق: از سطح 20 به سطح 0
کارشناس عزیز ما این صحبت هار و که مطرح میکنیم در حین بازی برامون اتفاق افتاده و شما رو به عنوانه بزرگ این بازی میدونیم و میایم مشکلاتمون رو مطرح میکنیم که این ۲ دلیل داره
۱- بهبود سازی در بازی که موجب پیشرفت میشه
۲- برطرف کردن مشکلات در بازی
وگرنه سودی برای ما نداره که این مسائل رو مطرح کنیم و یا از خودمون بسازیم
با یه لشکر خیلی کم خیلی راحت میشه بازیکنی که ۵۰تا شهر داره به همین سادگی فلج کرد
در حالی که ارتش مهاجم شکسته کامل میخوره اما مدافع کامل فلج میشه
ممنون
این مطلب در 1391/10/25 16:00:32 نوشته شده است و در 1391/10/25 16:26:47 ویرایش شده است .
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]1- جناب hitman_47 ، انجمن محل پاسخگویی به سوالات بازیکنان توسط تیم عصرپادشاهان نیست. انجمن محلی برای همفکری بازیکنان است و تیم مدیریت انجمن تنها نقش نظارتی دارند و هماهنگ کردن مطالب.
سوالاتی که انتظار دارید یکی از اعضای پشتیبانی و فنی عصرپادشاهان پاسخ بدهد، باید در پشتیبانی مطرح کنید. نه اینکه در انجمن درج کنید و بگید فلانی جواب بدهد.
[/div][/quote]
سلام خسته نباشید این موضوع رو ما تو سرور ۶ هم با شبیه سازی تست کردیم هم به صورت واقعیی بین ۲تا اکانت
حالا من این نتیجه شبیه سازو که الان تست میکنم برای شما میزنم....
نتیجه این همه بحث ما اینه که زمانی که مهاجم حمله میکنه با اینکه شکست کامل میخوره بدلیل زیاد بودن منجنیق یعنی بالای ۶۰۰۰ میتونه ۲تا ساختمون دشمن رو از بین ببره ((در حالی که شکست خورده)) ((در حالی که مدافع هم منجینق داره به همون اندازه)).... که باید یه راه حلی وجود داشته باشه به دلیل اینکه شما فکر کنید ۵نفر اینجوری به یکی حمله کنن و انبار و مزرع بزنن نتیجه چی میشه ؟! با یه نیرو خیلی کم بیشترین آسیب که واقعاً با عقل جور نمیاد
شبیه ساز:
نیرو مهاجم : ۵۰.۰۰۰ شمشیر (( سطح ۲۰ )) ۱۰.۰۰۰ منجننیق ((سطح ۲۰ )) ۱۰.۰۰۰ دژکوب ((سطح ۲۰ ))
نیرو مدافع :۴۰۰.۰۰۰ نیزه دار ((سطح ۲۰ )) ۱۰.۰۰۰ منجنیق ((سطح ۲۰ )) ۱۰.۰۰۰ دژکوب ((سطح ۲۰ ))
سطح هدفه منجنیق :۲۰
دانش ساختمان سازی :۲۰
سطح قصر مدافع :۲۰
سطح دیواره مدافع :۲۰
[b]نتیجه:[/b]
خسارت وارده توسط دژکوب: از سطح 20 به سطح 0
خسارت وارده توسط منجنیق: از سطح 20 به سطح 0
کارشناس عزیز ما این صحبت هار و که مطرح میکنیم در حین بازی برامون اتفاق افتاده و شما رو به عنوانه بزرگ این بازی میدونیم و میایم مشکلاتمون رو مطرح میکنیم که این ۲ دلیل داره
۱- بهبود سازی در بازی که موجب پیشرفت میشه
۲- برطرف کردن مشکلات در بازی
وگرنه سودی برای ما نداره که این مسائل رو مطرح کنیم و یا از خودمون بسازیم
با یه لشکر خیلی کم خیلی راحت میشه بازیکنی که ۵۰تا شهر داره به همین سادگی فلج کرد
در حالی که ارتش مهاجم شکسته کامل میخوره اما مدافع کامل فلج میشه
ممنون
یه نکتیی که فراموش کردم شما در جواب آخرتون اینو نوشتید ؟! آیا واقعا ۱۰ هزار تا منجنیق که از دور به یک شهر حمله می کنند، با آن همه هزینه ساخت، نباید بنونند ۳ سطح از یک ساختمان کسر کنند !!!
در جواب صحبت شما باید بگم که زمانی که مهاجم شکست خورده چجوری آسیب میزنه به مدافع ؟!
و اینکه یعنی ۱۰.۰۰۰تا منجنیق هزینه و وقتی که صرف میکنه با ساختنش
با ۱سطح کم شدن مزرع مساوی ؟! که ۱۲روز طول میکش تا یک سطح بیاد بالا ؟! تازه اگه نابودی فازتکمیلی رو در نظر نگیریم !!! این خیلی غیر منطقیه چون یه بازی زمانی حالت متعادل ((بالانس)) داره که هر عملی یه عکس عملی داشته باشه هر روشی یه راه برای جلو گیریش باشه
حالا شما فرض کن ۳۰نفر به هر شهر ۱نفر اینجوری حمله بزنن نتیجه چی میشه ؟!
یه نکتیی که فراموش کردم شما در جواب آخرتون اینو نوشتید ؟!
[b]آیا واقعا ۱۰ هزار تا منجنیق که از دور به یک شهر حمله می کنند، با آن همه هزینه ساخت، نباید بنونند ۳ سطح از یک ساختمان کسر کنند !!!
اگر من اشتباه متوجه منظور شما می شم ، بفرمایید.[/b]
در جواب صحبت شما باید بگم که زمانی که مهاجم شکست خورده چجوری آسیب میزنه به مدافع ؟!
و اینکه یعنی ۱۰.۰۰۰تا منجنیق هزینه و وقتی که صرف میکنه با ساختنش
با ۱سطح کم شدن مزرع مساوی ؟! که ۱۲روز طول میکش تا یک سطح بیاد بالا ؟! تازه اگه نابودی فازتکمیلی رو در نظر نگیریم !!! این خیلی غیر منطقیه چون یه بازی زمانی حالت متعادل ((بالانس)) داره که هر عملی یه عکس عملی داشته باشه هر روشی یه راه برای جلو گیریش باشه
حالا شما فرض کن ۳۰نفر به هر شهر ۱نفر اینجوری حمله بزنن نتیجه چی میشه ؟!
وقتی شما دژکوب و منجنیق ها را در مهاجم محاسبه می کنید، قدرت هجومی آنها لحاظ می شود که بسیار بالا می باشد
وقتی شما دژکوب و منجنیق ها را در مدافع محاسبه می کنید، قدرت دفاعی آنها لحاظ می شود که بسیار پایین است. زیرا منجنیق و دژکوب کار دفاعی نمی توانند انجام بدهند.
در اینجا قدرت هجومی و تخریبی آنقدر بالا می رود که به نسبت قدرت دفاعی کاملا خودش را نشان می دهد.
البته درست است که به دلیل پوینت کسب شده، همه مهاجم ها کشته می شوند، اما به دلیل نزدیک بودن امتیاز و همچنین بالابودن قدرت تخریبی سطح 20 آن ده هزار منجنیق قاعدتا آنها تاثیر گذاری خودشان را انجام می دهند.
اما چگونه جلوی اینها را بگیریم: ( فکر کنم جناب hitman_47 این را پرسیده بودند :
شما اگر بیش از میزان هزینه آن همه منجنیق و دژکوب و ارتش همراه آنها ( از نظر میزان منابعی که برای ساخت و ارتقا آنها به سطح 20 نیاز هست ) نیروی مدافع در شهر داشته باشید، به راحتی می توانید جلوی این ارتش مخرب را بگیرید.
البته خود این مسئله نیز به صورت پله ای است و هر چه نسبت نیروهای شما از نیروهای مهاجم ( بر اساس همان منابع مورد نیاز جهت ساخت و ارتقا ) بیشتر باشد، این تخریب کم می شود و در نهایت به مرحله ای می رسد که هیچ تخریبی انجام نمی شود.
در واقع قدرت نیروهای تابعی از هزینه ای است که برای ساخت و ارتقا آنها در آکادمی انجام می شود. به طور مثال اگر دقت کرده باشید هزینه ارتقا قدرت هجومی برای نیروهای هجومی مثل شمشیرزن بیشتر است از هزینه ارتقای دفاعی آنها و بر همین اساس در جنگ نیز این موارد لحاظ شده است. یه چیزی توی همون مایه های هر چی منابع بدی، آش می خوری
در ضمن باید دقت کنید که با توجه به تفاوت هزینه ارتقا سطح دفاعی و هجومی نیروها ( مثلا منجنیق و نیزه دار )، میزان تاثیر آن سطح دفاعی و هجومی بسیار متفاوت است. به طور مثال هزینه ارتقا منجنیق به سطح 20 بسیار بالاتر از هزینه ارتقا دفاعی نیزه دار می باشد.
در نهایت تاکید می کنم، منجنیق و دژکوب با توجه به ماهیت عملکردی شون همیشه قبل از سایر ارتش دست به کار می شوند و برای همین می تونند قبل از اینکه همشون کشته شوند، مقدرا تاثیر گذار باشند. البته همین میزان را نیز می توان با داشتن مداقع زیاد به صفر رساند.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
جناب lucky luck
شما باز مثالی متفاوت زده اید که خب جالب نبود، مثال شما:
نیرو مهاجم : ۵۰.۰۰۰ شمشیر (( سطح ۲۰ )) ۱۰.۰۰۰ منجننیق ((سطح ۲۰ )) ۱۰.۰۰۰ دژکوب ((سطح ۲۰ ))
نیرو مدافع :۴۰۰.۰۰۰ نیزه دار ((سطح ۲۰ )) ۱۰.۰۰۰ منجنیق ((سطح ۲۰ )) ۱۰.۰۰۰ دژکوب ((سطح ۲۰ ))
وقتی شما دژکوب و منجنیق ها را در مهاجم محاسبه می کنید، قدرت هجومی آنها لحاظ می شود که بسیار بالا می باشد
وقتی شما دژکوب و منجنیق ها را در مدافع محاسبه می کنید، قدرت دفاعی آنها لحاظ می شود که بسیار پایین است. زیرا منجنیق و دژکوب کار دفاعی نمی توانند انجام بدهند.
در اینجا قدرت هجومی و تخریبی آنقدر بالا می رود که به نسبت قدرت دفاعی کاملا خودش را نشان می دهد.
البته درست است که به دلیل پوینت کسب شده، همه مهاجم ها کشته می شوند، اما به دلیل نزدیک بودن امتیاز و همچنین بالابودن قدرت تخریبی سطح 20 آن ده هزار منجنیق قاعدتا آنها تاثیر گذاری خودشان را انجام می دهند.
اما چگونه جلوی اینها را بگیریم: ( فکر کنم جناب hitman_47 این را پرسیده بودند :
شما اگر بیش از میزان هزینه آن همه منجنیق و دژکوب و ارتش همراه آنها ( از نظر میزان منابعی که برای ساخت و ارتقا آنها به سطح 20 نیاز هست ) نیروی مدافع در شهر داشته باشید، به راحتی می توانید جلوی این ارتش مخرب را بگیرید.
البته خود این مسئله نیز به صورت پله ای است و هر چه نسبت نیروهای شما از نیروهای مهاجم ( بر اساس همان منابع مورد نیاز جهت ساخت و ارتقا ) بیشتر باشد، این تخریب کم می شود و در نهایت به مرحله ای می رسد که هیچ تخریبی انجام نمی شود.
در واقع قدرت نیروهای تابعی از هزینه ای است که برای ساخت و ارتقا آنها در آکادمی انجام می شود. به طور مثال اگر دقت کرده باشید هزینه ارتقا قدرت هجومی برای نیروهای هجومی مثل شمشیرزن بیشتر است از هزینه ارتقای دفاعی آنها و بر همین اساس در جنگ نیز این موارد لحاظ شده است. یه چیزی توی همون مایه های هر چی منابع بدی، آش می خوری 8-)
در ضمن باید دقت کنید که با توجه به تفاوت هزینه ارتقا سطح دفاعی و هجومی نیروها ( مثلا منجنیق و نیزه دار )، میزان تاثیر آن سطح دفاعی و هجومی بسیار متفاوت است. به طور مثال هزینه ارتقا منجنیق به سطح 20 بسیار بالاتر از هزینه ارتقا دفاعی نیزه دار می باشد.
در نهایت تاکید می کنم، منجنیق و دژکوب با توجه به ماهیت عملکردی شون همیشه قبل از سایر ارتش دست به کار می شوند و برای همین می تونند قبل از اینکه همشون کشته شوند، مقدرا تاثیر گذار باشند. البته همین میزان را نیز می توان با داشتن مداقع زیاد به صفر رساند.
خیلی ممنون که پیگیرانه وقت میزارید و جواب میدید این مشکلاتی که تو بازی باهاش مواجه میشیم
و کسی جز شما نمیتونه پاسخ گو باشه شما لطف کنید تو شبیه سازی تو قسمت مدافع
همون تست قبلی که زدید برای مدافع منجنیق دژکوب و ۳برابر کنید باز هم سطح ساختمون هر و ۰ میکنه با اینکه مدافع تعداد منجنیق و دجکبش ۳برابر میشه تو دفاع و اینکه ۴۰۰.۰۰۰ نیزه دار داره و مهاجم فقط ۵۰.۰۰۰تا شمشیر داره باز هم سطح ساختمان پایین میاد....ملاک بازیهای استراتژی گندم خور بودن نیروها هست که با این وجود گندم خور مدافع خیلی بیشتر از مهاجم هست اما باز هم آسیب میبینه
حالا شما حساب کن هدفه منجنیق انبار باشه... چه اتفاقی میافته ؟سطح انبار میاد پایین منابع از بین میره واقعاً فلج کننده هست
واقعاً این معضلیه برای خودش هیچی جلو داره منجنیق نیست.... و این نقطه ضعف بزرگیه که راه حالی نداره
من تو شبیه سازی خیلی تست کردم.. حتا امتحان هم کردم...هیچ وقت به ۰ نمیرسه قدرت تخریب
مگه اینکه نیروی مدافع رو ۱۰ برابر کنید که باز هم ۰ نمیشه سطح تخریب بلکه کم میشه
خیلی ممنون که پیگیرانه وقت میزارید و جواب میدید این مشکلاتی که تو بازی باهاش مواجه میشیم
و کسی جز شما نمیتونه پاسخ گو باشه شما لطف کنید تو شبیه سازی تو قسمت مدافع
همون تست قبلی که زدید برای مدافع منجنیق دژکوب و ۳برابر کنید باز هم سطح ساختمون هر و ۰ میکنه با اینکه مدافع تعداد منجنیق و دجکبش ۳برابر میشه تو دفاع و اینکه ۴۰۰.۰۰۰ نیزه دار داره و مهاجم فقط ۵۰.۰۰۰تا شمشیر داره باز هم سطح ساختمان پایین میاد....ملاک بازیهای استراتژی گندم خور بودن نیروها هست که با این وجود گندم خور مدافع خیلی بیشتر از مهاجم هست اما باز هم آسیب میبینه
حالا شما حساب کن هدفه منجنیق انبار باشه... چه اتفاقی میافته ؟سطح انبار میاد پایین منابع از بین میره واقعاً فلج کننده هست
واقعاً این معضلیه برای خودش هیچی جلو داره منجنیق نیست.... و این نقطه ضعف بزرگیه که راه حالی نداره
من تو شبیه سازی خیلی تست کردم.. حتا امتحان هم کردم...هیچ وقت به ۰ نمیرسه قدرت تخریب
مگه اینکه نیروی مدافع رو ۱۰ برابر کنید که باز هم ۰ نمیشه سطح تخریب بلکه کم میشه
ببخشید یک مشکل خیلی کوچیک هم در این زمینه پیش اومده که اینجا میارم
طرف قصر نداره شهرداریش هم سطح 10 نشده که دانش معماری داشته باشه هیچ لشکری هم نداره ولی یک دیوار سطح 5 داره
من با لشکر خیلی کوچکی از نیزه دار و دژکوب بهش حمله میکنم
ولی دیوارش حتی یک سطح هم کم نشد که نشد
اگه قابلیت ویژه ی خندق کندن دور دیوار هست مارو هم در جریان بزارید
من موندم چرا همه چی رو وابسته به ایمیل کردن
ببخشید یک مشکل خیلی کوچیک هم در این زمینه پیش اومده که اینجا میارم
طرف قصر نداره شهرداریش هم سطح 10 نشده که دانش معماری داشته باشه هیچ لشکری هم نداره ولی یک دیوار سطح 5 داره
من با لشکر خیلی کوچکی از نیزه دار و دژکوب بهش حمله میکنم
ولی دیوارش حتی یک سطح هم کم نشد که نشد
اگه قابلیت ویژه ی خندق کندن دور دیوار هست مارو هم در جریان بزارید:geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.