twilighterian
fati14
twilighterian
fati14
حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن
بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه
من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...
جالبش اینجاست که یه دختر داره به من حمله میکنه
چی؟؟؟؟؟!!!!!!
من اولای سرور 9 با استفاده از یک راه حل که از تجربیاتم در سرور 4 ساختم
تونستم با یک ارتش 70-80 نفری نیزه دار یه لشکر 100-200 شمشیرزن رو (با اون همه قدرت هجومی) کلهم عین کف دست صاف کردم
هر * خواست بگه واسش بفرستم
[quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote] بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه[/div][/quote] من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...[/div][/quote] جالبش اینجاست که یه دختر داره به من حمله میکنه :| [/div][/quote]
چی؟؟؟؟؟!!!!!!
من اولای سرور 9 با استفاده از یک راه حل که از تجربیاتم در سرور 4 ساختم
تونستم با یک ارتش 70-80 نفری نیزه دار یه لشکر 100-200 شمشیرزن رو (با اون همه قدرت هجومی) کلهم عین کف دست صاف کردم
هر کس خواست بگه واسش بفرستم