اول بازی 80 تا سکه جایزه میده.اون 80 تارو تو دور روز اول بزن یعنی چجوری؟
دوساختمان در صف ساخت.
دو افزونه در صف ساخت
40 درصد منابع
و خرید منابع.
حالا 1000 تا شمشیر نشد 500 تا هم باشه خوبه.
موقعیت شهرتم جنوب غربی بزن.از ساعت 12 شب که سرور شروع میشه شما بزار یکی دوساعت بگزره بعد شروع کن.
بعد همین که دیدی اطراف تحت حمایت از تازه واردین نیستن شروع به غارت کن. روزی به 200 300 تا اکانت که جمعیت 9 هست حمله کن.
زود تر از همه هم منابع رو به 10 برسون.
خوب من این حرفا رو قبول دارم و درست می گی شهری که جمیعتش 9 است چیزی که نداره منابع هیچی نداره
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]اول بازی 80 تا سکه جایزه میده.اون 80 تارو تو دور روز اول بزن یعنی چجوری؟
دوساختمان در صف ساخت.
دو افزونه در صف ساخت
40 درصد منابع
و خرید منابع.
موقعیت شهرتم جنوب غربی بزن.از ساعت 12 شب که سرور شروع میشه شما بزار یکی دوساعت بگزره بعد شروع کن.
بعد همین که دیدی اطراف تحت حمایت از تازه واردین نیستن شروع به غارت کن. روزی به 200 300 تا اکانت که جمعیت 9 هست حمله کن.
زود تر از همه هم منابع رو به 10 برسون.[/div][/quote]
خوب من این حرفا رو قبول دارم و درست می گی شهری که جمیعتش 9 است چیزی که نداره منابع هیچی نداره
اول بازی 80 تا سکه جایزه میده.اون 80 تارو تو دور روز اول بزن یعنی چجوری؟
دوساختمان در صف ساخت.
دو افزونه در صف ساخت
40 درصد منابع
و خرید منابع.
زود تر از همه هم منابع رو به 10 برسون.
فهمیدم منتهی به شما 80 تا میده به من 40 تا میده چون رمز ایمیلی رو که باش توی بقیه ی سرور ها ثبت نام کردم یادم رفته نگفتی کدوم سرور؟؟اسمتون رو هم بذارید ممنون
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]اول بازی 80 تا سکه جایزه میده.اون 80 تارو تو دور روز اول بزن یعنی چجوری؟
دوساختمان در صف ساخت.
دو افزونه در صف ساخت
40 درصد منابع
و خرید منابع.
زود تر از همه هم منابع رو به 10 برسون.[/div][/quote]
فهمیدم منتهی به شما 80 تا میده به من 40 تا میده چون رمز ایمیلی رو که باش توی بقیه ی سرور ها ثبت نام کردم یادم رفته نگفتی کدوم سرور؟؟اسمتون رو هم بذارید ممنون
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]چرا از هر منبع 1000 تا داره.
داداش آشیل سرور 8 به نام bounty hunter[/div][/quote]
خیلی خوبه داداش موفق باشی واقعا اکانت قدرتمندی داری
یه سوال مثلا تا بهت مدال میده شنبه برای اولین بار که انلاین میشی بهت پیغام میده که مدال اوردی و از اینجوری چیزا؟؟؟؟
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]death[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]چرا از هر منبع 1000 تا داره.
خیلی خوبه داداش موفق باشی واقعا اکانت قدرتمندی داری[/div][/quote]
نوکرتم داداش.قابلتو نداره.[/div][/quote]
یه سوال مثلا تا بهت مدال میده شنبه برای اولین بار که انلاین میشی بهت پیغام میده که مدال اوردی و از اینجوری چیزا؟؟؟؟
نه داداش.من که چیزی دریافت نکردم.ولی سرور 8 بیشتریا پاپ بازنا.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]death[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]death[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]چرا از هر منبع 1000 تا داره.
خیلی خوبه داداش موفق باشی واقعا اکانت قدرتمندی داری[/div][/quote]
نوکرتم داداش.قابلتو نداره.[/div][/quote]
یه سوال مثلا تا بهت مدال میده شنبه برای اولین بار که انلاین میشی بهت پیغام میده که مدال اوردی و از اینجوری چیزا؟؟؟؟[/div][/quote]
نه داداش.من که چیزی دریافت نکردم.ولی سرور 8 بیشتریا پاپ بازنا.
من فارم شدم 600 تا سرباز داشتم میدونم کمه اما 3 نفر با هم یکی شدند و داغونم کردند هر کدومشون 2 تا شکست داشت اما دیگه کاری که نباید میشد شد اما فعلا راضیشون کردم باهام کاری نداشته باشندممنون از پاسختون
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
من فارم شدم 600 تا سرباز داشتم میدونم کمه اما 3 نفر با هم یکی شدند و داغونم کردند هر کدومشون 2 تا شکست داشت اما دیگه کاری که نباید میشد شد اما فعلا راضیشون کردم باهام کاری نداشته باشند:mrgreen::mrgreen:ممنون از پاسختون
من فارم شدم 600 تا سرباز داشتم میدونم کمه اما 3 نفر با هم یکی شدند و داغونم کردند هر کدومشون 2 تا شکست داشت اما دیگه کاری که نباید میشد شد اما فعلا راضیشون کردم باهام کاری نداشته باشندممنون از پاسختون
داش اسمت تو بازی چیه ؟
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]death[/b][/div][div]من فارم شدم 600 تا سرباز داشتم میدونم کمه اما 3 نفر با هم یکی شدند و داغونم کردند هر کدومشون 2 تا شکست داشت اما دیگه کاری که نباید میشد شد اما فعلا راضیشون کردم باهام کاری نداشته باشند:mrgreen::mrgreen:ممنون از پاسختون[/div][/quote]
داش اسمت تو بازی چیه ؟
داش اسمت تو بازی چیه ؟
توی هر 3 سرور که شما هستید death هستم کوچیک شما اسم شما چیه
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
[quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]death[/b][/div][div]من فارم شدم 600 تا سرباز داشتم میدونم کمه اما 3 نفر با هم یکی شدند و داغونم کردند هر کدومشون 2 تا شکست داشت اما دیگه کاری که نباید میشد شد اما فعلا راضیشون کردم باهام کاری نداشته باشند:mrgreen::mrgreen:ممنون از پاسختون[/div][/quote]
داش اسمت تو بازی چیه ؟ [/div][/quote]
توی هر 3 سرور که شما هستید death هستم کوچیک شما اسم شما چیه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.