ممل فشفه و ساواستیکا به تاریخ پیوستند
قهرمان turkoqlo و criminals با جمعیتی که دارند توانستد این دو غول بی سرو شاخ دم رو فارم کنند
هر کسی با اتحاد هشـــتـــاد ســــردار در بیفته عاقبتش صفر شدنه
من بازی ترک رو دیدم ولی اون یکی دوستمون با اون جمعیتی که داره چطور توی تاپ غارت هست البته رتبه هجومی و دفاعی خوبی هم داره؟
بله رفیق اینجا اتحاد هشـتــادســـردار هست از اتحاد بزرگ ما هر کاری برمیاد
ای بابا 4 تا مولتی بازه پاپ باز جمع شدن حرف از قدرت میزنن عزیز هر سروری که ما بودیم رو دستمون کسی بلند نشده شمام خیلی به اتحاد پیزوریت نناز. نمونش سرور 6 بود که بهترین ها زد پیمان برادری رو از کل عصرپادشاهان حذف کرد والا خیلیا سرور 15 جلو ما دست به سینه بودن از قدرت ما و بعد این که سرور تموم شد اومدن من من کردن که نمونش این یارو khashm که زدیم شهر 1 و 2 اینو 0 کردیم یا نمونش king sf که هر هفته بالای 1 میلیارد غارتش بودو زدیم 14 تا شهر اولشو 0 کردیم والا ما هر سرور بودیم کسی رو دستمون نیومد. سرور 24 هم سره اعتراض به قوانین نیومدیم. ایشالا سرور سوپر اکسپرس بعدی میایم ببینیم که این همه ادعاتون سره چیه
داداش شما هم بخودت نناز اگه این سرور بودی حتما از روت رد میشدیم تا بدونی بچه های هشتاد سردار کین برو سرور 17 به مدالام نیگا کن بعد بیا باهم بحرف همون خشم سرور 20 یا 21 که بود اتحاد زده بودن بهم میگفت فقط بیا چند مدت پلیرم باش
ببین دیگه درسته جمعیتم کمه ولی اندازهی نفر دوم سرور نیرو دارم
خــدایا هیچ کسی رو اونقدر تنها نکن به هر کســــِی بگه عشـــــقم
rezaalone
alireza
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][b]ممل فشفه و ساواستیکا به تاریخ پیوستند
قهرمان turkoqlo و criminals با جمعیتی که دارند توانستد این دو غول بی سرو شاخ دم رو فارم کنند
هر کسی با اتحاد هشـــتـــاد ســــردار در بیفته عاقبتش صفر شدنه [/b][/div][/quote]
من بازی ترک رو دیدم ولی اون یکی دوستمون با اون جمعیتی که داره چطور توی تاپ غارت هست البته رتبه هجومی و دفاعی خوبی هم داره؟[/div][/quote]
[b]بله رفیق اینجا اتحاد هشـتــادســـردار هست از اتحاد بزرگ ما هر کاری برمیاد [/b][/div][/quote]
:lol: ای بابا 4 تا مولتی بازه پاپ باز جمع شدن حرف از قدرت میزنن:lol: عزیز هر سروری که ما بودیم رو دستمون کسی بلند نشده:lol: شمام خیلی به اتحاد پیزوریت نناز. نمونش سرور 6 بود که بهترین ها زد پیمان برادری رو از کل عصرپادشاهان حذف کرد:lol: والا خیلیا سرور 15 جلو ما دست به سینه بودن از قدرت ما و بعد این که سرور تموم شد اومدن من من کردن که نمونش این یارو khashm که زدیم شهر 1 و 2 اینو 0 کردیم:lol: یا نمونش king sf که هر هفته بالای 1 میلیارد غارتش بودو زدیم 14 تا شهر اولشو 0 کردیم:lol: والا ما هر سرور بودیم کسی رو دستمون نیومد. سرور 24 هم سره اعتراض به قوانین نیومدیم. ایشالا سرور سوپر اکسپرس بعدی میایم ببینیم که این همه ادعاتون سره چیه:lol:[/div][/quote]
[b]داداش شما هم بخودت نناز اگه این سرور بودی حتما از روت رد میشدیم تا بدونی بچه های هشتاد سردار کین برو سرور 17 به مدالام نیگا کن بعد بیا باهم بحرف همون خشم سرور 20 یا 21 که بود اتحاد زده بودن بهم میگفت فقط بیا چند مدت پلیرم باش
ببین دیگه درسته جمعیتم کمه ولی اندازهی نفر دوم سرور نیرو دارم [/b]
واقعا خدا بهتون یه چشم بینا بده عزیز من اصلا سرور 22 ثبت نام نکردم سرور 15 رو میگم که همین اقای مانی خانتون اونقد ادعا داشت 2 تا شهر اولشم 0 شد تازه بچه ها دلشون سوخت نزدن دیگه اینو رفتن بقیه اتحادشونو زدن. منم سره اینکه حنان نزاشت اینو بزنم سرور 15 خیلی عصبانی بودم. چون طرف خیلی ادعای بازیش میشد بلدم نبود مولتی خالی کنه. اکانتاشو دادیم پشتیبانی یه 3 باری بستنش سرور 15 عزیز ما هیچ سروری ادعا نداریم ولی اگه اون سرور ادعا کنیم واقعا طرفو سره جاش میشونیم. نمونش این تیم ir قرار شد اولین سرور سوپر اکسپرس با اسم خودشون بیان که چسبوندنو نیومدن بعد همین مانی خان شما نمیدونم یادش بیاد یا نه . تو ریدکال تو روم saeid7 بودیم که اومد گفت رو منم برای زدن مهدی حساب کنید و ... که من همونجا قهوه ای کردم طرفو گفت میزنم صفرت میکنم. والا ما که حتی 1 دونه فیکم از طرفش ندیدیم بیاد چه برسه به حمله تا بوده از این داستانا بوده که طرف میاد 0 میشه 14 تا شهر اولش اقای lord abay بعد طرف میاد سرور 23 میگه من این بودم اون بودم اخرشم 3 میشه که عکساشو ما داریم میزنه فروشی ایشالا سرور سوپر بعدی در خدمدتتون باشیم
پرچم بالاست |۩۩ pro players ۩۩|
اگه سرور تابستانی باشی منو تیمم در خدمت شما هستیم اسممو یاداشت کن یه اشنایی بده بهت قدرتو نشون بدیم اوکی جیگرم عزیزم ادعاتو یه جور کنم زیر اب خفه شی
rezaalone
alireza
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]واقعا خدا بهتون یه چشم بینا بده:lol: عزیز من اصلا سرور 22 ثبت نام نکردم:lol: سرور 15 رو میگم که همین اقای مانی خانتون اونقد ادعا داشت 2 تا شهر اولشم 0 شد:lol: تازه بچه ها دلشون سوخت نزدن دیگه اینو رفتن بقیه اتحادشونو زدن. منم سره اینکه حنان نزاشت اینو بزنم سرور 15 خیلی عصبانی بودم. چون طرف خیلی ادعای بازیش میشد:lol: بلدم نبود مولتی خالی کنه. اکانتاشو دادیم پشتیبانی یه 3 باری بستنش سرور 15:lol: عزیز ما هیچ سروری ادعا نداریم ولی اگه اون سرور ادعا کنیم واقعا طرفو سره جاش میشونیم. نمونش این تیم ir قرار شد اولین سرور سوپر اکسپرس با اسم خودشون بیان که چسبوندنو نیومدن:lol: بعد همین مانی خان شما نمیدونم یادش بیاد یا نه . تو ریدکال تو روم saeid7 بودیم که اومد گفت رو منم برای زدن مهدی حساب کنید و ... که من همونجا قهوه ای کردم طرفو گفت میزنم صفرت میکنم. والا ما که حتی 1 دونه فیکم از طرفش ندیدیم بیاد چه برسه به حمله:lol: تا بوده از این داستانا بوده که طرف میاد 0 میشه 14 تا شهر اولش اقای lord abay بعد طرف میاد سرور 23 میگه من این بودم اون بودم اخرشم 3 میشه که عکساشو ما داریم میزنه فروشی:lol: ایشالا سرور سوپر بعدی در خدمدتتون باشیم:lol:
پرچم بالاست |۩۩ pro players ۩۩|[/div][/quote]
[b]اگه سرور تابستانی باشی منو تیمم در خدمت شما هستیم اسممو یاداشت کن یه اشنایی بده بهت قدرتو نشون بدیم اوکی جیگرم عزیزم ادعاتو یه جور کنم زیر اب خفه شی :lol:[/b]
من بازی ترک رو دیدم ولی اون یکی دوستمون با اون جمعیتی که داره چطور توی تاپ غارت هست البته رتبه هجومی و دفاعی خوبی هم داره؟
ای بابا 4 تا مولتی بازه پاپ باز جمع شدن حرف از قدرت میزنن عزیز هر سروری که ما بودیم رو دستمون کسی بلند نشده شمام خیلی به اتحاد پیزوریت نناز. نمونش سرور 6 بود که بهترین ها زد پیمان برادری رو از کل عصرپادشاهان حذف کرد والا خیلیا سرور 15 جلو ما دست به سینه بودن از قدرت ما و بعد این که سرور تموم شد اومدن من من کردن که نمونش این یارو khashm که زدیم شهر 1 و 2 اینو 0 کردیم یا نمونش king sf که هر هفته بالای 1 میلیارد غارتش بودو زدیم 14 تا شهر اولشو 0 کردیم والا ما هر سرور بودیم کسی رو دستمون نیومد. سرور 24 هم سره اعتراض به قوانین نیومدیم. ایشالا سرور سوپر اکسپرس بعدی میایم ببینیم که این همه ادعاتون سره چیه
داداش شما هم بخودت نناز اگه این سرور بودی حتما از روت رد میشدیم تا بدونی بچه های هشتاد سردار کین برو سرور 17 به مدالام نیگا کن بعد بیا باهم بحرف همون خشم سرور 20 یا 21 که بود اتحاد زده بودن بهم میگفت فقط بیا چند مدت پلیرم باش
ببین دیگه درسته جمعیتم کمه ولی اندازهی نفر دوم سرور نیرو دارم
سرور 17 که یه مشت نوب توش بازی میکردن جالب شد . تا جایی که من خبر دارم هیچ بازیکن حرفه ای تو 17 بازی نمیکرد. شمام با خودت رقابت میکردی و دوم میشدی باشه شما مرد باش اسم اک بده سرور سوپر بعدی نامردم اگه اولین نفری که فارم میکنم تو نباشی. این مسخره بازیاتم جمع کن. ببر داخل بازیتون. اینجا جای اینکه پز بدی و چرت و پرت بگی که یه اک 50 تا جمعیتی با 100 تا سربازو زدم نیست
سرور بعدی نیستم تا تباستان یعنی نیستم
چون دانشگاه دارم و باید رو پایان نامم کار کنم عشقم
سرور تابستان با این اسم هستم
reza.alone
یا
ali06
در خدمتتم تو با هر اتحادی هم باش منو تیمم که دو نفر بیش نیستیم یه جور بزنمت که ندونی از کجا خوردی فقط اسمتو ببینم چیه؟؟؟
rezaalone
alireza
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][b]ممل فشفه و ساواستیکا به تاریخ پیوستند
هر کسی با اتحاد هشـــتـــاد ســــردار در بیفته عاقبتش صفر شدنه [/b][/div][/quote]
من بازی ترک رو دیدم ولی اون یکی دوستمون با اون جمعیتی که داره چطور توی تاپ غارت هست البته رتبه هجومی و دفاعی خوبی هم داره؟[/div][/quote]
[b]بله رفیق اینجا اتحاد هشـتــادســـردار هست از اتحاد بزرگ ما هر کاری برمیاد [/b][/div][/quote]
:lol: ای بابا 4 تا مولتی بازه پاپ باز جمع شدن حرف از قدرت میزنن:lol: عزیز هر سروری که ما بودیم رو دستمون کسی بلند نشده:lol: شمام خیلی به اتحاد پیزوریت نناز. نمونش سرور 6 بود که بهترین ها زد پیمان برادری رو از کل عصرپادشاهان حذف کرد:lol: والا خیلیا سرور 15 جلو ما دست به سینه بودن از قدرت ما و بعد این که سرور تموم شد اومدن من من کردن که نمونش این یارو khashm که زدیم شهر 1 و 2 اینو 0 کردیم:lol: یا نمونش king sf که هر هفته بالای 1 میلیارد غارتش بودو زدیم 14 تا شهر اولشو 0 کردیم:lol: والا ما هر سرور بودیم کسی رو دستمون نیومد. سرور 24 هم سره اعتراض به قوانین نیومدیم. ایشالا سرور سوپر اکسپرس بعدی میایم ببینیم که این همه ادعاتون سره چیه:lol:[/div][/quote]
[b]داداش شما هم بخودت نناز اگه این سرور بودی حتما از روت رد میشدیم تا بدونی بچه های هشتاد سردار کین برو سرور 17 به مدالام نیگا کن بعد بیا باهم بحرف همون خشم سرور 20 یا 21 که بود اتحاد زده بودن بهم میگفت فقط بیا چند مدت پلیرم باش
ببین دیگه درسته جمعیتم کمه ولی اندازهی نفر دوم سرور نیرو دارم [/b][/div][/quote]
:lol: سرور 17 که یه مشت نوب توش بازی میکردن:lol: جالب شد . تا جایی که من خبر دارم هیچ بازیکن حرفه ای تو 17 بازی نمیکرد. شمام با خودت رقابت میکردی و دوم میشدی:lol: باشه شما مرد باش اسم اک بده سرور سوپر بعدی نامردم اگه اولین نفری که فارم میکنم تو نباشی. این مسخره بازیاتم جمع کن. ببر داخل بازیتون. اینجا جای اینکه پز بدی و چرت و پرت بگی که یه اک 50 تا جمعیتی با 100 تا سربازو زدم نیست:lol:[/div][/quote]
[b]سرور بعدی نیستم تا تباستان یعنی نیستم
چون دانشگاه دارم و باید رو پایان نامم کار کنم عشقم
سرور تابستان با این اسم هستم
reza.alone
یا
ali06
در خدمتتم تو با هر اتحادی هم باش منو تیمم که دو نفر بیش نیستیم یه جور بزنمت که ندونی از کجا خوردی فقط اسمتو ببینم چیه؟؟؟[/b]
واقعا خدا بهتون یه چشم بینا بده عزیز من اصلا سرور 22 ثبت نام نکردم سرور 15 رو میگم که همین اقای مانی خانتون اونقد ادعا داشت 2 تا شهر اولشم 0 شد تازه بچه ها دلشون سوخت نزدن دیگه اینو رفتن بقیه اتحادشونو زدن. منم سره اینکه حنان نزاشت اینو بزنم سرور 15 خیلی عصبانی بودم. چون طرف خیلی ادعای بازیش میشد بلدم نبود مولتی خالی کنه. اکانتاشو دادیم پشتیبانی یه 3 باری بستنش سرور 15 عزیز ما هیچ سروری ادعا نداریم ولی اگه اون سرور ادعا کنیم واقعا طرفو سره جاش میشونیم. نمونش این تیم ir قرار شد اولین سرور سوپر اکسپرس با اسم خودشون بیان که چسبوندنو نیومدن بعد همین مانی خان شما نمیدونم یادش بیاد یا نه . تو ریدکال تو روم saeid7 بودیم که اومد گفت رو منم برای زدن مهدی حساب کنید و ... که من همونجا قهوه ای کردم طرفو گفت میزنم صفرت میکنم. والا ما که حتی 1 دونه فیکم از طرفش ندیدیم بیاد چه برسه به حمله تا بوده از این داستانا بوده که طرف میاد 0 میشه 14 تا شهر اولش اقای lord abay بعد طرف میاد سرور 23 میگه من این بودم اون بودم اخرشم 3 میشه که عکساشو ما داریم میزنه فروشی ایشالا سرور سوپر بعدی در خدمدتتون باشیم
پرچم بالاست |۩۩ pro players ۩۩|
اگه سرور تابستانی باشی منو تیمم در خدمت شما هستیم اسممو یاداشت کن یه اشنایی بده بهت قدرتو نشون بدیم اوکی جیگرم عزیزم ادعاتو یه جور کنم زیر اب خفه شی
فک کنم باس اسم |۩۩ pro players ۩۩| رو شنیده باشی تونستی در حضور ما ادعا کن و زیر اب خفه شو عزیز به ما نمیخورین بخورینم جر میخورین تا بحال اسم فسیلت به گوشم نخوره حتما تازه واردی
اینجا ضرب المثل ایرانی میگه شتر در خواب بیند پنبه دانه به شما بی احترامی نمیکنم سخنم با ضرب المثله
rezaalone
alireza
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]واقعا خدا بهتون یه چشم بینا بده:lol: عزیز من اصلا سرور 22 ثبت نام نکردم:lol: سرور 15 رو میگم که همین اقای مانی خانتون اونقد ادعا داشت 2 تا شهر اولشم 0 شد:lol: تازه بچه ها دلشون سوخت نزدن دیگه اینو رفتن بقیه اتحادشونو زدن. منم سره اینکه حنان نزاشت اینو بزنم سرور 15 خیلی عصبانی بودم. چون طرف خیلی ادعای بازیش میشد:lol: بلدم نبود مولتی خالی کنه. اکانتاشو دادیم پشتیبانی یه 3 باری بستنش سرور 15:lol: عزیز ما هیچ سروری ادعا نداریم ولی اگه اون سرور ادعا کنیم واقعا طرفو سره جاش میشونیم. نمونش این تیم ir قرار شد اولین سرور سوپر اکسپرس با اسم خودشون بیان که چسبوندنو نیومدن:lol: بعد همین مانی خان شما نمیدونم یادش بیاد یا نه . تو ریدکال تو روم saeid7 بودیم که اومد گفت رو منم برای زدن مهدی حساب کنید و ... که من همونجا قهوه ای کردم طرفو گفت میزنم صفرت میکنم. والا ما که حتی 1 دونه فیکم از طرفش ندیدیم بیاد چه برسه به حمله:lol: تا بوده از این داستانا بوده که طرف میاد 0 میشه 14 تا شهر اولش اقای lord abay بعد طرف میاد سرور 23 میگه من این بودم اون بودم اخرشم 3 میشه که عکساشو ما داریم میزنه فروشی:lol: ایشالا سرور سوپر بعدی در خدمدتتون باشیم:lol:
پرچم بالاست |۩۩ pro players ۩۩|[/div][/quote]
[b]اگه سرور تابستانی باشی منو تیمم در خدمت شما هستیم اسممو یاداشت کن یه اشنایی بده بهت قدرتو نشون بدیم اوکی جیگرم عزیزم ادعاتو یه جور کنم زیر اب خفه شی :lol:[/b][/div][/quote]
فک کنم باس اسم |۩۩ pro players ۩۩| رو شنیده باشی:lol: تونستی در حضور ما ادعا کن و زیر اب خفه شو:lol: عزیز به ما نمیخورین بخورینم جر میخورین:lol: تا بحال اسم فسیلت به گوشم نخوره حتما تازه واردی:lol:[/div][/quote]
[b]اینجا ضرب المثل ایرانی میگه شتر در خواب بیند پنبه دانه به شما بی احترامی نمیکنم سخنم با ضرب المثله :lol::lol::lol:[/b]
اقا یکی به داره حمله میزنه دوستم هم هرچی نیرو توی اکانت بود فرستاد به شهرش
در نتیجه هیچ نیرویی توی شهر ها نیست.به غیر از نیروهای من
اسمان ابی بمان
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]:lol: یکی از بچه ها پیام داد گفت عدم بزن بحث نکن باهاش :mrgreen:
عدم بزن تو هم دادا :mrgreen:[/div][/quote]
:lol:
اقا یکی به داره حمله میزنه دوستم هم هرچی نیرو توی اکانت بود فرستاد به شهرش:lol:
در نتیجه هیچ نیرویی توی شهر ها نیست.به غیر از نیروهای من:|
راس میگی داداش الله وکیلی مرد میخواد بدون مولتی تو تاپ غارت رفتن ولی داداش دست بالا دست زیاده سرور 22 با اختلاف 300 میل با نفر دوم رنک یک غارت هستیم اونم بدونم مولتی
خخخخخ یارو با مولتی بازم نمیرسه بهمون
مرد میخواد؟ باید هرکول باشی الان 22 من دهنم سرویس شده اون قدر تیک غارت زدم و جاسوسی زدم الان احساس استفراغ دارم رتبه غارتمم 7 هست فعلا
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]saeid57[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][b]ممل فشفه و ساواستیکا به تاریخ پیوستند
راس میگی داداش الله وکیلی مرد میخواد بدون مولتی تو تاپ غارت رفتن ولی داداش دست بالا دست زیاده سرور 22 با اختلاف 300 میل با نفر دوم رنک یک غارت هستیم اونم بدونم [b]مولتی[/b]
خخخخخ یارو با مولتی بازم نمیرسه بهمون :lol::lol::lol:
[/div][/quote]
مرد میخواد؟ باید هرکول باشی الان 22 من دهنم سرویس شده اون قدر تیک غارت زدم و جاسوسی زدم الان احساس استفراغ دارم رتبه غارتمم 7 هست فعلا:|:cry::cry::cry::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.