ریاضی:
اگه میخواید شما حرف بزنید من ساکت باشم دیگه ؟!
عربی :
آقایوووون ، لطفا
فیزیک :
چرا با شـرت و کرسـت اومدی سرکلاس؟
عربی پارسال:
شماره پدرتو بده ببینم
ادبیات:
الـاغ شدی؟
مگه با شرت میاین سر کلاس که معلمتون میگه
بعضی وقتا بعضیا بعد از ورزش با شـرت ورزشی میان ، ولی کلا به اونایی که لباس ورزشی و راحتی دارن این حرفو میزنه
هر وقت لباس راحتی می پوشیدین اون مورد دیگه رو می گفت؟؟؟
god is good
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]ریاضی:
اگه میخواید شما حرف بزنید من ساکت باشم دیگه ؟!
عربی :
آقایوووون ، لطفا
فیزیک :
چرا با شـرت و کرسـت اومدی سرکلاس؟
عربی پارسال:
شماره پدرتو بده ببینم
ادبیات:
الـاغ شدی؟
[/div][/quote]
مگه با شرت میاین سر کلاس که معلمتون میگه:shock:[/div][/quote]
بعضی وقتا بعضیا بعد از ورزش با شـرت ورزشی میان ، ولی کلا به اونایی که لباس ورزشی و راحتی دارن این حرفو میزنه ;)[/div][/quote]
هر وقت لباس راحتی می پوشیدین اون مورد دیگه رو می گفت؟؟؟:oops:
عربی:من میتونم برم یه کلاس خصوصی60 تومن هم بگیرم به جای این که بیام برای شما30(دقیق یادم نیست شاید20 بودم) بیام کلاس بزارم تازه دیشب کلاس بود خونه ی یک نفر بهم پیتزا هم دادن----کوچولو تو بیا پای تخته
زبان:هیچ قاعده ی زبان صد درصد نیست---شما برو این کاری رو که من می گم انجام بده اگر موفق نشدی بیا تف بکن توی صورت من----زبان زبان خلاصه هست----برین این کتاب رو بخرین12 هزار تومن قیمت نیم کیلو شیر
ریاضی:بوزینه---قلمبوس---بتمرگ(البته همه رو با شوخی می گفت)---الان من جرات ندارم شما رو بندازم بیرون همه ی معلما میگن اگر وزیرم بیاد تو رو توی کلاس راه نمیدم ولی اگر من شما رو انداختم بیرون و شما شکایت کردی منو اخراج می کنن ولی حواست باشه هیچ کی نمیتونه به من اجبار کنه که سر کلاست بشینم شه همین الان میرم
ادبیات فارسی یا اجتماعی:یعنی آقای بیشعو ر خاک تو سرت تو فک کردی من تکالیفت رو نگاه نمی کنم؟؟؟گمشو گمشو از چشمم افتادی
شیمی:دقت کردی
دینی:جوش نزن
god is good
[b]معلمای دوره ی راهنماییم خیلی تکه کلام داشتن...
عربی:من میتونم برم یه کلاس خصوصی60 تومن هم بگیرم به جای این که بیام برای شما30(دقیق یادم نیست شاید20 بودم) بیام کلاس بزارم تازه دیشب کلاس بود خونه ی یک نفر بهم پیتزا هم دادن----کوچولو تو بیا پای تخته[/b]:?
[b]زبان:هیچ قاعده ی زبان صد درصد نیست---شما برو این کاری رو که من می گم انجام بده اگر موفق نشدی بیا تف بکن توی صورت من----زبان زبان خلاصه هست----برین این کتاب رو بخرین12 هزار تومن قیمت نیم کیلو شیر[/b]:shock:
[b]ریاضی:بوزینه---قلمبوس---بتمرگ(البته همه رو با شوخی می گفت)---الان من جرات ندارم شما رو بندازم بیرون همه ی معلما میگن اگر وزیرم بیاد تو رو توی کلاس راه نمیدم ولی اگر من شما رو انداختم بیرون و شما شکایت کردی منو اخراج می کنن ولی حواست باشه هیچ کی نمیتونه به من اجبار کنه که سر کلاست بشینم شه همین الان میرم
ادبیات فارسی یا اجتماعی:یعنی آقای بیشعو ر خاک تو سرت تو فک کردی من تکالیفت رو نگاه نمی کنم؟؟؟گمشو گمشو از چشمم افتادی[/b]
[b]شیمی:دقت کردی[/b]:geek:
[b]دینی:جوش نزن[/b];)
یه معلم داریم خداحفظش کنه آدم خوبیه
تیکه کلامشم اینه : ) با لهجه مشهدیه غلیظ بخونید
Ee joor darsere khandan fayde nederec
ترجمش : این جور درس خوندن فایده ندارد
ما هم بعد از اینکه کلاسش تموم میشه با هم دیگه هم صدا و با ریتم جملشو میخونیم الان دیگه جوری شده حتی ناظما هم گهگاهی برای شوخی اینو به ما میگن !
طــرف با 9 تا جمعیت تمدید حمایت زده آدم به کی بگه خب
ما هم بعد از اینکه کلاسش تموم میشه با هم دیگه هم صدا و با ریتم جملشو میخونیم الان دیگه جوری شده حتی ناظما هم گهگاهی برای شوخی اینو به ما میگن !
اصفهونی بخونیم بهتر نیسسسس.
[quote][div][b]dark viper[/b][/div][div]یه معلم داریم خداحفظش کنه آدم خوبیه
[/div][/quote]
طــرف با 9 تا جمعیت تمدید حمایت زده آدم به کی بگه خب
هرجور دوس داری بخون
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]dark viper[/b][/div][div]یه معلم داریم خداحفظش کنه آدم خوبیه
[/div][/quote]
اصفهونی بخونیم بهتر نیسسسس.[/div][/quote]
دبیر ریاضیمون: تیکه کلام نداره فقط حرکتیه
تا حرف میزنیم با دستش اشاره میکنه ب دفترمدرسه (یعنی میفرستمتون دفتر) یا خودکار قرمزشو نشون میده (یعنی واستون منفی میزارم)
هر چی :ی وری -خل و چله -عقب مونده -تصادفی -سرطانی - تو این کلاسه
نادون -نمرتون کم بشه پوستون را می کنم - بربری ...!! - و..............
در کل باحاله
عجب
هر چی :ی وری -خل و چله -عقب مونده -تصادفی -سرطانی - تو این کلاسه:D
نادون -نمرتون کم بشه پوستون را می کنم - بربری ...!! - و..............
در کل باحاله:)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.