من فارم شدم 600 تا سرباز داشتم میدونم کمه اما 3 نفر با هم یکی شدند و داغونم کردند هر کدومشون 2 تا شکست داشت اما دیگه کاری که نباید میشد شد اما فعلا راضیشون کردم باهام کاری نداشته باشندممنون از پاسختون
داش اسمت تو بازی چیه ؟
توی هر 3 سرور که شما هستید death هستم کوچیک شما اسم شما چیه
داش من تو سرور 6 و 7 و 8 بازی می کنم اسمم من تو بازی کوروش به انگلیسی هست داداشم داش تو سرور 8 بازی نمی کنی
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]death[/b][/div][div][quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]death[/b][/div][div]من فارم شدم 600 تا سرباز داشتم میدونم کمه اما 3 نفر با هم یکی شدند و داغونم کردند هر کدومشون 2 تا شکست داشت اما دیگه کاری که نباید میشد شد اما فعلا راضیشون کردم باهام کاری نداشته باشند:mrgreen::mrgreen:ممنون از پاسختون[/div][/quote]
داش اسمت تو بازی چیه ؟ [/div][/quote]
توی هر 3 سرور که شما هستید death هستم کوچیک شما اسم شما چیه[/div][/quote]
داش من تو سرور 6 و 7 و 8 بازی می کنم اسمم من تو بازی کوروش به انگلیسی هست داداشم داش تو سرور 8 بازی نمی کنی
دوست عزیزم ارش خان درست می گیه اسم من korosh و اسم های من گناوه _ 01 و گناوه _ 02 کار داشتید بهم پیام ارسال کنید
این مطلب در 1391/08/07 13:29:59 نوشته شده است و در 1391/08/07 13:30:30 ویرایش شده است .
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]korosh
اتحاد کرد ا...
کناره منه دقیقا:mrgreen:[/div][/quote]
دوست عزیزم ارش خان درست می گیه اسم من korosh و اسم های من گناوه _ 01 و گناوه _ 02 کار داشتید بهم پیام ارسال کنید
سرباز چون اگه نداشته باشی تا میایی یه شهر را بنا کنی مهاجر که میزنی هنوز 5 تا نشده نابود میکنند
داداش تو هم داری گند میزنی به انجمن.هر چی تایپیک چند ماه پیش رو بالا میاری.نکن جون من!!!!!!این کارت تو حلق دیمن
[quote][div][b]famili[/b][/div][div]سرباز چون اگه نداشته باشی تا میایی یه شهر را بنا کنی مهاجر که میزنی هنوز 5 تا نشده نابود میکنند[/div][/quote]
داداش تو هم داری گند میزنی به انجمن.هر چی تایپیک چند ماه پیش رو بالا میاری.نکن جون من!!!!!!این کارت تو حلق دیمن:lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.