ممل فشفه و ساواستیکا به تاریخ پیوستند
قهرمان turkoqlo و criminals با جمعیتی که دارند توانستد این دو غول بی سرو شاخ دم رو فارم کنند
هر کسی با اتحاد هشـــتـــاد ســــردار در بیفته عاقبتش صفر شدنه
من بازی ترک رو دیدم ولی اون یکی دوستمون با اون جمعیتی که داره چطور توی تاپ غارت هست البته رتبه هجومی و دفاعی خوبی هم داره؟
بله رفیق اینجا اتحاد هشـتــادســـردار هست از اتحاد بزرگ ما هر کاری برمیاد
ای بابا 4 تا مولتی بازه پاپ باز جمع شدن حرف از قدرت میزنن عزیز هر سروری که ما بودیم رو دستمون کسی بلند نشده شمام خیلی به اتحاد پیزوریت نناز. نمونش سرور 6 بود که بهترین ها زد پیمان برادری رو از کل عصرپادشاهان حذف کرد والا خیلیا سرور 15 جلو ما دست به سینه بودن از قدرت ما و بعد این که سرور تموم شد اومدن من من کردن که نمونش این یارو khashm که زدیم شهر 1 و 2 اینو 0 کردیم یا نمونش king sf که هر هفته بالای 1 میلیارد غارتش بودو زدیم 14 تا شهر اولشو 0 کردیم والا ما هر سرور بودیم کسی رو دستمون نیومد. سرور 24 هم سره اعتراض به قوانین نیومدیم. ایشالا سرور سوپر اکسپرس بعدی میایم ببینیم که این همه ادعاتون سره چیه
راس میگی داداش الله وکیلی مرد میخواد بدون مولتی تو تاپ غارت رفتن ولی داداش دست بالا دست زیاده سرور 22 با اختلاف 300 میل با نفر دوم رنک یک غارت هستیم اونم بدونم مولتی
خخخخخ یارو با مولتی بازم نمیرسه بهمون
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][b]ممل فشفه و ساواستیکا به تاریخ پیوستند
قهرمان turkoqlo و criminals با جمعیتی که دارند توانستد این دو غول بی سرو شاخ دم رو فارم کنند
هر کسی با اتحاد هشـــتـــاد ســــردار در بیفته عاقبتش صفر شدنه [/b][/div][/quote]
من بازی ترک رو دیدم ولی اون یکی دوستمون با اون جمعیتی که داره چطور توی تاپ غارت هست البته رتبه هجومی و دفاعی خوبی هم داره؟[/div][/quote]
[b]بله رفیق اینجا اتحاد هشـتــادســـردار هست از اتحاد بزرگ ما هر کاری برمیاد [/b][/div][/quote]
:lol: ای بابا 4 تا مولتی بازه پاپ باز جمع شدن حرف از قدرت میزنن:lol: عزیز هر سروری که ما بودیم رو دستمون کسی بلند نشده:lol: شمام خیلی به اتحاد پیزوریت نناز. نمونش سرور 6 بود که بهترین ها زد پیمان برادری رو از کل عصرپادشاهان حذف کرد:lol: والا خیلیا سرور 15 جلو ما دست به سینه بودن از قدرت ما و بعد این که سرور تموم شد اومدن من من کردن که نمونش این یارو khashm که زدیم شهر 1 و 2 اینو 0 کردیم:lol: یا نمونش king sf که هر هفته بالای 1 میلیارد غارتش بودو زدیم 14 تا شهر اولشو 0 کردیم:lol: والا ما هر سرور بودیم کسی رو دستمون نیومد. سرور 24 هم سره اعتراض به قوانین نیومدیم. ایشالا سرور سوپر اکسپرس بعدی میایم ببینیم که این همه ادعاتون سره چیه:lol:[/div][/quote]
راس میگی داداش الله وکیلی مرد میخواد بدون مولتی تو تاپ غارت رفتن ولی داداش دست بالا دست زیاده سرور 22 با اختلاف 300 میل با نفر دوم رنک یک غارت هستیم اونم بدونم [b]مولتی[/b]
خخخخخ یارو با مولتی بازم نمیرسه بهمون :lol::lol::lol:
جرات زدن ندارن دادا.فیک 2 شمشیری میزارن
مورد داشتیم طرف با 30 تا نیزه فیک گذاشته
اره میبینم فیک گذاشتن اونم فیکای مسخره DD
ولی یه چند تا اتک هم داده بودن دیوار نکرده بود.اونم اتک از یه اکانت دره پیت. مشکوک شدم
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]saeid57[/b][/div][div]سرور 22 شما دارید اینو khashm میزنید؟[/div][/quote]
جرات زدن ندارن دادا.فیک 2 شمشیری میزارن:lol:
مورد داشتیم طرف با 30 تا نیزه فیک گذاشته:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ولی یه چند تا اتک هم داده بودن دیوار نکرده بود.اونم اتک از یه اکانت دره پیت. مشکوک شدم:geek:
جرات زدن ندارن دادا.فیک 2 شمشیری میزارن
مورد داشتیم طرف با 30 تا نیزه فیک گذاشته
ولی یه چند تا اتک هم داده بودن دیوار نکرده بود.اونم اتک از یه اکانت دره پیت. مشکوک شدم
منم همینو موندم.
طرف یه اتحادن 3 نفرن نفری 4 تا شهر دارن با 2 تا شمشیر فیک میزاره رو شهر1 khashm.
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]saeid57[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]saeid57[/b][/div][div]سرور 22 شما دارید اینو khashm میزنید؟[/div][/quote]
جرات زدن ندارن دادا.فیک 2 شمشیری میزارن:lol:
مورد داشتیم طرف با 30 تا نیزه فیک گذاشته:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ولی یه چند تا اتک هم داده بودن دیوار نکرده بود.اونم اتک از یه اکانت دره پیت. مشکوک شدم:geek:[/div][/quote]
منم همینو موندم.
طرف یه اتحادن 3 نفرن نفری 4 تا شهر دارن با 2 تا شمشیر فیک میزاره رو شهر1 khashm.:lol::lol::lol:
یه اطلاع فوق سری
وزیرجنگ هشتاد سردار از اتحاد فرار کرده وتشریف آوردن به شمال ایران زمین...
پس از مکاتبه ای که موسس شمال با آقای علی 06 داشتن تصمیم بر این شد تا مدیران شمال وزیرجنگ هشتاد سردار را اخراج کنند تا هشتاد سرداری ها وی را فارم بنمایند
مدیران شمال ایران زمین وزیر جنگ هشتاد سردار را اخراج کردند اما وی دوباره برگشت در اتحاد قبلی و دو دقیقه بعد مشاهده شد که به
جمع مدیران اتحاد هم برگشت ما که نفهمیدیم چی شد...شما فهمیدید برای ما هم توضیح بدید
ادامه تاپیک>
داداشی من باهاشون حرفیدم وفهمیدم که برادر کوچیکش اومده بازی کرده واز اتحاد کشونده بیرون بدون هیچ دلیل واومده به اتحاد شما و بعد بازگشت یه چک خوشگل به برادرش زده وگفته بهذ * بنده نزدیک نشو دیگه و از من ومدیران عذر خواهی کرد وبه اتحاد برگشت
واز شما داداش گلم عذر میخوام
من نمیبخشمتون مگر اینکه به وزیرجنگتون بگید دوباره یک چک آبدار به برادرش بزنه و با جفت پا بره تو صورتش...
چشم داداش رو چششم
خــدایا هیچ کسی رو اونقدر تنها نکن به هر کســــِی بگه عشـــــقم
rezaalone
alireza
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]اطلاعات سری رو الان رو میکنم.[/div][/quote]
یه اطلاع فوق سری
وزیرجنگ هشتاد سردار از اتحاد فرار کرده وتشریف آوردن به شمال ایران زمین...:D
پس از مکاتبه ای که موسس شمال با آقای علی 06 داشتن تصمیم بر این شد تا مدیران شمال وزیرجنگ هشتاد سردار را اخراج کنند تا هشتاد سرداری ها وی را فارم بنمایند
مدیران شمال ایران زمین وزیر جنگ هشتاد سردار را اخراج کردند اما وی دوباره برگشت در اتحاد قبلی و دو دقیقه بعد مشاهده شد که به
جمع مدیران اتحاد هم برگشت
[b]ما که نفهمیدیم چی شد...شما فهمیدید برای ما هم توضیح بدید[/b]:|:|
ادامه تاپیک>[/div][/quote]
[b]
داداشی من باهاشون حرفیدم وفهمیدم که برادر کوچیکش اومده بازی کرده واز اتحاد کشونده بیرون بدون هیچ دلیل واومده به اتحاد شما و بعد بازگشت یه چک خوشگل به برادرش زده وگفته بهذ سیستم بنده نزدیک نشو دیگه و از من ومدیران عذر خواهی کرد وبه اتحاد برگشت
واز شما داداش گلم عذر میخوام [/b][/div][/quote]
من نمیبخشمتون مگر اینکه به وزیرجنگتون بگید دوباره یک چک آبدار به برادرش بزنه و با جفت پا بره تو صورتش...:lol::D[/div][/quote]
[b]چشم داداش رو چششم[/b]
اگه همون هادی تورک اوغلو خودمون باشه که مولتی بازی بیش نیست ادعای بازیشم میشه و هر سرورم 10 12 تا اکانت دفساز میسازه که میشه همون مولتی بازی در کل این سرور اکیپمون نیومد ببین ملت شاخ بازی در میارنا نمونش همون سیاوش x factor که تو پروفایلش چرت و پرت نوشت .خیلی جالبه . طرف مولتی خالی میکنه با رتبه هجوم 300 حدود 45 میل غارت کرده اصلا داریم؟ بعد تو پروفایل زده * هجوم عصرپادشاهان مشکل داره وگرنه از همتون بیشتر من کشتم طرف کاملا نوب هستش میاد اینا رو مینویسه فک میکنه ما گوشامون درازه
خــدایا هیچ کسی رو اونقدر تنها نکن به هر کســــِی بگه عشـــــقم
rezaalone
alireza
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]اگه همون هادی تورک اوغلو خودمون باشه که مولتی بازی بیش نیست:lol: ادعای بازیشم میشه و هر سرورم 10 12 تا اکانت دفساز میسازه که میشه همون مولتی بازی:lol: در کل این سرور اکیپمون نیومد ببین ملت شاخ بازی در میارنا:lol: نمونش همون سیاوش x factor که تو پروفایلش چرت و پرت نوشت .خیلی جالبه . طرف مولتی خالی میکنه با رتبه هجوم 300 حدود 45 میل غارت کرده:lol: اصلا داریم؟ :lol: بعد تو پروفایل زده سیستم هجوم عصرپادشاهان مشکل داره وگرنه از همتون بیشتر من کشتم:lol: طرف کاملا نوب هستش میاد اینا رو مینویسه فک میکنه ما گوشامون درازه:lol:[/div][/quote]
[b]:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.