صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote] بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه[/div][/quote] من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...[/div][/quote]
جالبش اینجاست که یه دختر داره به من حمله میکنه :|
[/div][/quote]
تو دیگه چه قدر ضعیفی که 1 دختر بهت حمله میکنه میخوای بگو محافظ بفرستم؟[/div][/quote]
داداش همه بچه های اتحادمون مودن چیکار کنن ....لامصب دختر مردیه!!!!!:lol:[/div][/quote]
سرور 9 اسمت چیه
اسمش چیه بگو تا باهاش حرف بزنم منصرفش کنم
تو همین سروره یا10؟
تازه راست میگی من تو 10 به یه بنده خدایی چندین بار حمله کردم اکانتشو حذف کرد
ولی فکر کنم مولتی بود چون کسی اینکارو نمیکنه
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote] بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه[/div][/quote] من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...[/div][/quote]
[/div][/quote]
تو دیگه چه قدر ضعیفی که 1 دختر بهت حمله میکنه میخوای بگو محافظ بفرستم؟[/div][/quote]
داداش همه بچه های اتحادمون مودن چیکار کنن ....لامصب دختر مردیه!!!!!:lol:[/div][/quote]
تو همین سروره یا10؟
تازه راست میگی من تو 10 به یه بنده خدایی چندین بار حمله کردم اکانتشو حذف کرد:oops:
ولی فکر کنم مولتی بود چون کسی اینکارو نمیکنه:mrgreen:
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote] بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه[/div][/quote] من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...[/div][/quote]
[/div][/quote]
سرور 9 اسمت چیه [/div][/quote]سرور 9 نیستم:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
تو همین سروره یا10؟
رتبه چندی مگه؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote] بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه[/div][/quote] من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...[/div][/quote]
[/div][/quote]
تو همین سروره یا10؟
تازه راست میگی من تو 10 به یه بنده خدایی چندین بار حمله کردم اکانتشو حذف کرد:oops:
[/div][/quote]
رتبه چندی مگه؟
بچه ها با 2تا تونم زیاد پیشروی نکنید شما هم مثله من مسدود میشید
و الان من روزی 3بار نازه مدیرو میکشم تا برم گردونه و اونم ناز میکنه
فعلا که مدیر نیست آخرش عدم نمایش میزنیم ....صداشو در نیاریاااااااا
به امو ها ظلم میشه
[quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div]بچه ها با 2تا تونم زیاد پیشروی نکنید شما هم مثله من مسدود میشید
و الان من روزی 3بار نازه مدیرو میکشم تا برم گردونه و اونم ناز میکنه:lol:
:oops:[/div][/quote]
فعلا که مدیر نیست آخرش عدم نمایش میزنیم ....صداشو در نیاریاااااااا;)
تو همین سروره یا10؟
رتبه چندی مگه؟
ربتی به رتبه نداره من 1489 هستم
مهم فن سخنوریه
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote] بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه[/div][/quote] من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...[/div][/quote]
[/div][/quote]
تو همین سروره یا10؟
[/div][/quote]
رتبه چندی مگه؟
[/div][/quote]
مهم فن سخنوریه:mrgreen:
بچه ها با 2تا تونم زیاد پیشروی نکنید شما هم مثله من مسدود میشید
و الان من روزی 3بار نازه مدیرو میکشم تا برم گردونه و اونم ناز میکنه
فعلا که مدیر نیست آخرش عدم نمایش میزنیم ....صداشو در نیاریاااااااا
وااااای نازتو پریشون میکنه
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div]بچه ها با 2تا تونم زیاد پیشروی نکنید شما هم مثله من مسدود میشید
و الان من روزی 3بار نازه مدیرو میکشم تا برم گردونه و اونم ناز میکنه:lol:
:oops:[/div][/quote]
فعلا که مدیر نیست آخرش عدم نمایش میزنیم ....صداشو در نیاریاااااااا;)[/div][/quote]
وااااای نازتو پریشون میکنه
تو همین سروره یا10؟
رتبه چندی مگه؟
مهم فن سخنوریه
ماشاله.خوب اومدی بالا ها.به نظر من که منتظر کتیبه باش.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote] بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه[/div][/quote] من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...[/div][/quote]
[/div][/quote]
تو همین سروره یا10؟
[/div][/quote]
رتبه چندی مگه؟
[/div][/quote]
مهم فن سخنوریه:mrgreen:[/div][/quote]
ماشاله.خوب اومدی بالا ها.به نظر من که منتظر کتیبه باش.:lol::lol::lol:
تو همین سروره یا10؟
رتبه چندی مگه؟
مهم فن سخنوریه
ماشاله.خوب اومدی بالا ها.به نظر من که منتظر کتیبه باش.
اره دیگه دادا چیکار کنم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]حرف شما درست ولی رسم بازی اینه که حمله کنن[/div][/quote] بله حمله بکنن ولی نه اول سرور بعضیا باسکه سریع÷یشرفت میکنن و شروع به حمله به دیگران میکنن من منظورم اینه[/div][/quote] من والا مشکل ندارم در مورد حمله از اول تمام سرورا کسی بهم حمله نکرده ادم باید یه روش داشته باشه تا کسی بهش حمله نکنه مخصوصا اگه دختری...[/div][/quote]
[/div][/quote]
تو همین سروره یا10؟
[/div][/quote]
رتبه چندی مگه؟
[/div][/quote]
مهم فن سخنوریه:mrgreen:[/div][/quote]
ماشاله.خوب اومدی بالا ها.به نظر من که منتظر کتیبه باش.:lol::lol::lol:
[/div][/quote]
اره دیگه دادا چیکار کنم:geek::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.