هر کدوم از این ها اون یکی رو تکمیل می کنه مثلا اینجوری
وقتی تحت حمایت کسی هستی میدونی که جات امنه اون موقع با سکه خیلی سریع منابع رو ارتقا میدی با منابع زیاد سرباز زیاد و غارت زیاد می کنی وقوی میشه همه ی اینها به نحوه ی خودش تکمیل کننده ی دیگری است
داداش من میدونم دوست داری مدال غارت رو بگیری داداش فقط اول بازی باید تو روز دوم سرور 1000 تا شمشیرز ن داشته باشی. راحت میتونی بعدش غارت کنی و همرو فارم کنی.امروز صبح فکر نمیکردم خودم بگیرم ولی 3 تا مدال گرفتموتازه با 1000 تا نیرو شروع کردم الان خیلی بیشتره.دورمم پر فارمه.
شما خودت 1 به 1 برای ما بگو چگونه در روز 2 بازی من 1000 شمشیرزن داشته باشم اول چیا رو ارتقا میدی و........سرور 8 رو میگید
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]death[/b][/div][div]هر کدوم از این ها اون یکی رو تکمیل می کنه مثلا اینجوری
وقتی تحت حمایت کسی هستی میدونی که جات امنه اون موقع با سکه خیلی سریع منابع رو ارتقا میدی با منابع زیاد سرباز زیاد و غارت زیاد می کنی وقوی میشه همه ی اینها به نحوه ی خودش تکمیل کننده ی دیگری است[/div][/quote]
داداش من میدونم دوست داری مدال غارت رو بگیری داداش فقط اول بازی باید تو روز دوم سرور 1000 تا شمشیرز ن داشته باشی. راحت میتونی بعدش غارت کنی و همرو فارم کنی.امروز صبح فکر نمیکردم خودم بگیرم ولی 3 تا مدال گرفتموتازه با 1000 تا نیرو شروع کردم الان خیلی بیشتره.دورمم پر فارمه.:D:D[/div][/quote]
شما خودت 1 به 1 برای ما بگو چگونه در روز 2 بازی من 1000 شمشیرزن داشته باشم اول چیا رو ارتقا میدی و........سرور 8 رو میگید
با سکه بازی نکنید
بازی رو به خاطر جایزش هم بازی نکنید به خاطر دویتیو و سرگرمیو این جور چیزا بازی کنید
این خوبه من می خوام برای مدال بازی کنم که یه شانس برای مدافعین هفته ی سرور 8 داشتم که پرید حالا موندم برای چی بازی کنم
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
[quote][div][b]girls[/b][/div][div]با سکه بازی نکنید
بازی رو به خاطر جایزش هم بازی نکنید به خاطر دویتیو و سرگرمیو این جور چیزا بازی کنید[/div][/quote]
این خوبه من می خوام برای مدال بازی کنم که یه شانس برای مدافعین هفته ی سرور 8 داشتم که پرید حالا موندم برای چی بازی کنم
با سکه بازی نکنید
بازی رو به خاطر جایزش هم بازی نکنید به خاطر دویتیو و سرگرمیو این جور چیزا بازی کنید
پس قهر نیستی
شکر
از ۱۳۹۱
younicked
[quote][div][b]death[/b][/div][div][quote][div][b]girls[/b][/div][div]با سکه بازی نکنید
بازی رو به خاطر جایزش هم بازی نکنید به خاطر دویتیو و سرگرمیو این جور چیزا بازی کنید[/div][/quote]
این خوبه من می خوام برای مدال بازی کنم که یه شانس برای مدافعین هفته ی سرور 8 داشتم که پرید حالا موندم برای چی بازی کنم[/div][/quote]
پس قهر نیستی:P
شکر
وقتی تحت حمایت کسی هستی میدونی که جات امنه اون موقع با سکه خیلی سریع منابع رو ارتقا میدی با منابع زیاد سرباز زیاد و غارت زیاد می کنی وقوی میشه همه ی اینها به نحوه ی خودش تکمیل کننده ی دیگری است
موافقم
بالا خره یکیش هست از همه مهم تره که می تونی زود شهری رو بنا که کسی جرت حمله بهشو نداره شاید اگر سکه نباشه بازم بشه نفر اول بشه
برید پرو فایل نفر اول جدول سرور 7 رو ببنید یه عکس گذاشته به ادرش برید و ببنید که اون با سکه بازی نمی کنه
من از تصویرش هیچی نفهمیدم!!!!اما اینکه معلومه داره سکه خرج می کنه
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
[quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]girls[/b][/div][div][quote][div][b]death[/b][/div][div]هر کدوم از این ها اون یکی رو تکمیل می کنه مثلا اینجوری
وقتی تحت حمایت کسی هستی میدونی که جات امنه اون موقع با سکه خیلی سریع منابع رو ارتقا میدی با منابع زیاد سرباز زیاد و غارت زیاد می کنی وقوی میشه همه ی اینها به نحوه ی خودش تکمیل کننده ی دیگری است[/div][/quote]
موافقم[/div][/quote]
بالا خره یکیش هست از همه مهم تره که می تونی زود شهری رو بنا که کسی جرت حمله بهشو نداره شاید اگر سکه نباشه بازم بشه نفر اول بشه [/div][/quote]
برید پرو فایل نفر اول جدول سرور 7 رو ببنید یه عکس گذاشته به ادرش برید و ببنید که اون با سکه بازی نمی کنه [/div][/quote]
با سکه بازی نکنید
پس قهر نیستی
شکر
شرمنده الان نامتون رو دیدم
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
[quote][div][b]girls[/b][/div][div][quote][div][b]death[/b][/div][div][quote][div][b]girls[/b][/div][div]با سکه بازی نکنید
این خوبه من می خوام برای مدال بازی کنم که یه شانس برای مدافعین هفته ی سرور 8 داشتم که پرید حالا موندم برای چی بازی کنم[/div][/quote]
شکر[/div][/quote]
شرمنده الان نامتون رو دیدم:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
با سکه بازی نکنید
پس قهر نیستی
شکر
شرمنده الان نامتون رو دیدم
ببخشید میشه یه چی بگم
از ۱۳۹۱
younicked
[quote][div][b]death[/b][/div][div][quote][div][b]girls[/b][/div][div][quote][div][b]death[/b][/div][div][quote][div][b]girls[/b][/div][div]با سکه بازی نکنید
شکر[/div][/quote]
شرمنده الان نامتون رو دیدم:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:Pببخشید میشه یه چی بگم
موافقم
بالا خره یکیش هست از همه مهم تره که می تونی زود شهری رو بنا که کسی جرت حمله بهشو نداره شاید اگر سکه نباشه بازم بشه نفر اول بشه
برید پرو فایل نفر اول جدول سرور 7 رو ببنید یه عکس گذاشته به ادرش برید و ببنید که اون با سکه بازی نمی کنه
نفهمیدی این قدر واضع نوشته خرید سکه 000 پر داخت انلاین می دونی چیه ؟
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]death[/b][/div][div][quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]girls[/b][/div][div][quote][div][b]death[/b][/div][div]هر کدوم از این ها اون یکی رو تکمیل می کنه مثلا اینجوری
موافقم[/div][/quote]
بالا خره یکیش هست از همه مهم تره که می تونی زود شهری رو بنا که کسی جرت حمله بهشو نداره شاید اگر سکه نباشه بازم بشه نفر اول بشه [/div][/quote]
برید پرو فایل نفر اول جدول سرور 7 رو ببنید یه عکس گذاشته به ادرش برید و ببنید که اون با سکه بازی نمی کنه [/div][/quote]
من از تصویرش هیچی نفهمیدم!!!!اما اینکه معلومه داره سکه خرج می کنه[/div][/quote]
نفهمیدی این قدر واضع نوشته خرید سکه 000 پر داخت انلاین می دونی چیه ؟
اول بازی 80 تا سکه جایزه میده.اون 80 تارو تو دور روز اول بزن یعنی چجوری؟
دوساختمان در صف ساخت.
دو افزونه در صف ساخت
40 درصد منابع
و خرید منابع.
حالا 1000 تا شمشیر نشد 500 تا هم باشه خوبه.
موقعیت شهرتم جنوب غربی بزن.از ساعت 12 شب که سرور شروع میشه شما بزار یکی دوساعت بگزره بعد شروع کن.
بعد همین که دیدی اطراف تحت حمایت از تازه واردین نیستن شروع به غارت کن. روزی به 200 300 تا اکانت که جمعیت 9 هست حمله کن.
زود تر از همه هم منابع رو به 10 برسون.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
اول بازی 80 تا سکه جایزه میده.اون 80 تارو تو دور روز اول بزن یعنی چجوری؟
دوساختمان در صف ساخت.
دو افزونه در صف ساخت
40 درصد منابع
و خرید منابع.
حالا 1000 تا شمشیر نشد 500 تا هم باشه خوبه.
موقعیت شهرتم جنوب غربی بزن.از ساعت 12 شب که سرور شروع میشه شما بزار یکی دوساعت بگزره بعد شروع کن.
بعد همین که دیدی اطراف تحت حمایت از تازه واردین نیستن شروع به غارت کن. روزی به 200 300 تا اکانت که جمعیت 9 هست حمله کن.
زود تر از همه هم منابع رو به 10 برسون.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.