بچه های پارسال خیلی از شما بهتر بودن
بدون استثنا همه معلمام تا حالا از اول ابتدایی گفتن
بدون استثنا همه معلمام تا حالا از اول ابتدایی گفتن
| نویسنده | پیغام |
|---|---|
|
1393/01/28 12:52:09
بچه های پارسال خیلی از شما بهتر بودن
بدون استثنا همه معلمام تا حالا از اول ابتدایی گفتن |
|
1393/01/28 12:59:14
معلم شیمی ماهم اینو میگه.البته ترکیش. |
|
1393/01/28 13:41:47
ببین برادره من
نکته
|
|
1393/01/29 10:01:53
احمقه بیشعور ... (معلم زبان با لهجه ترکمنی ، هر کی رو بخواد صدا کنه اینو میگه
قدم به قدم (با حرکت دست) ... اتمام حجت میکنم ... کار ندارم ... (ریاضی) یا به قول آقا ... (علوم اجتماعی) Hosein Sharv
حـســـیـن شـ♛ـارو |
|
1393/01/29 12:33:26
قاشق نشسته تکه کلام معلم عربی
بیاد اقایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی..........تکه کلام معلم تاریخ اینم امضا
![]() http://8pic.ir/images/7vmzs5o67fue26e67c84.png |
|
1393/01/29 12:50:13
تیکه کلام نیست ولی گاها معلم ریاضی دوم دبیرستانمون اینو میگفت.
دوم های سال پیش خیلی از شما قوی تر بودن 5 نفرشون از مدرسه اخراج شدن(تیزهوشان تجدیدی ها رو میندازه بیرون) شما... جالبه نه اون سال نه سال های بعد همه ی ما کنار هم موندیم بدون یک تلفات ضعیف ترین کلاس هم ما بودیم. |
|
1393/01/29 12:50:56
ناظم دوره دبیرستان ما
من تاکید میکنم فردا باید پدر و مادرتو بیاری مدرسه....ناظم نه.........دبیر ریاضی سیفون ...........دبیر اجتماعی بیشتر بود یادم رفتش علیرضا
بچه مازندران . . . امیرحسین ، شایان و رسول بچه خراسان |
|
1393/01/29 13:06:17
من یادم نمیاد دیروز ناهار چی خوردم چطوری چند سال پیشو به خاطر داشته باشم؟
ولی یک چند تا تیکه کلام و سوتی هاشون یادمه : اون سر نبشیه بیاد پای تخته اهای گوش کن مگرنه پس فردا میری امتحان میدی از 20 نمره 2 میگیری (( معلم ریاضی )) بابا جان (( مدیر دبیرستان ( کلا ادم با حالی هستش طوری که تا همین لان که کلی ازون موقع گذشته باهاش در ارتباط هستن بچه ها ) )) اینطوری میشه هان؟ (( معلم فیزیک! کلا سوال رو خودش مطرح میکرد خودش حل میکرد بعد به بچه هایی که بعضی قسمت ها رو جواب دادن نمره میداد کلا این ها از سال 3 دبیرستان اخرین سالی که تو اون مدرسه بودم یادم میاد بعدش هم که کلا چسبیدم به درس و سرم تو کار خودم بود http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس |
|
1393/01/31 22:40:31
ریاضی:بیا بورو بیرون دیگه مرتیکه ی اولاغ(با یه لهجه ای میگه) و یه چن نفرو بندازییم بیرون دوروست میشه
زبان:آهان تو داوطلبی دانش اموز: نه اقا!!! -چرا داری حرف میزنی یعنی داو طلبی به یه دانش اموز دیگه:پس تو هم داو طلبی فیزیک: من این جا دارم گلومو برای تو پاره میکنم شیمی:ساکت شوووووووو احــــــــــــــــــــــــــمق عربی:به به به بالام (بچه)جان تاریخ جغرافیای پارسال:دووووشان(خرگوش) با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |
|
1393/01/31 22:42:24
کلا معلم ها اگر چرت و پرت سر کلاس نگن ما الان ایران نبودیم
زنده بادمدیر انجمن با غیرت
زنده بادکارشناس با تجربه زنده بادمدیر انجمن2 همیشه آنلاین |
|
منوی کاربری
|
||