عاقا چرا بعضیا این جوری میکنن؟؟؟!!!بابا تازه اول سروره 10 هست به خدا؟؟؟!!من هر وقت به کسی بخوام حمله کنم اول بهش نامه میدم و ازش می پرسم تو بازی هست یا نه .... بعد اگه جواب نداد بهش حمله می کنم !!! بچه ها!!کسایی که این پست رو می خونین !!! تو رو خدا اگه اول سرور به کسی حمله کردین و بهتون پیام داد به" من حمله نکن" بهش حمله نکنین!!!شاید اونم بخواد تو سرور بمونه هاااااا!!
به امو ها ظلم میشه
عاقا چرا بعضیا این جوری میکنن؟؟؟!!!بابا تازه اول سروره 10 هست به خدا؟؟؟!!من هر وقت به کسی بخوام حمله کنم اول بهش نامه میدم و ازش می پرسم تو بازی هست یا نه .... بعد اگه جواب نداد بهش حمله می کنم !!!
[b]بچه ها!!کسایی که این پست رو می خونین !!! تو رو خدا اگه اول سرور به کسی حمله کردین و بهتون پیام داد به" من حمله نکن" بهش حمله نکنین!!!شاید اونم بخواد تو سرور بمونه هاااااا!![/b] :(:cry::(
عاقا چرا بعضیا این جوری میکنن؟؟؟!!!بابا تازه اول سروره 10 هست به خدا؟؟؟!!من هر وقت به کسی بخوام حمله کنم اول بهش نامه میدم و ازش می پرسم تو بازی هست یا نه .... بعد اگه جواب نداد بهش حمله می کنم !!! بچه ها!!کسایی که این پست رو می خونین !!! تو رو خدا اگه اول سرور به کسی حمله کردین و بهتون پیام داد به" من حمله نکن" بهش حمله نکنین!!!شاید اونم بخواد تو سرور بمونه هاااااا!!
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div]عاقا چرا بعضیا این جوری میکنن؟؟؟!!!بابا تازه اول سروره 10 هست به خدا؟؟؟!!من هر وقت به کسی بخوام حمله کنم اول بهش نامه میدم و ازش می پرسم تو بازی هست یا نه .... بعد اگه جواب نداد بهش حمله می کنم !!!
[b]بچه ها!!کسایی که این پست رو می خونین !!! تو رو خدا اگه اول سرور به کسی حمله کردین و بهتون پیام داد به" من حمله نکن" بهش حمله نکنین!!!شاید اونم بخواد تو سرور بمونه هاااااا!![/b] :(:cry::([/div][/quote]
:oops::cry::(
بله درسته
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div]عاقا چرا بعضیا این جوری میکنن؟؟؟!!!بابا تازه اول سروره 10 هست به خدا؟؟؟!!من هر وقت به کسی بخوام حمله کنم اول بهش نامه میدم و ازش می پرسم تو بازی هست یا نه .... بعد اگه جواب نداد بهش حمله می کنم !!!
[b]بچه ها!!کسایی که این پست رو می خونین !!! تو رو خدا اگه اول سرور به کسی حمله کردین و بهتون پیام داد به" من حمله نکن" بهش حمله نکنین!!!شاید اونم بخواد تو سرور بمونه هاااااا!![/b] :(:cry::([/div][/quote]
:oops::oops::oops::oops::oops:بله درسته:oops::oops::oops:
بله حمله بکنن ولی نه اول سرور
بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه
به امو ها ظلم میشه
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote]
من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده
ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote]
بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه[/div][/quote]
من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده
ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...
بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه
من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...
جالبش اینجاست که یه دختر داره به من حمله میکنه
به امو ها ظلم میشه
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote] بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه[/div][/quote] من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...[/div][/quote]
جالبش اینجاست که یه دختر داره به من حمله میکنه :|
بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه
من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...
جالبش اینجاست که یه دختر داره به من حمله میکنه
تو کدوم سرور؟؟؟
خوب توهم که اگه پسری اسون میتونی بگی حمله نکن
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote] بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه[/div][/quote] من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...[/div][/quote]
جالبش اینجاست که یه دختر داره به من حمله میکنه :|
[/div][/quote]
تو کدوم سرور؟؟؟
خوب توهم که اگه پسری اسون میتونی بگی حمله نکن
اولین سروره بازی میکنم
با وجود این از در اومدن از حمایت دارم غارت میکنم
کسی هم حمله نمیکنه
قرار نیست کسی با پول بالا بکشه تا بتونه غارت کنه یا رتبش رو بالا ببره
امضا ندارم
اولین سروره بازی میکنم
با وجود این از در اومدن از حمایت دارم غارت میکنم
کسی هم حمله نمیکنه
قرار نیست کسی با پول بالا بکشه تا بتونه غارت کنه یا رتبش رو بالا ببره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.