از تو یکی که اصلا انتظار نداشتم حالا بشین سرم درد می کنه
عشق
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/04/29 22:48:38
از تو یکی که اصلا انتظار نداشتم حالا بشین سرم درد می کنه
عشق
|
|
1393/04/29 22:53:07
یه معلم داشتیم یه دفتر داشت هی منفی می ذاشت ما تا حرف میزدیم میگفت
منفی بذارم برات نه منفی بذارم برات اصن روایت داریم که :
دختر باید شر و شیطون باشه |
|
1393/04/29 22:53:55
یادش بخیر میرفتیم مدرسه چند سال پیش معلممون از الفاظ رکیک استفاده میکرد کاش پشتیبانی داشت تیکت میزدیم قفلش میکردن خخخخ
یه روز سطا اشغال رو گذاشتن بالای پنجره معلم اومد بشینه باد خورد افتا سرش یک ضایعش کردیم خخخ هممونو تنبیه کرد ولی نگفتیم کی بوده خیلی رفیق بودیم همدیگرو نمیفروختیم فک کنم مدرسه شنکجگاه عراقیا بود خخخ samer 01
|
|
1393/04/29 23:15:33
معلم هامون تو سال سوم یه چیزایی بودن که نگو نپرس
معلم ریاضی:با لهجهی شمالی میگفت:اقا صحبت نکن(ازش دهن سرویس کردیم ها)یا:اقا ببخشید فلان کارو کردم خیلی عذر میخوام معلم شیمی: ببین میگرم لهت میکنم ها(بعد همش دستش تو نافه شه اصلا سوژه ای بود برا خودش) معلم فیزیک:خر اسب الاق بیشور.خران من توجه کنید که...(توجه داشته باشید که معلم بسیار خوش تیپی بود) معلم زبان ف: به من میگفت مکاری.بعد اگه یکی تو کلاس صدا در میاورد میگفت کیه صدای زن هرزه در میاره معلم ادبیات:همیشه میگفت من شمار خیلی دوست دارم و به عنوان بچه هام نگاه میکنم معلم زیست: عای(اقای)لطفا ژن را تعریف کنید معلم زمین شناسی:این دیگه اخرش بود یعنی حرف میزد ما بهش میخندیدم اینقدر چرت و پرت میگفت که نگو معلم تاریخ:این ازاون معلم تاریخ های تاپ بود میومد تاریخ و بدون سانسور میگفت تیکه کلامش :عن اقا.عن کلفت واسه کنکور هم که دیگه نگو
این مطلب در 1393/04/29 23:15:33 نوشته شده است و در 1393/04/29 23:18:55 ویرایش شده است .
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا |
|
1393/04/29 23:18:49
آقایون محترم..........معلم فیزیک
اینا ساده است..........معلم ریاضی بلی!..........معلم انگلیسی حمید(معلم ورزشمون راه میرفت...میگفت حمید.با من بود) و . . . s29
WOLF ...LOADING JIST FOR FUN : |
|
1393/04/29 23:20:08
تیکه کلام دبیر ادبیات در موقعی ک ازش سوالی میپرسی جان بله
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی : |
|
1393/04/29 23:34:45
معلم عربی ما
ما یک ساعت وقت مفیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید داریم که شما نیم ساعتشو میگریرد اصن ر کلاس که درس میده کسی محلش نمی ده همه بهش میگن کلاغ زنگ میخوره میگه همه بچه ها قار قار میگم یک وقت انجمن رو نزارن توی شهر های متروکه گیگینز
|
|
1393/04/29 23:37:40
معلم ریاضیمون
میگه من به خاطر شما توی خونه و زندیگم دچار مشکل شدم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ بدبخت می رفت به ساده ترین راه حل ها درس رو میداد هفته بعد هیچ * بلد نبود خخخخخخخخخخ بعدش سریع می رف سراغ معاون یکی از بچه ها رفته بود نوشته به چهار تا هفتتا نوشته بود 29 میگم یک وقت انجمن رو نزارن توی شهر های متروکه گیگینز
|
|
1393/04/29 23:45:10
گپ بیخوئد نزن
ایگپ میزنی بنال ببینم چی میگی هیس دانش اموزان نمیخندن |
منوی کاربری
|
||