بچه های پارسال خیلی از شما بهتر بودن
بدون استثنا همه معلمام تا حالا از اول ابتدایی گفتن
بدون استثنا همه معلمام تا حالا از اول ابتدایی گفتن
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/01/28 12:52:09
بچه های پارسال خیلی از شما بهتر بودن
بدون استثنا همه معلمام تا حالا از اول ابتدایی گفتن |
|
1393/01/28 12:59:14
معلم شیمی ماهم اینو میگه.البته ترکیش. |
|
1393/01/28 13:41:47
ببین برادره من
نکته
|
|
1393/01/29 10:01:53
احمقه بیشعور ... (معلم زبان با لهجه ترکمنی ، هر کی رو بخواد صدا کنه اینو میگه )
قدم به قدم (با حرکت دست) ... اتمام حجت میکنم ... کار ندارم ... (ریاضی) یا به قول آقا ... (علوم اجتماعی) Hosein Sharv
حـســـیـن شـ♛ـارو |
|
1393/01/29 12:33:26
قاشق نشسته تکه کلام معلم عربی
بیاد اقایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی..........تکه کلام معلم تاریخ اینم امضا
http://8pic.ir/images/7vmzs5o67fue26e67c84.png |
|
1393/01/29 12:50:13
تیکه کلام نیست ولی گاها معلم ریاضی دوم دبیرستانمون اینو میگفت.
دوم های سال پیش خیلی از شما قوی تر بودن 5 نفرشون از مدرسه اخراج شدن(تیزهوشان تجدیدی ها رو میندازه بیرون) شما... جالبه نه اون سال نه سال های بعد همه ی ما کنار هم موندیم بدون یک تلفات ضعیف ترین کلاس هم ما بودیم. |
|
1393/01/29 12:50:56
ناظم دوره دبیرستان ما
من تاکید میکنم فردا باید پدر و مادرتو بیاری مدرسه....ناظم نه.........دبیر ریاضی سیفون ...........دبیر اجتماعی بیشتر بود یادم رفتش علیرضا
بچه مازندران . . . امیرحسین ، شایان و رسول بچه خراسان |
|
1393/01/29 13:06:17
من یادم نمیاد دیروز ناهار چی خوردم چطوری چند سال پیشو به خاطر داشته باشم؟
ولی یک چند تا تیکه کلام و سوتی هاشون یادمه : اون سر نبشیه بیاد پای تخته (( معلم ریاضی به منی که سر میز نشسته بودم گفتش )) اهای گوش کن مگرنه پس فردا میری امتحان میدی از 20 نمره 2 میگیری (( معلم ریاضی )) بابا جان (( مدیر دبیرستان ( کلا ادم با حالی هستش طوری که تا همین لان که کلی ازون موقع گذشته باهاش در ارتباط هستن بچه ها ) )) اینطوری میشه هان؟ (( معلم فیزیک! کلا سوال رو خودش مطرح میکرد خودش حل میکرد بعد به بچه هایی که بعضی قسمت ها رو جواب دادن نمره میداد:lol) کلا این ها از سال 3 دبیرستان اخرین سالی که تو اون مدرسه بودم یادم میاد بعدش هم که کلا چسبیدم به درس و سرم تو کار خودم بود http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس |
|
1393/01/31 22:40:31
ریاضی:بیا بورو بیرون دیگه مرتیکه ی اولاغ(با یه لهجه ای میگه) و یه چن نفرو بندازییم بیرون دوروست میشه
زبان:آهان تو داوطلبی دانش اموز: نه اقا!!! -چرا داری حرف میزنی یعنی داو طلبی به یه دانش اموز دیگه:پس تو هم داو طلبی فیزیک: من این جا دارم گلومو برای تو پاره میکنم شیمی:ساکت شوووووووو احــــــــــــــــــــــــــمق عربی:به به به بالام (بچه)جان تاریخ جغرافیای پارسال:دووووشان(خرگوش) با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |
|
1393/01/31 22:42:24
کلا معلم ها اگر چرت و پرت سر کلاس نگن ما الان ایران نبودیم
زنده بادمدیر انجمن با غیرت
زنده بادکارشناس با تجربه زنده بادمدیر انجمن2 همیشه آنلاین |
منوی کاربری
|
||